Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας κ απο μενα εχω περασει κ εγω τα 7 στον σταθερο μου που ειναι αναβαθμισμενος σχτικα καινουριος με ταχυτατες μνημες core2duo επεξεργαστη στα 2ghz 8800 gts καρτα κ αλλα που ειναι καινουρια.

Ολα καλα με την εγκατασταση αλλα ακομα υπαρχουν ασυμβατοτητες με τους drivers συγκεκριμενα δεν εχουν βγει ακομα για την καρτα ηχου που εχω την creative xfi titanium στην οποια δεν μπορω να βγαλω dts ηχο δεν την βλεπει σχεδον καθολου απλα μονο βγαζει ηχο.

Ακομα δεν υποστηριζει ακομα το norton internet security 2009 ολα τα αλλα τα εγκατεστησα κανονικα αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας με βοηθησει.

προσπαθω να τα βαλω κ στο vaio fw11s που εχω αλλα δεν ξερω πως γιατι πρεπει να βαλω κ ολους τους drivers απο την sony για να λειτουργει οπως με τα εργοστασιακα vista μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει;

Αν υπαρχει καποιος που να τα εχει βαλει σε vaio

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:25 ----------

Παντως η εγκατασταση ηταν πιο γρηγορη απο τα vista νομιζω οπως κ γενικα σαν λειτουργικο μου φενεται πιο γρηγορο κ πιο αξιοπιστο οσο το λειτουργησα

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Οι οδηγοί των υλικών σου που κάνουν για Vista λειτουργούν και σε Windows 7 επειδή τα Windows 7 είναι βασισμένα στα Vista.

Aυτο ισχυει για τα περισσοτερα ? Γιατι το παιδι πιο πανω εχει προβλημα με την x-fi η oποια υποθετω θα εχει drivers για vista..

Δημοσ.

Εγω εχω βαλει την rc 7100 64bit και στο system μου βγαζει 4gb ram(3,25 usable) ενω στα vista 64bit μου βρισκει κανονικα και τα 4.Ξερει κανεις τι παιζει;

• Super Moderators
Δημοσ.

mike^^ είσαι σίγουρος ότι έβαλες την 64bit version των windows 7?

Δημοσ.
mike^^ είσαι σίγουρος ότι έβαλες την 64bit version των windows 7?

Ναι αλλα αποτι ειδα στο γοογλη μπορει να φταιει οτι δεν εκανα clean install.Το εκανα πανω απο το beta.Θα το κανω αυριο και θα σας ενημερωσω

Δημοσ.
Ναι αλλα αποτι ειδα στο γοογλη μπορει να φταιει οτι δεν εκανα clean install.Το εκανα πανω απο το beta.Θα το κανω αυριο και θα σας ενημερωσω

Τελικα αυτο ηταν!!!εκανα clean install και τα ειδε ολα κανονικα.Problem solved

Δημοσ.

οκ , μαλλον σε τοσα ποστ καπου θα εχει ξανααναφερθει αλλα...

πως μπορω να διορθωσω το προβλημα της εξαφανισης των συντομευσεων που εχω βαλει στην επιφανεια εργασιας μετα απο καθε reboot ?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα,

μολις αγόρασα ένα καινούργιο υπολογιστή με κομμάτια από το πλαίσιο (core i7, 6 GB Ram ddr3, nvidia 9600, WD 640 GB, MSI X58M), και ξεκίνησα με χαρά να βάλω τα w7 rc 64 bit.

2 μέρες μετά η "χαρά αγνοείται". κι αυτό γιατί εδώ και 2 μέρες προσπαθώ να τα περάσω. εγραψα το iso στο dvd, ξεκινά ο υπολογιστής, ξεκινά η εγκατάσταση, και ενώ είναι στο 0% σταματάει και βγάζει ενά μήνυμα του τύπου:

... cannot install required files. the file may be corrupt or missing ...

έψαξα στα διάφορα ξένα forums και βρήκα ότι αυτο συμβαίνει συχνά σε αρκετούς και λύνεται αν ξανακανουν τη διαδικασία μερικές φορές λύνεται κάποια στιγμή, με την προυπόθεση να ξανακατεβάσεις το iso, να το ξαναγράψεις σε οσο γίνεται πιο αργή ταχύτητα. ένας προτεινε επίσηςνα το κάνεις σε υπολογιστή, με dvd-r σύγχρονο σε σχέση με αυτό που θα το περάσεις.

εε, λοιπόν το έκανα 10 φορές (το ξανακατέβασα, το εγραψα και με διαφορετικά προγραμματα -π.χ. nero, imgburn κλπ-, από διαφορετικούς υπολογιστές), και το αποτέλεσμα μηδέν. τα ίδια. ΔΟκίμασα κι απο usb stick αλλά πάλι τα ίδια.

από ένα σημείο και μετά μαλλον ο υπολογιστής βαρέθηκε , κι αρχισε μερικές φορές (όχι όλες) να πετάει μπλε οθόνη.

Υπάρχει καμια λύση;

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι δεν περιμενεις λιγες μερες οπου πιθανοτατα θα σκασει μυτη η rtm,να κανεις το format μια καλη?Τι μηνυμα σου εβγαζε στην μπλε οθονη?

Δημοσ.
Γιατι δεν περιμενεις λιγες μερες οπου πιθανοτατα θα σκασει μυτη η rtm,να κανεις το format μια καλη?Τι μηνυμα σου εβγαζε στην μπλε οθονη?

τι είναι η rtm? θα έιναι δωρεάν κι αυτή; θα την κατεβάζουμε από την MS;

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν θα είναι, είναι τελικό προϊόν θα σταλθεί σε κατασκευαστές και θα βγει στο msdn/technet για τους συνδρομητές...

αλλά κλασικά θα βγει σε torrent σπασμένο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...