mythodea Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παιδιά... Το θέμα αυτού του topic είναι το drupal, αλλά θα μου πείτε γιατί δεν αναφέρομαι στη σχετική κοινότητα του drupal.org που ειναι και πολύ μεγάλη και οι απαντήσεις πέφτουν με το κιλό; Γιατί πολύ απλά οι απαντήσεις που μου έδωσαν εκεί δεν με ικανοποίησαν. Γι αυτό αποφάσισα να το γράψω κι εδώ όπου ομολογουμένως υπάρχει πολύ καλό υλικό από τις απαντήσεις διαφόρων ατόμων. Μπράβο στην κοινότητα του insomnia.gr κάνετε πολύ καλή δουλειά...keep writting! Στο διαταύτα λοιπόν, έχω φτιάξει έναν δικτυακό τόπου επιστημονικής επιτροπής στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας. Στο δικτυακό αυτόν τόπο έχω φτιάξει κι ένα administration panel όπου ο διαχειριστής εισάγει, ενημερώνει και διαγράφει εγγραφές από μια βάση δεδομένων που εγώ δημιούργησα. Για την εισαγωγή των στοιχείων έχω τοποθετήσει κάποια javascripts που κάνουν ένα τυπικό validation. Τo input format που έχω επιλέξει για τον κώδικα έιναι το "full html". Το περίεργο εδώ είναι ότι στο περιβάλλον του drupal δεν μου δουλεύουν, ενώ αν τα τρέξω από .txt ή dreamweaver δουλεύουν μια χαρά! Γιατί συμβαίνει αυτό λέτε; Μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποιο Module για θέματα συμβατότητας; Βοήθεια! Μόνο αυτό έμεινε για να ολοκληρωθεί η πτυχιακή μου! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.