Προς το περιεχόμενο

Ψυχτρα για ati 4670

bluesattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..

θα ηθελα μια ψυχτρα οικονομικη (μεχρι 25 Ε ) για την καρτα γραφικων sapphire 4670 που εχω.

Ειναι συγκεκριμενα αυτη :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510705

Σε μια συζητηση που διαβασα καποιο παιδι προτεινε την Arctic cooling Accelero S1 Rev. 2...

Αρχικα αυτη κανει ? Βλεπω οτι διαφορες ψυχτρες κανουν για διαφορες καρτες , ακομα και για την 4850..αλλα δεν βλεπω καμμια που να λεει στα χαρακτηριστικα της ρητα οτι κανει για την 4670...

Και επειδη η πιο πανω (κανει δεν κανει ) δεν την βλεπω διαθεσιμη στα μαγαζια που θελω..εχουμε καμμια αλλη προταση ? Δεν με ενδιαφερουν οι επιδοσεις ,οποιαδηποτε θα ειναι πιο ησυχη απο αυτην που φοραει , με ενδιαφερει να ταιριαζει σιγουρα !!

Υ.Γ Πιστευετε οτι μπορω να βαλω καποιο ρυθμιστη στροφων και να λυσω σε μεγαλο βαθμο το προβλημα ? Και αν ναι πως , και ποιον ..

:-)

Δημοσ.

Αυτην την καρτα την εχει στο pc του ο πατερας μου...πραγματικα δν ακουγεται...Σε ενοχλει ο 8ορυβος της καρτας σιγουρα?Μηπως κατι αλλο ειναι?

Δημοσ.
Αυτην την καρτα την εχει στο pc του ο πατερας μου...πραγματικα δν ακουγεται...Σε ενοχλει ο 8ορυβος της καρτας σιγουρα?Μηπως κατι αλλο ειναι?

Παιδια ο ανεμιστηρας ειναι..σαν τουρμπινα αεροπλανου κανει...

Μηπως ο πατερας σου εχει αυτην ? Γιατι εχει αλλο ανεμιστηρα απο την δικια μου...μεγαλυτερο απο οτι φαινεται και καλυτερο προφανως..

Τεσπα το εχω τσεκαρει , ο ανεμιστηρας ειναι , και το riva tuner δεν βοηθαει και πολυ..

Καμμια προταση για ψυχτρα ? Κατι που να ταιριαζει ?

Δημοσ.

όντως όσο μεγαλύτερο το "ανεμιστηρi" τόσο πιο αθόρυβο. γενικός κανόνας, αν πιάσει και "σκονιτσα"...

το έχεις καθαρίσει καθόλου? αν έχεις πιστολάκι με κρύο αέρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...