phanispal Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 skoros τα παρελκόμενα της μητρικής σου κανονικά πρέπει να συμπεριλαμβάνουν καλώδια SATA. Ρίξε μια ματιά.
skoros Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ phanispal Έχεις δίκιο, βρήκα καλώδιο στο κουτί της μητρικής. Και βρήκα και ελεύθερο καλώδιο ρεύματος από το τροφοδοτικό. Ο Η/Υ είναι αγορασμένος από το πλαίσιο και όλα τα καλώδια είναι δεμένα μέσα και τακτοποιημένα. Αν τα κόψω λογικά χάνω την εγγύηση αλλά δε με νοιάζει. Ξέρει κανείς αν χρησιμοποιήσω λαστιχάκια για να τα συμμαζέψω μετά μόνος μου αν θα υπάρξει πρόβλημα;
phanispal Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Αν τα κόψω λογικά χάνω την εγγύηση αλλά δε με νοιάζει. Απλά δεν υφίσταται κάτι τέτοιο... Ξέρει κανείς αν χρησιμοποιήσω λαστιχάκια για να τα συμμαζέψω μετά μόνος μου αν θα υπάρξει πρόβλημα; Σχετικά με τι να υπάρξει πρόβλημα;
skoros Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δεν υποτίθεται ότι όταν ισχύει η εγγύηση δεν πρέπει να ανοίγω το κουτί και να πειράζω μέσα; Εγώ έτσι νόμιζα... Σχετικά με τα λαστιχάκια φοβάμαι μήπως από τη θερμότητα λιώσουν και έχουμε τρεχάματα
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Γιατί είναι τόσο υπέροχοι οι samsung? Τι καλό έχουν?
caution Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 εδιτ: αυτό που συνήθως δεν έχουν στις συσκευασίες τους οι σκληροί είναι βίδες για να συνδεθούν στη μητρική. Που μπορώ να βρω βίδες? Ο συγκεκριμένος σου δίνει και 4 βιδούλες ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:36 ---------- Aξιοπιστία και ταχύτητα σε λογική τιμή... ...και ΚΡΥΟΣ και αθόρυβος
phanispal Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δεν υποτίθεται ότι όταν ισχύει η εγγύηση δεν πρέπει να ανοίγω το κουτί και να πειράζω μέσα; Εγώ έτσι νόμιζα... Αυτά είναι καραγκιοζιές (για να μην πω τίποτ' άλλο) που όντως έχουν ειπωθεί κατά καιρούς από αρκετούς "τεχνικούς", αλλά είναι totally unfounded... Το κάθε part έχει δική του εγγύηση ξεχωριστά. Σχετικά με τα λαστιχάκια φοβάμαι μήπως από τη θερμότητα λιώσουν και έχουμε τρεχάματα Αν μιλάς για τα απλά λαστιχάκια που τυλίγουν το τυρί στο supermarket, ναι, θα "ξεραθούν" κάποια στιγμή. Υπάρχουν ειδικά "λαστιχάκια" γι' αυτή τη δουλειά.
skoros Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Υπάρχουν ειδικά "λαστιχάκια" γι' αυτή τη δουλειά. Τα βρίσκω στο πλαίσιο ή σε ψαγμένα μαγαζια; Ευχαριστώ για τις συνεχόμενες απαντήσεις στα ερωτήματα μου
phanispal Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Για κάτι τέτοιο ψάχνεις:http://elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=index&cPath=124_132 Τώρα, πού θα καταφέρεις να βρεις.. άγνωστον...
Giorgos3924 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα! Σκεύτομαι τώρα το καλοκαίρι να αγοράσω έναν σκληρό 1TB Τα διαθέσιμα χρήματα είναι εως 100 ευρώ! Ξέρετε κανέναν καλό που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στην αγορά? Έχω 2 δίσκους, έναν 320GB Western Digital και έναν 200GB Seagate. Ο Seagate δεν με ικανοποίησε και τόσο καθώς έκανε πολύ περισσότερο θόρυβο και ήταν και πιο αργός. Οπότε σκευτόμουν πάλι να στραφώ προς αγορά Western Digital. Συγκεκριμένα σκευτόμουν να επιλέξω ένα απο αυτά τα δύο: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1220276&CAPACITY=1+TB&category=69977741&catalog=20 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1191179&CAPACITY=1+TB&category=69977741&catalog=20 Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο? Ευχαριστώ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 αν είναι μόνο για storage μπορείς να πας και στο Green, αλλιώς στον Black
Giorgos3924 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Tον black. Σαφώς πιο γρήγορος... αν είναι μόνο για storage μπορείς να πας και στο Green, αλλιώς στον Black Θα τον χρησιμοποιήσω για κύριο δίσκο, για windows + storage, και με ενδιαφέρει περισσότερο η ταχύτητα του. Καμιά φορά θα δουλεύει και όλο το 24ώρο. (για downloading ) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.