Sta Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Καλησπέρα σας, Στο Photoshop θέλω να αλλάξω διαστάσεις σε μία ομάδα φωτογραφιών (μαζικά με κάποιο batch). Αυτό που θέλω να επιτύχω όμως είναι σε όσες δεν έχουν το σωστό ratio να μην τις παραμορφώσω αλλά να προσθέσω το κατάλληλο μαύρο πλαίσιο ώστε να μην υπάρξει παραμόρφωση. Ελπίζω να με καταλάβατε. Ευπρόσδεκτη όποια πρόταση...
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Εχμ, πρέπει να γίνει με το Photoshop σώνει και καλά; Κάνε μία αναζήτηση για παλαιότερα posts μου που περιέχουν τους όρους irfanview και batch. Είχα βάλει και screenshots. Θα εκπλαγείς με το πόσο εύκολα μπορείς να κάνεις batch resize (και όχι μόνο) με το συγκεκριμένο δωρεάν διαμαντάκι...
Members gsarig Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Members Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Τί μου θύμισες τώρα! Είχα κάνει κάποτε αυτό το post με προτάσεις τέτοιων προγραμμάτων: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1622996 Από αυτά που αναφέρονται, προτείνω το FastStone Photo Resizer που είναι και δωρεάν. Δεν θυμάμαι αν κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς, αλλά αξίζει να το δοκιμάσεις, μιας και έχει πάρα πολλές επιλογές...
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 gsarig, η σχετική πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει, έχει μεταφερθεί εδώ και καιρό στο Insomnia Wiki (άρθρο: Με ποιο πρόγραμμα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.