lambros00 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 παιδια, θελω να παρω καλωδιακι υτπ για να ενωσω μοντεμακι με αξεσ ποιντ... αλλα, θελω να ειναι πολυ μακρυ, περιπου 50 μετρα... που μπορω να το βρω?? θα εχω απωλεια σιματος επιδι ειναι τοοοοοοσο μακρυ?? σας ευχαριστω!!!
Bspus Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δε νομιζω να πουλανε ετοιμα τοσο μακρια. Ισως αναγκαστεις να αγορασεις χυμα καλωδιο και πενσα να το φτιαξεις μονος σου, η να αγγαρεψεις καποιον που ξερει να στο φτιαξει. Λογικα δεν θα εχεις προβλημα με το σημα. Απο τα 100 μετρα και μετα υποτιθεται οτι αρχιζουν τα προβληματα
nske Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 που μπορω να το βρω?? Όπως λέει ο Bspus, μάλλον θα χρειαστεί να πάρεις με το μέτρο και να συνδέσεις τους ακροδέκτες μόνος σου. Θα το βρεις σε οποιοδήποτε κατάστημα με ηλεκτρολογικά ήδη. Καλώδιο cat5e, ακροδέκτες rj45. Τιμή ανά μέτρο γύρω στα 15-20 λεπτά, +0,5ε οι ακροδέκτες +3-4 ευρώ μια πρέσα για να πατήσεις τους ακροδέκτες που καλό είναι να έχεις για τέτοιες δουλειές. θα εχω απωλεια σιματος επιδι ειναι τοοοοοοσο μακρυ?? Όχι
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 και αυτος που θα φτιαξει το καλωδιο να ξερει πως να βαλει τα χρωματα γιατι αλλιως δεν θα παιξει ουτε στα 10 μετρα.
roybatty Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Εντάξει,τα χρώματα είναι το εύκολο: το θέμα είναι αυτός που θα το φτιάξει να ξέρει πως να σπρώξει το καλώδιο σωστά μέσα στο βύσμα και να το πρεσσάρει ταυτόχρονα
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 εσυ καλα κανεις και λες οτι ειναι ευκολο.ελα ομως που οι μισοι τα δυο μεσαια ζευγαρια δεν τα φτιαχνουν σωστα.και απλα βαζουν και τα τεσσερα ζευγαρια με το λευκο διπλα τους.σωστο μεν αλλα παιζει μονο για 10 μετρα καλωδιο
roybatty Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 εσυ καλα κανεις και λες οτι ειναι ευκολο.ελα ομως που οι μισοι τα δυο μεσαια ζευγαρια δεν τα φτιαχνουν σωστα.και απλα βαζουν και τα τεσσερα ζευγαρια με το λευκο διπλα τους.σωστο μεν αλλα παιζει μονο για 10 μετρα καλωδιο poulinos τι να σου πω,αν έχουν και αχρωματοψία αυτό είναι άλλο θέμα. Τα περισσότερα προβληματικά καλώδια που έχω δει (και εσύ φαντάζομαι) είχαν να κάνουν με το οτι αυτός που τα έφτιαξε δεν "έστρωσε" καλά το 8κλωνο μέσα στο RJ45.
lambros00 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 παιδες, ευχαριστω για τις απαντησεις... αλλα, δεν υπαρχει περιπτωσι να το κανω μονος μου, ειμαι ντιπ για ντιπ απο αυτα τα πραγματα!!! ξερει κανεις αν καποιοα καταστημα με πισι φτιαχνει κατοπιν παραγγελιας?? μερσι....
nick#18 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 φιλε lambros00 απορια....επιδη διαβασα και το αλλο thread και ξερω για που το θες το καλωδιο... δεν καταλαβα.....μια λες 100 μια 50 μια 10 μετρα...αφου στην απεναντι πολυκατοικια δεν ειναι? τι θα τα κανεις τα 50μετρα?
lambros00 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ελα ρε νικολα!!! πιγα χτεσ κ μετραγα με μετρο, ειχα ανεβει σε ταρατσες κατα τισ 9 το βραδυ κ ειχε κ ψιλοκρυο, αλλα τελικα η αποστασι ειναι γυρω στα 40 μετρα... οποτε ειπα να παρω 50 για να ειμαι σιγουρος... αλλα πρεπει να το φτιαξω γριγορα γιατι ειναι ανυπομονη η μελλουσα κοπελια μου...
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 παιδες, ευχαριστω για τις απαντησεις...αλλα, δεν υπαρχει περιπτωσι να το κανω μονος μου, ειμαι ντιπ για ντιπ απο αυτα τα πραγματα!!! ξερει κανεις αν καποιοα καταστημα με πισι φτιαχνει κατοπιν παραγγελιας?? μερσι.... ρωτα σε ηλεκτρολογεια.για καποιον που ξερει ειναι 5 λεπτα δουλεια poulinos τι να σου πω,αν έχουν και αχρωματοψία αυτό είναι άλλο θέμα.Τα περισσότερα προβληματικά καλώδια που έχω δει (και εσύ φαντάζομαι) είχαν να κάνουν με το οτι αυτός που τα έφτιαξε δεν "έστρωσε" καλά το 8κλωνο μέσα στο RJ45. δεν ειναι θεμα αχρωματοψιας.ειναι οτι μερικοι αντι να το φτιαχνουν οπως το λες το φτιαχνουν ασπρο πορτοκαλι πορτοκαλι ασπρο μπλε μπλε ασπρο πρασινο πρασινο ασπρο καφε καφε αντι ασπρο πρασινο μπλε ασπρο μπλε πρασινο στην πραξη αμα το κανεις λαθος και απο τις 2 πλευρες επειδη ειναι 1 προς ενα παλι Θα παιξει γιατι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ειναι παλι 1 προς 1 .στην πραξη ομως μετα τα 10-20 μετρα στοπ λογω ηλεκτρομαγνητικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.