polonos1313 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Γεια χαρά!! Προσπαθω έδώ κα κάτι μέρες να θυμηθώ τον τίτλο από μια ταινία που είχα δει πολύ παλιά και δεν μπορώ να τον θυμηθώ. Η ταινία διαδραματιζοταν σε παλία εποχή με cowboys και περισσότερο με το αμερικάνικο ιππικό.Το στόρυ ειναι οτι κάτι είχε παιχτεί και θέλανε να σκοτώσουνε όλα τα άλογα του ιππικού (βασικά αν θυμάμαι καλά θέλανε να σκοτώσουνε τα άλογα που είχαν πάρει από τους σκοτωμένους ινδιάνους μιας μάχης)αλλά κάποιος από το ιππικο επαναστάτησε και έκλεψε τα άλογα και μαζί με κάποους ακόμα σε όλη την ταινία προσπαθεί να φτάσει και να περάσει τα άλογα από τα σύνορα του Καναδά για να τα σώσει.Πρέπει να έπαιζαν και πολύ γνωστοί ηθοποιοί αλλά δεν μου έρχεται κάποιος στο μυαλό. Αυτά τα ολίγα θυμάμαι.Οποιος μπορεί να βοηθήσει του είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ προκαταβολικά !!!!
polonos1313 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Τελικά νομίζω βρήκα πως λέγεται η ταινία. "In Pursuit of Honor" λέγεται χωρίς να είμαι 100% οτι είναι αυτή. http://www.imdb.com/title/tt0113399/ Πάντως ο θείος μου δεν μπορεί να την βρει με τίποτα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Αυτό πρέπει να είναι νομίζω κι εγώ, είχα δει κάμποσο κάποτε.
polonos1313 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Τελικά αυτό είναι το έργο αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.