SpyrosR Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 @ SpyrosR 153€ δεν είναι κάπως πολλά (μην πω εξωφρενικά) τη στιγμή που παίρνει το 750άρι PC P&C στα 109; Είναι παραπάνω, αλλά το PC P&C έχει 8άρη ανεμιστήρα... (= θόρυβος). Επίσης δεν είναι modular, οπότε προβλέπεται να γίνει ένας χαμός μέσα στο κουτί απ' τα καλώδια. Είμαι της άποψης πως είναι καλύτερα να δώσουμε λίγο παραπάνω για να πάρουμε κάτι το εξαιρετικά καλό. Τα PC P&C είναι άριστα τροφοδοτικά, αλλά τη σειρά MODU της Enermax τη θεωρώ πολλά κλικ πιο πάνω. Κι από τη στιγμή που πρόκειται να δώσει αρκετά χρήματα για το PC του, θεωρώ απαραίτητο να δώσει κάποια παραπάνω χρήματα για ένα σωστό, modular και αθόρυβο τροφοδοτικό.
teoefsta Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 οντος φιλε τσιμπα καμια 24αρα οθονη ή 26αρα καλυτερα ομως 24αρα αλλη φαση το hd ιδικα στα παιχνιδια αν ομως ειναι αν βαλεις μια πολυ καλη καρτα γραφικων
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 1. Για να αρχίσει να ακούγεται το ανεμιστήρι, πρέπει να ζοριστεί αρκετά το τροφοδοτικό. (και το Etasis μου 8άρι έχει αλλά με κατανάλωση ~250W δεν ακούγεται) 2. Η modular φάση (εκτός από το προφανές πλεονέκτημα) δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Επίσης πολλά κλικ πιο πάνω (έστω η συγκεκριμένη σειρά) από τα PC P&C, δε νομίζω να είναι (ίσως είσαι κάπως υπερβολικός).
SpyrosR Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ντάξει, δεν έχεις κι άδικο. Αλλά κρίνω με τα δικά μου αυτιά εγώ, που ακόμα κι ο σκληρός μ' ενοχλεί. Οπότε το 8αράκι μου φαίνεται τρακτέρ. Τα modular όμως γιατί τα θεωρείς "όχι κι ότι καλύτερο";
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ουκ ολίγα έχουν ακουστεί για σταθερότητα και τα συναφή.. όπως ουκ ολίγα έχουν ακουστεί και για τις πολλαπλές +12άρες. Αλλά οι απόψεις διίστανται..
Kleos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 να ρωτησω κατι οι 1600Mhz RAM που εχω βαλλει ειναι συμβατες με την motherboard? τελικα καρτα γραφικων να βαλω sapphire 4890 που υποστηριζει fullHD και μια 24αρα οθονη που θα ταιριαζει με την καρτα???η εχετε καποια αλλη προτιμηση σε καρτα γραφικων?
necromancer_t Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Βασικά όσον αφορά την μητρική, εγώ θα σου έλεγα να διαλέξεις μία DFI!Πολύ καλύτερες, με λίγα χρήματα παραπάνω!Δες εδώ!Οι dfi προσφέρονται περισσότερο για overclocking, αλλά και "καίγονται" πολύ δυσκολότερα από τις asus! Επίσης όσον αφορά το τροφοδοτικό πιστεύω ότι χρειάζεσαι κάτι μικρότερο!Δηλαδή με ένα τροφοδοτικό στα 600Watt θα είσαι μια χαρά! Κάτι τέτοιο, που είναι και στην μισή τιμή πιστεύω ότι θα σε βόλευε!Μπορεί να έχει λίγο χαμηλότερο efficiency σαν τροφοδοτικό, αλλά δεν το θεωρώ και τόσο τραγικό! Πάντως τα κομμάτια που σου προτείνω είναι συμβατά με τα υπόλοιπα μέρη που έχεις επιλέξει!Ουσιαστικά σου έρχονται τα ίδια λεφτά και ότι κερδίζεις από το τροφοδοτικό, τα "ακουμπάς" σε μία μητρική που είναι δοκιμασμένη και κλάσεις ανώτερη από τις asus! Τέλος, όσον αφορά το κουτί, θεωρώ πεταμένα λεφτά να δώσεις τόσα για ένα κουτί που έχει απλά εμφάνιση!Μπορείς να δώσεις ταμ ισά για κάτι λιγότερο εντυπωσιακό και να τα δώσεις σε άλλα parts, από την στιγμή που τα έχεις στο budjet σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.