Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνάδελφε εγώ δεν θα τα έβαζα σε τέτοιο μηχάνημα. Μια χαρά ειναι τα XP ειδικά για PC περασμένης εποχής. Εδώ στο δικό μου Α64 3700+ 2GB Ram νιώθω το βάρος τους σε σχέση με τα XP... Στο PC που αναφέρεις θα σου σπάσουν τα νευρα

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Ρε φιλε el30000 κανεις τον κοπο να διαβασεις τι ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ ΧΑΖΑ συμπερασματα σου ή μας δουλευεις? :mad:

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΔΕΝ θα βαλεις ΟΥΤΕ vista ΟΥΤΕ 7 σε hardware του 2002-3... (παρολο που θα μπορουσες).

Κανεις δε σε αναγκαζει να τα βαλεις. ΠΟΤΕ να ΜΗ τα βαλεις, ωχουυυυ...

Δημοσ.
Η ιδια εφαρμογη στα vista συμφωνα με εκτεταμενες μετρήσεις ειναι κατα μεσο όρο 30-40% πιο αργη

Να το δουμ κι εμείς ή είναι απόρρητο;

• Super Moderators
Δημοσ.
που ειναι σχεδον 2 φορες πιο βαρυ απο τα vista.

η ημιμάθεια στο μεγαλείο της...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ VISTA Ή 7: πειτε μου εναν λογο που αξίζει να βαλω σε ενα P4 με 1GB ram (το PC μου) vista or 7.

δεν θα τα βάλεις σε τόσο παλιό μηχάνημα είναι ΑΠΛΟ...

τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους

Δημοσ.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ VISTA Ή 7: πειτε μου εναν λογο που αξίζει να βαλω σε ενα P4 με 1GB ram (το PC μου) vista or 7.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ XP Ή Win2000:

πειτε μου εναν λογο που αξίζει να βαλω σε ενα PII με 8ΜΒ ram (το PC μου) XP or Win2000

Η ερώτηση σου σε άλλη εποχή

• Super Moderators
Δημοσ.
http://enthusiast.hardocp.com/image.html?image=MTE3ODAxMDUyMnpRY0pEeTlDZXpfNl8yX2wuZ2lm

Λογικό είναι εφόσον απαιτούν περισσότερη ισχύ τα Vista... στο ίδιο hardware να αποδίδουν λιγότερο σε εφαρμογές.

ναι αλλά οι μπούρδες που γράφει ο άλλος δεν είναι καθόλου λογικές, διότι τα Vista δεν παλεύονται ούτε με 1gb πόσο μάλλον με 512ΜΒ που λέει ο τύπος σε άλλο post του ως minimun requirement από την microsoft...

αντιθέτως τα 7 παίζουν και σε netbook με 1gb ram

Δημοσ.

Εχω δυο αποριες, αν ξερει καποιος να απαντησει (απο φημες κτλ)

1) ποτε υποτιθεται θα βγουν τα windows 7? Σκεφτομαι να παρω σε καποια φαση καινουριο desktop. Δεν το βιαζομαι, αλλα μιας και θα βγουν οπου να ναι, αξιζει να περιμενω? Γενικα, μονο linux χρησιμοποιω εδω και τρια χρονια, αλλα αν ειναι να παρω καινουριο desktop, θα βαλω και windows, για τπτ παιχνιδια.

2) Αν εχεις την εκδοση RC, μετα απο καποιο διαστημα τελειωνει καποια αδεια χρησης, η μπορεις να τα χρησιμοποιεις οσο θες ?

Α και, προφανως δεν προκεται να δωσω λεφτα για Vista.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ελα ThReSh πλακα κανω :-)

groar... :P

είδες πάντως τι posts βλέπουμε επειδή κάποιοι βαριούνται να διαβάσουν :o

aurelius δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία από την Microsoft, μόνο φήμες...23 Οκτωβρίου για RTM...

μέχρι τον Ιούνιο του 2010 νομίζω θα μπορείς να χρησιμοποιείς την RC1

• Moderators
Δημοσ.
Εχω δυο αποριες, αν ξερει καποιος να απαντησει (απο φημες κτλ)

1) ποτε υποτιθεται θα βγουν τα windows 7? Σκεφτομαι να παρω σε καποια φαση καινουριο desktop. Δεν το βιαζομαι, αλλα μιας και θα βγουν οπου να ναι, αξιζει να περιμενω? Γενικα, μονο linux χρησιμοποιω εδω και τρια χρονια, αλλα αν ειναι να παρω καινουριο desktop, θα βαλω και windows, για τπτ παιχνιδια.

2) Αν εχεις την εκδοση RC, μετα απο καποιο διαστημα τελειωνει καποια αδεια χρησης, η μπορεις να τα χρησιμοποιεις οσο θες ?

Α και, προφανως δεν προκεται να δωσω λεφτα για Vista.

1) Μαλλον κατα την αρχη του επομενου ετους. Μπορεις να παρεις τωρα pc και να τα βαλεις τοτε.

2) Τελειωνει τον Μαη-Ιουνη του 2010. Μεχρι τοτε θα εχουν βγει και τα κανονικα Windows 7 ;)

Δημοσ.
groar... :P

είδες πάντως τι posts βλέπουμε επειδή κάποιοι βαριούνται να διαβάσουν :o

Nαι δεν μπορω να πω οτι δεν το ειδα.Εγω απλα ειπα οτι αντι να καθησω να διαβασω 100 σελιδες,να τα βαλω κατευθειαν και να φαω περιπου τον ιδιο χρονο απο το να διαβασω.Σιγουρα δεν αμφισβητω τα οσα εγραψαν τα παιδια σε εκεινο το θεμα(εαν το εκανα δεν θα υπηρχε λογος να ειμαι κι εγω στο insomnia),απλα ειναι μια λογικη αποφαση πιστευω αυτο που θελω να κανω.Εαν θα εχω προβληματα,σιγουρα δεν θα ανοιξω καινουργιο θεμα.

Παντως δεν βλεπω την ωρα να πεταξω τα vista :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως εγώ που πέρασα από XP σε Vista Ultimate 64bit SP2 (πριν από 3 weeks) διαφορές στις επιδόσεις δεν διακρίνω "με το μάτι" στα PCια μου...

σε bencmarks είναι άλλη ιστορία :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...