Προς το περιεχόμενο

Wii Dance Mat

Antretng

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πάρω dance mat για το dance dance revolution hottest party 2. Εδώ Ελλάδα έχω βρει αυτά 1 2 3 4. Όμως ρίχνοντας μια ματιά στο play.com , όπως φαίνεται στη φωτογραφία, είναι διαφορετικό από αυτά που βρήκα (link).

Γιατί είναι διαφορετικά; Μήπως θα παίζει κανένα πρόβλημα; Ακόμη αυτό που βρήκα στα ελληνικά site μου φάνηκε κάπως... δεν ξέρω... μου δίνει την εντύπωση ότι τσαλακώνει η επιφάνεια και θα τρως γλίστρες - μπουρδουκλώνεσαι. Καμιά γνώμη;

Δημοσ.

Έχω το 2 και είμαι ευχαριστημένος. Το πρόβλημα είναι οτι είναι σχετικά μικρό (όλα αυτά τα πατάκια) οπότε πρέπει να περιορίζεσαι κάπως στις κινήσεις!

Είναι πολύ καλή η τιμή του πάντως..

Δημοσ.

Το να με φαντάζεσαι να χορεύω δείχνει πόσο οικτρά gay είσαι.. :P

Αλλα ας μήν καταστρέψουμε το θέμα του παιδιού :P

To dance dance revolution 1-2 hottest party etc είναι αρκετά καλά και όλα τα σχετικα παιχνίδια είναι πλήρως συμβατά με το χαλάκι. Το θέμα ξαναλέω είναι με το μέγεθος. Αν είσαι πάνω απο το μέσο ύψος να ξές οτι θα ζοριστείς κάπως.

Δημοσ.

Μπαααα, 1.72 είμαι. Φαντάζομαι δεν θα χω πρόβλημα. 83 εκατοστά πλάτος μια xαρά θα μου ναι. Άλλωστε και στα ουφάδικα δεν νομίζω να είναι πολύ μεγαλύτερα.

Επειδή δεν είναι official προϊόν, από γλίστρες πως πάει; Είναι αρκετά αντιολισθητικό ή θα την φάω την σαβούρα. :P Thnx για την απάντηση :-)

Δημοσ.

Αντιολισθητικότατο... Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν πιάνει ΠΑΡΑ πολύ καλά και κινείτα λίγο όσο παίζεις οπότε μπορεί να βρεθείς να πατάς λάθος κουμπιά...

Να πέσεις δεν παίζει.

Δημοσ.

Τι εννοείς "κινείται" λίγο ενώ είναι αντιολισθητικό; Εννοείς ότι ναι μεν ο πάτος είναι αντιολισθητικός αλλά το πάνω μέρος ... "σουφρώνει" ; Πιστεύεις ότι το official της Konami θα είναι καλύτερο;

Δημοσ.

Κάτω αν έχεις πλακάκι η μάρμαρο και όχι χαλί ας πούμε θα κινείται λίγο το χαλάκι... Δεν πιάνει πολύ καλά σε λείες επιφάνειες. Απο πάνω είναι μια χαρά. Το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο απλά στο αναφέρω.

Το αυθεντικό της κονάμι που έχω είναι πανομοιότυπο με αυτό στο λίνκ 2. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο βέβαια και δεν θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου.

Πάρτο. Μια χαρά χρήματα είναι όπως και να'χει και θα τα βγάλει αν μαζευτείτε καμια φορά παρέα για χαβαλέ...

Δημοσ.
Κάτω αν έχεις πλακάκι η μάρμαρο και όχι χαλί ας πούμε θα κινείται λίγο το χαλάκι... Δεν πιάνει πολύ καλά σε λείες επιφάνειες. Απο πάνω είναι μια χαρά. Το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο απλά στο αναφέρω.

Το αυθεντικό της κονάμι που έχω είναι πανομοιότυπο με αυτό στο λίνκ 2. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο βέβαια και δεν θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου.

Πάρτο. Μια χαρά χρήματα είναι όπως και να'χει και θα τα βγάλει αν μαζευτείτε καμια φορά παρέα για χαβαλέ...

Άμα μου λες ότι δεν έχεις δει ιδιαίτερες διαφορές... για την τιμή του είναι μπόμπα. Θα το παραγγείλω. Thnx :-)

Πάντως δεν φαντάζομαι να κάνω κανένα απότομο πχ στο μπροστινό "πλήκτρο", και να φύγει μπροστά το χαλάκι με εμένα μπλοζόν αρντάν ξαμπλαντάν. :lol:

Δημοσ.

Μπα..

Απλά φρόντισε να βρείς αρκετά παιχνίδια που να το υποστηρίζουν για να υπάρχει ποικιλία. Συνήθως είναι κακόγουστες διασκευές.

Καλούς χορούς! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...