MSGL Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παιδιά! Χρειάζομαι επειγώντος τη γνώμη σας,γιατί ζαλίστηκα. Στο ένα αργός επεξεργαστής,στο άλλο αργός σκληρός,32bit?64bit?... Εχω γύρω στα 1500 να διαθέσω για υπολογιστή,και τα προγράμματα που ασχολούμαι λίγο, εναι photoshop,illustrator,cooledit pro-adobe audition,και κανένα παιχνίδι. Aν βάλω τα 32bit προγράμματα σε 64bit λογισμικό Θα λειτουργούν έστω και πιο αργά, οπως στο 32bit windows xp λογισμικό?Yπάρχει περίπτωση να μην ειναι συμβατά με τα vista 64bit? Βοηθίστε παιδιά έχω ακούσει 15 διαφορετικές γνώμες.... Παρακάτω τα τρια που σκέφτομαι(?),αν έχετε και κάποιο άλλο να προτείνεται εκτος mac.. Ευχαριστώ.! Sony Vaio VGN-FW31ZJ HP-Pavilion-HDX16-1050ev HP PAVILION DV5-1160EV FW710EA HP PAVILION DV5-1145EV
ss13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Και τα 3 είναι πολύ δυνατά !! http://www.mrpc.gr/commerce/misterpc-laptops/dell-studio/dell-studio-1537-t9400-4gb-250gb.html http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=12688 http://www.shop13.gr/hp-8710p-ke184ea-p-4850.html Το vaio πολύ δυνάτο αλλά πρέπει να δεις και τι εγγυήσεις έχουνε , αυτά που σου έδωσα έχουν πολύ καλές εγγυήσεις !!!
efstratios1982 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ο πρώτος υστερεί σε κάρτα γραφικών,ο δεύτερος σε επεξεργαστή και το τρίτο σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση αν έχεις δει πρώτα τον 8710w... Αν και από τα παραπάνω σαν εταιρίες προτιμώ τιw dell και hp.Το lenovo όσο και να λένε όλοι πως είναι ibm κρατάω τις επιφυλάξεις μου....
MSGL Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Sony Vaio VGN-FW31ZJ HP-Pavilion-HDX16-1050ev HP PAVILION DV5-1160EV FW710EA ? μεταξυ αυτων κατι ? σχετικα με τα 64bita?
basilis5 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Sony Vaio VGN-FW31ZJHP-Pavilion-HDX16-1050ev HP PAVILION DV5-1160EV FW710EA ? μεταξυ αυτων κατι ? σχετικα με τα 64bita? εγω σου λεω να μην ασχοληθεις με 64βιτ,πολλα ακουγονται για ασυμβατοτητες αλλωστε,και με 32 την ιδια δουλεια θα κανεις,μην νομιζεις πως θα δεις τρελες διαφορες; γι αυτα που θες να δουλεψεις εν ετη 2009 θεωρω υπερβολικο το ποσο που θες να δαπανησεις αν επιμενεις ομως, θα σου προτεινα το σονυ, λογω οθονης αλλα και αξιοπιστιας
MSGL Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 εγω σου λεω να μην ασχοληθεις με 64βιτ,πολλα ακουγονται για ασυμβατοτητεςαλλωστε,και με 32 την ιδια δουλεια θα κανεις,μην νομιζεις πως θα δεις τρελες διαφορες; γι αυτα που θες να δουλεψεις εν ετη 2009 θεωρω υπερβολικο το ποσο που θες να δαπανησεις αν επιμενεις ομως, θα σου προτεινα το σονυ, λογω οθονης αλλα και αξιοπιστιας εχεις δικιο,κατεληξα στο HP PAVILION DV5-1160EV ....αλλα ειναι σε ελειψη! το sony μου αρεσει πολυ αλλα εχει λιγο μικρη οθονη,και το θεμα με τον αργο δισκο..
MSGL Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 εχω την εντυπωση πως ο HP PAVILION DV5-1145EV ειναι αρκετα καλυτερος σε σχεση με το HP PAVILION DV5-1160EV. Οντως ειναι καλυτερος επεξεργαστης ο P8600 σε σχεση με τον T9400????θερμενεται λιγοτερο?ισχυει?
epivitor Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ο P8600 καταναλωνει γυρω στα 25 watts ενω ο T9400 γυρω στα 35 watts οποτε λογικο ειναι ο πρωτος να θερμαινεται λιγοτερο και να κραταει περισσοτερο η μπαταρια του laptop. Απ'την αλλη ο Τ9400 ειναι λιγο ταχυτερος αλλα κατα τη γνωμη μου οχι τοσο που να δικαιολογει να τον προτιμησουμε. Εγω θα ελεγα καλυτερα να κοιταξεις για τον Ρ8600.
MSGL Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ο P8600 καταναλωνει γυρω στα 25 watts ενω ο T9400 γυρω στα 35 watts οποτε λογικο ειναι ο πρωτος να θερμαινεται λιγοτερο και να κραταει περισσοτερο η μπαταρια του laptop. Απ'την αλλη ο Τ9400 ειναι λιγο ταχυτερος αλλα κατα τη γνωμη μου οχι τοσο που να δικαιολογει να τον προτιμησουμε. Εγω θα ελεγα καλυτερα να κοιταξεις για τον Ρ8600. μεταξυ των δυο παρακατω? περα της τιμης..? Sony Vaio VGN-FW31ZJ HP PAVILION DV5-1145EV
epivitor Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Απο μενα σιγουρα το pavilion. Μεγαλυτερη απατη απο τα vaio δεν υπαρχει κατα τη γνωμη μου.
MSGL Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Απο μενα σιγουρα το pavilion. Μεγαλυτερη απατη απο τα vaio δεν υπαρχει κατα τη γνωμη μου. λες ε? ειμαι στο τσακ να παρω το hp..αλλα μου αρεσει πολυ και η κατασκευη του vaio.Ποιο στιβαρο φαινεται.Φοβαμαι μη μετανοιωσω μετα που δεν το πηρα,κυριως για την οθονη...για πες λοιπον για το vaio(?) βασικο ερωτημα..το οτι εχει αργο δισκο που επηρεαζει το μηχανημα,περα απο την αποθηκευση? ...για πες μια αν σου ειναι ευκολο να μαθαινουμε και τιποτα
epivitor Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Κατ' αρχην το γεγονος οτι εγω προσωπικα θεωρω τα vaio απατη δε σημαινει κατι. Υπαρχουν πολλα παιδια εδω μεσα που σιγουρα θα εχουν αντιθετη γνωμη απο τη δικη μου. Εγω ειμαι κατα των vaio λογω του οτι προσφερουν λιγα για την πολυ υψηλη τιμη τους (χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι περισσοτερο αξιοπιστα απο φθηνοτερα laptops αλλης μαρκας) και για την εγγυηση τους. Συγκεκριμενα ειχε ενας φιλος μου vaio και του το εστειλαν Ολλανδια ή Βελγιο (δεν ειμαι 100% σιγουρος) για καμμενη μητρικη και το πηρε μετα απο 3 μηνες. Ας πουνε και αλλα παιδια τη γνωμη τους, μη σε παρω στο λαιμο μου αν σου κατσει κανα στραβο pavilion.
MSGL Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 ...δυσκολη αποφαση η αγορα λαπιτοπ.... τωρα κοιταω τα dell...καμια γνωμη-προταση?
ss13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 ...δυσκολη αποφαση η αγορα λαπιτοπ....τωρα κοιταω τα dell...καμια γνωμη-προταση? http://www.mrpc.gr/commerce/misterpc-laptops/dell-studio/dell-studio-1537-t9400-4gb-250gb.html
panos2000gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Κατ' αρχην το γεγονος οτι εγω προσωπικα θεωρω τα vaio απατη δε σημαινει κατι.Υπαρχουν πολλα παιδια εδω μεσα που σιγουρα θα εχουν αντιθετη γνωμη απο τη δικη μου. Εγω ειμαι κατα των vaio λογω του οτι προσφερουν λιγα για την πολυ υψηλη τιμη τους (χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι περισσοτερο αξιοπιστα απο φθηνοτερα laptops αλλης μαρκας) και για την εγγυηση τους. Συγκεκριμενα ειχε ενας φιλος μου vaio και του το εστειλαν Ολλανδια ή Βελγιο (δεν ειμαι 100% σιγουρος) για καμμενη μητρικη και το πηρε μετα απο 3 μηνες. Θα διαφωνήσω σε αρκετά από αυτά που λες. Προσωπικά θεωρώ το service της VAIO ένα απο τα καλύτερα/αποτελεσματικότερα της Ευρώπης με την διαφορά ότι αν βρεθείς εκτός εγγύησης τότε το κόστος επισκευής είναι πολύ υψηλο. Από εκει και πέρα οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι άψογες και μόνο θετικά λόγια έχω να πω από προσωπική εμπειρία. Όσον αφορά το θέμα αξιοπιστίας, ποιότητας κατασκευής και γενικότερης απόδοσης τα βάζω στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως μαζί με IBM (Τhinkpad), Apple και τα επαγγελματικά μοντέλα της Compaq και DELL. Όσο για το κόστος απόκτησης τους θα έλεγα ότι έχει πέσει πάρα πολυ τα τελευταία χρόνια ενώ παρέχεται και 2ετη εγγύηση στα περισσότερα μοντέλα. Ενδεικτικα να σου πω οτι έβλεπα το SR19VN ( P8600, 4GB DDR2/800, 200gb HD 7200rpm/16mb cache, ATI 3470, 13.3" Xblack, Camera 1.3, Bluetooth, WIfi N, Magnesium Case, Fingerprint Reader κτλ) στα 830 ευρώ (Κωτσόβολος) όταν παλαιότερα έπρεπε να δώσεις πάνω από 2000 για αντίστοιχο Vaio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.