Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 αν και μισώ τα dual boot, thnx for the info man
Darthvagos Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Καλησπερα κ απο μενα ειναι το πρωτο μου post κ θα ηθελα να κανω μια ερρωτηση εαν εiπαρχει κανενας που δοκιμασε κ τις 2 εκδοσεις beta+RC 7100(δλδ την σημερινη) και εχει δει διαφορες οσον αφορα σταθεροτητα κ ταχυτητα γιατι πραγματικα σκεφτομαι να τα περασω σαν main λειτουργικο. Μιλαω παντα σε καινουριο Pc
mkpk Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 εγω παντος τα εβαλα σημερα....τρεχουν σφαιρα ολα πολυ καλητερα σε σχεση με τα βιστα..... διστυχος ομως εχω προβλημα που ισως οφειλετε σε ασυμβατοτητα(?) οταν ρυθμιζω τις μνημες μου στα 1600mhz το συστημα κολαει ειτε κατα την εκκηνηση η σε ανυποπτο χρονο μεσα στο OS... ολα κανονικα αν τα αφησω σε αυτο 1333μηζ δηλαδη.... ουτε λογος για τις μνημες που τρεχουν αψογα στα 1600 σε xp κ vista ... καμια ιδεα?
michael92 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ωραια συμφωνα με το προηγουμενο αρθρο μιλαμε για ενα λειτουργικο που ειναι σχεδον 2 φορες πιο βαρυ απο τα vista τα οποια με την σειρά τους ειναι τουλαχιστον 2 φορες πιο βαρια απο τα XP . ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ VISTA Ή 7: πειτε μου εναν λογο που αξίζει να βαλω σε ενα P4 με 1GB ram (το PC μου) vista or 7.Πειτε μου τι εχουν παραπάνω που δε μπορω με ενα σωρο add ons προγραμματα που υπαρχουν να τα εχω με τα xp?? Και θας απαντησω με μια σελιδα απο επιπλεον προβληματα που θα εχει η μεταβαση αυτη. Το πιο απλο Η ιδια εφαρμογη στα vista συμφωνα με εκτεταμενες μετρήσεις ειναι κατα μεσο όρο 30-40% πιο αργη Με αυτή τη λογική, θα ήμασταν ακόμα στην εποχή του DOS...
SkyNet Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Και για όσους δεν αποχωρίζονται τα XP με τίποτε: http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/ Beta test και στο XP mode των Windows 7. +1 σε όσους το έχουν πλέον σαν primary OS.
liopyr Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Οι drivers των Vista κανουν για τα 7. Αλλα κατα ενα μεγαλο ποσοστο, δεν θα χρειαστει να περασεις τιποτα. Εδω σε lapitopi 3+ χρονων βρηκε ακομα και την ενσωματωμενη καμερα Xεχ, τα έχω περάσει σε ένα partition εδώ και καμμιά εβδομάδα. Καλές εντυπώσεις μου άφησαν σε γενικές γραμμές, και τους drivers τους βρήκε όλους εκτός από αυτούς της webcam. H ειρωνία της υπόθεσης είναι πως η webcam είναι της ...microsoft.
SilverCloak Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 el97639, ελπίζω να μην είσαι ηλεκτρολόγος. Γενικά, βάλτε τα! Αν είστε σε φάση αλλαγών εννοώ. Αν έχετε βολευτεί... ΟΚ. Εγώ εδώ βαριέμαι να ξηλώσω την 7.068. Αλλά αν είστε σαν τον Thresh, κρίμα να βάλετε Vista ενώ έχει βγει αυτό. Αν και... το SP2, είναι official? Ή κάνεις beta testing σε άλλο πράμα? Εννοείται ότι δεν κάνουμε πειράματα σε εργαλεία δουλειάς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ναι το SP2 είναι official RTM από technet/MSDN άρα final version τα windows 7 τα έχω σε VMware και σκέφτομαι να τα περάσω στο netbook
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 αν έχει 4gb ram προφανώς τα 64bit
pournaras Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ωραια συμφωνα με το προηγουμενο αρθρο μιλαμε για ενα λειτουργικο που ειναι σχεδον 2 φορες πιο βαρυ απο τα vista τα οποια με την σειρά τους ειναι τουλαχιστον 2 φορες πιο βαρια απο τα XP . ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ VISTA Ή 7: πειτε μου εναν λογο που αξίζει να βαλω σε ενα P4 με 1GB ram (το PC μου) vista or 7.Πειτε μου τι εχουν παραπάνω που δε μπορω με ενα σωρο add ons προγραμματα που υπαρχουν να τα εχω με τα xp?? Και θας απαντησω με μια σελιδα απο επιπλεον προβληματα που θα εχει η μεταβαση αυτη. Το πιο απλο Η ιδια εφαρμογη στα vista συμφωνα με εκτεταμενες μετρήσεις ειναι κατα μεσο όρο 30-40% πιο αργη Κακογραμμενη εκδοση bot μου μυριζει.. (Σε ολα τα τοπικς ακριβως η ιδια καραμελα).
SpyrosR Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 αν έχει 4gb ram προφανώς τα 64bit Και 2 GB να 'χει προφανώς 64 bit. ...καιρός είναι να ξεκολλήσουμε από τα 32 bit. Σε όλα τα OS. Αλλά αυτό δε μπορεί να γίνει αν δε γίνει πρώτα στο OS με το μεγαλύτερο market share. Τα 32 bit Windows κρατάνε πίσω όλο τον κόσμο των υπολογιστών.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 βασικά η σωστή απάντηση ήταν αν έχεις 2gb αγοράζεις άλλα 2 και βάζεις 64bit
azer Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Τι να πω και εγώ που είμαι ακόμα κολλημενος με DDR1?? 30euros/GB:cry: πάντως η beta μου είχε crasharei:mad: και την έχω παρατήσει εδώ και καιρό...τώρα κατεβάζω αυτό, ελπίζω να παει καλά
panospc Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Όταν βγει η final έκδοση θα πρέπει να κάνουμε format από την αρχή η θα μπορουμε να αναβαθμίσουμε την RC έκδοση σε final χωρίς να χάσουμε την εγκατάσταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα