Προς το περιεχόμενο

Τηλέφωνο - Υπολογιστής

djgps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος χρησιμοποιεί κάποιο τηλέφωνο που να ανταποκρίνεται σε λειτουργίες ενός Pc (σχετικό είναι αυτό) και δη σε internet και εύκολη πλοήγηση. Δηλαδή, με ενδιαφέρει να έχω ένα τηλ με το οποίο να μπορώ να έχω πρόσβαση internet και να διαχειρίζομαι την ιστοσελίδα μου εαν χρειαστεί...

Έχει κάποιος κάτι στο νού του ή δοκιμάσει?

Ευχαριστώ....

Δημοσ.
Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος χρησιμοποιεί κάποιο τηλέφωνο που να ανταποκρίνεται σε λειτουργίες ενός Pc (σχετικό είναι αυτό) και δη σε internet και εύκολη πλοήγηση. Δηλαδή, με ενδιαφέρει να έχω ένα τηλ με το οποίο να μπορώ να έχω πρόσβαση internet και να διαχειρίζομαι την ιστοσελίδα μου εαν χρειαστεί...

Έχει κάποιος κάτι στο νού του ή δοκιμάσει?

Ευχαριστώ....

Καλησπέρα και "καλωσηρθες". Υπάρχουν πολλά τέτοια κινητά. Σχεδόν όλα τα κινητά παρέχουν αυτή τη δυνατότητα.. Από τα πιο απλά που μορούν να συνδεθούν μέσο 3g μέχρι τα πιο σύνθετα που συνδέονται και μέσο wifi στο internet..Το iphone για παράδειγμα είναι παρα πολύ καλο για browsing στο internet και έχει παρα πολύ καλή οθόνη..Πες μας τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου και σκέφτεσαι να πάρεις..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Να διευκρυνήσω πως με ενδιαφέρει πάρα πολύ το Browsing. Είδα το HTC G1 Google android και μου άρεσε αρκετά. Επίσης παρατήρησα και το iphone.

Τι λέτε?

Είμαι σ' αυτά τα δυο... Αν υπάρχει κάποια πρόταση δεκτή.

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Να διευκρυνήσω πως με ενδιαφέρει πάρα πολύ το Browsing. Είδα το HTC G1 Google android και μου άρεσε αρκετά. Επίσης παρατήρησα και το iphone.

Τι λέτε?

Είμαι σ' αυτά τα δυο... Αν υπάρχει κάποια πρόταση δεκτή.

Δεν ξέρω αν θα έρθει το G1 ελλάδα.. iphone πολύ καλο στο browsing όπως σου είπα..Επίσης αν θες και καλή κάμερα με flash υπάρχει και το samsung omnia..Μεταχειρισμένα αυτά παίζουν στα 300 euro..

Δημοσ.

Όλα τα νέα κινητά μπορούν να το κάνουν αυτό. Απλά θες μεγάλη οθόνη για μην πεδαίευεσαι. Εγώ κάνω κάτι παρόμοιο με ένα se p990i.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...