Προς το περιεχόμενο

Αγορά δίσκου 1ΤΒ

skoros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι την αγορά ενός δίσκου 1ΤΒ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους τρεις.

Έχω ήδη εναν Seagate 320gb και είμαι ήδη ευχαριστημένος, οπότε εγώ προς τα εκεί κλίνω.

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Επίσης είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αδελφέ πριν λίγο καιρό αγόρασα σκληρό κ επέλεξα samsung απο πλαίσιο 86 ευρώ. Άψογος κ αθόρυβος. Αντικατέστησα 2 σκληρούς που είχα (80αρι κ 160αρι)!

• Super Moderators
Δημοσ.

από αυτούς τους 3 σίγουρα τον Samsung, οι άλλοι 2 ίσως να χρειάζονται firmware update...

Δημοσ.
από αυτούς τους 3 σίγουρα τον Samsung, οι άλλοι 2 ίσως να χρειάζονται firmware update...

Ε καλα δεν ειναι τοσο τραγικο αυτο :P

Και απο μενα σε Samsung να πας μιας και ειναι αθορυβος οπως λενε

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε καλα δεν ειναι τοσο τραγικο αυτο :P

είναι μέχρι να το πάθει κάποιος, μετά μαθαίνει :P

Δημοσ.
και χωρίς jumperάκι παίζουν μια χαρά οι sata 2 σε sata 1 controller

reporting for confirmation ;)

( άτιμο φίλτρο :mad: )

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις.

Αφού το λεει η πλειοψηφία πάω βουρ για τον samsung.

Κάτι τελευταίο...

Άνοιξα τώρα το κουτι να δω τι παιζει με τη σύνδεση του σκληρού.

Η μητρική έχει 4 θύρες SATA1 SATA2 SATA3 SATA4. Ο ήδη υπάρχων σκληρός είναι στη SATA1. Ελεύθερο καλώδιο δε βλεπω να υπάρχει. Επειδή η συσκευασία μάλλον δε θα περιέχει τι καλώδιο πρέπει να ζητήσω;

Πώς ακριβώς να κάνω την σύνδεση; Βάζω το δευτερο σκληρό στην SATA2; Jumpers για master/slave όπως υπήρχαν παλιά δεν παιζουν τώρα; Θέλει καμια ρυθμιση από το BIOS;

Τον Η/Υ τον αγόρασα πέρσι. Η μητρική του είναι ASUS P5N-D

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ναι, καλώδιο sata δεν θα έχει στη συσκευασία αλλά μπορείς να αγοράσεις ένα (καλώδια sata θα το ζητήσεις.) Δες αν έχει το τροφοδοτικό σου ελεύθερο βύσμα για τροφοδοσία sata (μικρό πλακέ με 5 καλώδια, τα κλασικά +1 πορτοκαλί) αλλιώς πρέπει να ζητήσεις και 1 μετατροπέα.

Θα τον συνδέσεις στο SATA2 και τέλιωσες, master/slave δεν έχει.

εδιτ: αυτό που συνήθως δεν έχουν στις συσκευασίες τους οι σκληροί είναι βίδες για να συνδεθούν στη μητρική. Που μπορώ να βρω βίδες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...