Theos_Gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Καλησπερα παιδια...επιτελους εστησα το καινουργιο μου μηχανημα....δεν μπορω να καταλαβω γιατι στις ιδιοτητες του υπολογιστη μου βγαζει unknown Prossecor model...εχει κανεις καμια ιδιεα???καθως εκτος απο δισκετα μπορω να κανω update kai to bios με αλλο τροπο?
Theos_Gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 κατσε να δω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:55 ---------- ναι το βλεπει
pcos Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ψάξε στο site της MSI να βρείς το νέο βίος και θα έχει και προγραμματάκι για να κανεις update μέσα από τα windows. βεβαια καλύτερα να έχεις και UPS για αυτή τη διαδικασία.
Theos_Gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 το προγραμμα για το Live update κατι δεν παει καλα...ισως να φταει κ η εκδοση τον windows που εχω βαλει..επεισεις δεν εχω βαλει floopy...
Risky Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 το προγραμμα για το Live update κατι δεν παει καλα...ισως να φταει κ η εκδοση τον windows που εχω βαλει..επεισεις δεν εχω βαλει floopy... Κάντο με usb boot disk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.