Προς το περιεχόμενο

Φακελοι με password?

panos300

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανενας καποιο τροπο (προγραμμα) για τη δημιουργια φακελων οπου για να μπεις να χρειαζεται password?

Δημοσ.
Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανενας καποιο τροπο (προγραμμα) για τη δημιουργια φακελων οπου για να μπεις να χρειαζεται password?

Έχουν ψιλοπρόβλημα με τις απεγκαταστάσεις τα πιο πολλά από αυτά τα προγράμματα , καλύτερα κοίτα στο word που υπάρχει δυνατότητα κλειδώματος για να είσαι ήσυχος και να μην έχεις μπλεξίματα !! Με άνοιγμα στο μενού του word-tools-options-security είσαι ωραίος !!! :devil:

Δημοσ.

δεν τα εμπιστεύομαι τα εξωτερικά προγράμματα, κρίμα που τα windows δεν έχουν κάτι τέτοιο, ελπίζω ότι θα υπάρχει στα win7...

Δημοσ.

steganos για φακέλους και όχι μόνο

όταν το εβγαλα δεν μου παρουσιαστικε καποιο προβλημα απο τη θυμαμε

Δημοσ.
steganos για φακέλους και όχι μόνο

όταν το εβγαλα δεν μου παρουσιαστικε καποιο προβλημα απο τη θυμαμε

μα γιατι να αγοράσει οταν υπάρχουν και free αλλά και opensource? :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά προτιμώ το Universal Shield επειδή εξαφανίζει εντελώς τον φάκελο/ drive που θες... έτσι έχω τις τσό..... εεεεε... τα σημαντικά μου αρχεία ασφαλή (και σε safe boot... σε περίπτωση που τον βάλουν σε άλλο υπολογιστή όμως όχι... εν γνώση μου)

Δημοσ.
Εγώ προσωπικά προτιμώ το Universal Shield επειδή εξαφανίζει εντελώς τον φάκελο/ drive που θες... έτσι έχω τις τσό..... εεεεε... τα σημαντικά μου αρχεία ασφαλή (και σε safe boot... σε περίπτωση που τον βάλουν σε άλλο υπολογιστή όμως όχι... εν γνώση μου)

πως τους εξαφανίζει?

Δηλαδή αν εχεις επιλέξει την επιλογή να σου δείχνει τους κρυφούς φακέλους δεν στους δείχνει?

:rolleyes:

Δημοσ.

χαμπάρ κ'εχω... και τώρα που το τερώ... κάνει και encrypt για τους απαιτητικούς.

Δημοσ.

Δε γινετε να τα ζιπαρεις και να βαλεις κωδικο στο ζιπ αρχειο?

Εγω αυτο εκανα.

Μια αλλη φορα ειχα κατεβασει ενα προγραμματακι trial και μολις εληξε το trial μου κλειδωσε και ολα τα πραγματα εκει και ελεγε οτι για να το ανοιξω πρεπει να αγορασω το προγραμμα....:mad:

Δημοσ.
Δε γινετε να τα ζιπαρεις και να βαλεις κωδικο στο ζιπ αρχειο?

μια απλη λυση....:-)

και εγω αυτο εκανα μια φορα που χρειαστηκε:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...