Προς το περιεχόμενο

εγκατασταση XP σε asus eee pc

gyiama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια προσπαθω να κανω εγκατασταση τα ΧΡ σε ενα asus eee pc 4G surf το οποιο ειχε linux μεσα εκανα διαγραφη το παρτισιον που ειχε μεσα με το linux και ξεκινησα την εγκατασταση απο usb φλασακι ακολουθησα τον οδηγο αυτον http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=303798 αλλα δεν προχωραει κανονικα δλδ σε καποια φαση κολλαει μηπως εχει κανει καποιος αυτη την αλλαγη στο συγκεκριμενο laptop και μπορει να με βοηθησει?εχω πελαγωσει και στην τελικη τωρα ουτε ανοιγει καν πια (λογικο βεββαια)!!!!

Δημοσ.

το cd ειναι δοκιμασμενο και το χρησημοποιω πολα χρονια τωρα δεν εχει προβλημα και μαλιστα το εχω δοκιμασει και τωρα προσφατα σε εγκατασταση που εκανα σε ενα pc απλα λεω μηπως εχει καποια ιδαιτεροτητα το συγκεκριμενο λαπτοπ στο φορματ του!!!!!

Δημοσ.
το cd ειναι δοκιμασμενο και το χρησημοποιω πολα χρονια τωρα δεν εχει προβλημα και μαλιστα το εχω δοκιμασει και τωρα προσφατα σε εγκατασταση που εκανα σε ενα pc απλα λεω μηπως εχει καποια ιδαιτεροτητα το συγκεκριμενο λαπτοπ στο φορματ του!!!!!

Δεν εχει καμια ιδιετεροτητα το format του συγκεκριμενου laptop.

Δοκιμασες να ξαναφτιαξεις το usb?

Δημοσ.

το εφτιαξα 4 φορεσ τωρα στην τελευταια αργει υπερβολικα να περασει το σταδιο που αντγραφει τα αρχεια ισως να φταιει που το εκανα φορματ το usb σε fat32 και οχι ntfs θα το ξανακανω απ την αρχη να δω τι γινεται!!!

Δημοσ.

στη χειροτερη αγορασε μετατροπεα οπου συνδεεις το sata Καλωδιο στο λαπτοπ και δινεις ρευμα απο το pc χρησιμοποιωντας το dvd εσωτερικο που εχεις στο Pc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...