JASONJAM Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Όταν ξεκινάει ο υπολογιστής στη welocme screen έχει μόνο ένα χρήστη και πρέπει να επιλέξω να μπω εγώ σε αυτόν δηλαδή δεν μπαίνει μόνο του. Πώς γίνεται να το κάνω να μπαίνει αυτόματα? Μου χρειάζεται πολύ για να τον αφ΄ξνω να κατεβάζει. Ευχαριστώ.
nikomas50 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Κατεβάζεις και εγκαθιστάς το: http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exe Εκτελείς το TweakUI for Windows XP (Έναρξη-Όλα τα προγράμματα-Powertoys for Windows XP), ανοίγεις το + στο Logon, επιλέγεις Autologon, τσεκάρεις το Log on automatically at system startup, γράφεις την τρέχουσα password του χρήστη που θέλεις να κάνει αυτόματο Log on (το ανοίγεις μια φορά, έστω και αν δεν υπάρχει password) και πιέζεις Apply-ΟΚ. Μετά την επανεκκίνηση θα πρέπει να κάνει αυτόματο Log on. Καλή επιτυχία !!!
rovan Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Επισης, χωρις να χρειαστει να κατεβασεις τιποτα, πας Πινακας Ελεγχου-Λογαριασμοί, επιλέγεις Αλλαγη του τρόπου Σύνδεσης και Αποσύνδεσης χρηστών και απενεργοποιείς την επιλογή Χρήση της οθόνης υποδοχής.
nikomas50 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Έχω την εντύπωση ότι η διαδικασία που προτείνει ο φίλος rovan δε λειτουργεί αν ο υπολογιστής βρίσκεται σε δίκτυο ή χρησιμοποιεί την κάρτα δικτύου για είσοδο στο Internet. Θα πρότεινα λοιπόν να δοκιμάσει τη λύση του rovan σαν πιο απλή και αν δε λειτουργήσει να καταφύγει στη δικιά μου. Δυστυχώς δεν μπορώ να ελέγξω τη λύση του rovan γιατί χρησιμοποιώ κάρτα δικτύου, αλλά απ' ότι θυμάμαι όταν είχα προσπαθήσει να τη χρησιμοποιήσω μου έβγαζε την κλασική οθόνη εκκίνησης των Windows 2000. Περιμένω αποτελέσματα !!
varemarious Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 πήγαινε εκτέλεση γράψε control userpasswords2 και επέλεξε το χρήστη που θες σαν default ή διέγραψε τον άλλο που δεν θες.
JASONJAM Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 οκ έπιαε το κολπο του nikomas50. Ευχαριστώ όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.