bluesattack Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Γεια σας παιδια.. θα ηθελα μια ψυχτρα οικονομικη (μεχρι 25 Ε ) για την καρτα γραφικων sapphire 4670 που εχω. Ειναι συγκεκριμενα αυτη : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510705 Σε μια συζητηση που διαβασα καποιο παιδι προτεινε την Arctic cooling Accelero S1 Rev. 2... Αρχικα αυτη κανει ? Βλεπω οτι διαφορες ψυχτρες κανουν για διαφορες καρτες , ακομα και για την 4850..αλλα δεν βλεπω καμμια που να λεει στα χαρακτηριστικα της ρητα οτι κανει για την 4670... Και επειδη η πιο πανω (κανει δεν κανει ) δεν την βλεπω διαθεσιμη στα μαγαζια που θελω..εχουμε καμμια αλλη προταση ? Δεν με ενδιαφερουν οι επιδοσεις ,οποιαδηποτε θα ειναι πιο ησυχη απο αυτην που φοραει , με ενδιαφερει να ταιριαζει σιγουρα !! Υ.Γ Πιστευετε οτι μπορω να βαλω καποιο ρυθμιστη στροφων και να λυσω σε μεγαλο βαθμο το προβλημα ? Και αν ναι πως , και ποιον ..
phanispal Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέσω RivaTuner μπορείς να ελαττώσεις τις στροφές του ανεμιστήρα; Αν ναι, τσέκαρε temps για να μην έχεις άλλα...
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Αυτην την καρτα την εχει στο pc του ο πατερας μου...πραγματικα δν ακουγεται...Σε ενοχλει ο 8ορυβος της καρτας σιγουρα?Μηπως κατι αλλο ειναι?
bluesattack Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Αυτην την καρτα την εχει στο pc του ο πατερας μου...πραγματικα δν ακουγεται...Σε ενοχλει ο 8ορυβος της καρτας σιγουρα?Μηπως κατι αλλο ειναι? Παιδια ο ανεμιστηρας ειναι..σαν τουρμπινα αεροπλανου κανει... Μηπως ο πατερας σου εχει αυτην ? Γιατι εχει αλλο ανεμιστηρα απο την δικια μου...μεγαλυτερο απο οτι φαινεται και καλυτερο προφανως.. Τεσπα το εχω τσεκαρει , ο ανεμιστηρας ειναι , και το riva tuner δεν βοηθαει και πολυ.. Καμμια προταση για ψυχτρα ? Κατι που να ταιριαζει ?
phanispal Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Τι εννοείς δε βοηθάει και πολύ; Κατάφερες να ελαττώσεις τις στροφές αλλά δεν είδες σημαντική διαφορά;
pcos Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 όντως όσο μεγαλύτερο το "ανεμιστηρi" τόσο πιο αθόρυβο. γενικός κανόνας, αν πιάσει και "σκονιτσα"... το έχεις καθαρίσει καθόλου? αν έχεις πιστολάκι με κρύο αέρα
gpolic Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Εχω και εγω την ιδια, και οντως κανει θορυβο οταν ζοριζεται. Οχι κατι τραγικο ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.