Προς το περιεχόμενο

Κατασκευή e-shop

EvilEyes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Μου έχει ανατεθεί μία εργασία για τη σχολή μου να κατασκευάσω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Ο καθηγητής μου έχει δώσει κάποια προτεινόμενα προγράμματα όπως zencart, oscommerce και άλλα, αλλά ψάχνοντας στο internet χάθηκα. Είδα ότι θέλουν γνώσεις php και mysql, πράγμα που δεν κατέχω καθόλου.

Δεδομένου ότι δεν έχω καμία εμπειρία πάνω στο θέμα, έχετε να μου προτείνεται κάποια λύση ή κάποιο πρόγραμμα για να χτίσω ένα κατάστημα και να το παρουσιάσω;

Δημοσ.

Σου ζήτησε να φτιάξεις ο ίδιος το πρόγραμμα του eshop ή να εγκαταστήσεις και να παραμετροποιήσεις κάποιο υπάρχον πρόγραμμα όπως αυτά που ανέφερες;

Δημοσ.

Κάποια βοηθήματα για την εργασία σου... πιστεύω τα cookies, sessions και επικοινωνία με mysql χρειάζονται για να φτιάξεις το eshop σου..

Τι σχολή είσαι; Και εγώ έχω παρόμοια εργασία :)

Δημοσ.
Σου ζήτησε να φτιάξεις ο ίδιος το πρόγραμμα του eshop ή να εγκαταστήσεις και να παραμετροποιήσεις κάποιο υπάρχον πρόγραμμα όπως αυτά που ανέφερες;

Μου ζήτησε μέσω των προγραμμάτων που μου πρότεινε, ή με κάποιο άλλο δικό μου να κατασκευάσω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν θέλω να είναι Online, απλά να μπορείς να επιλέξεις προιόντα και αυτά να μπορούν να μπουν στο καλάθι αγορών.

Seldimi, ευχαριστώ πολύ για το Link, θα του ρίξω μία ματιά. Σπουδάζω εφαρμογές πληροφορικής στην διοίκηση και την οικονομία στο Μεσολόγγι.

Δημοσ.

Δοκίμασε το Magento. Ειναι το πιο εύκολο και το πιο πολλά υποσχόμενο open source. Μόλις το κάνεις install θα έχει έτοιμο το template και απλά θα προσθέσεις μερικά προϊόντα. ;)

Δημοσ.
Μου ζήτησε μέσω των προγραμμάτων που μου πρότεινε, ή με κάποιο άλλο δικό μου να κατασκευάσω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν θέλω να είναι Online, απλά να μπορείς να επιλέξεις προιόντα και αυτά να μπορούν να μπουν στο καλάθι αγορών.

Seldimi, ευχαριστώ πολύ για το Link, θα του ρίξω μία ματιά. Σπουδάζω εφαρμογές πληροφορικής στην διοίκηση και την οικονομία στο Μεσολόγγι.

ωπ νατος ο συναδελφος!ποιο εξαμηνο εισαι φιλε?

Δημοσ.

Καλό είναι το wamp. Αυτό θα σου βάλει αυτόματα σε windows τον apache (webserver) mysql (database) και php.

Μετά θα πας στο φάκελο www που θα κάνει και θα βάλεις τα αρχεία από το oscomerce. Θα ανοίξεις έναν browser και αν γράψεις localhost ή την ip του μηχανήματος θα δεις την σελίδα εγκατάστασης του e-shop. Αν ζοριστείς ξαναρωτάς.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, κι εγώ τέτοιο θέμα έχω δηλ. πτυχιακή με θέμα e-shop και κατασκευή με το magento. Έπειδή τώρα την ξεκινάω θέλω να κάνω κανά 2 ερωτήσεις μήπως και ξέρει κανείς. Στην σχολή μας θέλουν οπωσδήποτε να γράψεις και λίγο κώδικα. Με μια πρώτη ματιά, δεν βλέπω να σου δίνει δυνατότητα το Magento να γράψεις κώδικα. Ισχύει ή κάνω λάθος? Γιατί αν είναι έτσι την πάτησα... Όποιος ξέρει ας απαντήσει παιδες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...