cdhyper Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Είμαι ένας εκ των δημιουργών του http://freeplay.gr, του πρώτου ελληνικού free click n play on demand radio. Το έχουμε ανεβάσει εδώ και μερικές ημέρες και αν και είναι ακόμα σε beta, το διασκεδάζουμε ήδη αρκετά. Σιγά σιγά ανεβάζουμε και περισσότερο υλικό. Σε αυτές τις πρώτες ημέρες ειδικά τα σχόλιά σας θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμα.
aledjo Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ωχχχχχ αυτο ειναι καταστροφη για μερικους. δε ξερω ποιον συμφερει μια τετοια κινηση.... σε τι ποιοτητα ειναι τα τραγουδια? νομιζω 128?
aledjo Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 θελει και ερωτημα? με ενα γενικο τιτλο ειναι "δωρεαν νομιμη μουσικη" οτι κυκλοφορει σε δισκοπωλεια, ραδιοφωνο κτλ γιατι λοιπον οι χρηστες του ιντερνετ να αγορασουν cd ή να ανοιξουν το ραδιοφωνο αφου μπενοντας στη σελιδα αυτη ακουει οτι θελει δωρεαν και ΝΟΜΙΜΑ! οι καλλιτεχνες τι κερδιζουν? δε μπορω να καταλαβω γιατι και πως εγινε κατι τετοιο....
cdhyper Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Το ραδιόφωνο on demand δεν παύει να είναι ραδιόφωνο. Δεν έχεις αυτούσιο το ψηφιακό υλικό και δεν μπορείς να το αναπαράγεις οπουδήποτε. Επομένως νομίζω ότι λειτουργεί διαφημιστικά για τον κάθε καλλιτέχνη και για την κάθε δισκογραφική εταιρεία. Επίσης οι καλλιτέχνες μην ξεχνάς ότι είναι συμβεβλημένοι με την ΑΕΠΙ, επομένως δεν χάνουν όπως και να χει.
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ελπίζω το site να μην κλείσει, η προσπάθειά σας να συνεχιστεί και να παραμείνει δωρεάν. έχω ένα κακό προαίσθημα όμως
aledjo Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ναι ενταξει καταλαβενω πως το λες. νομικα μπορει να ειναι ετσι αλλα στη πραξη νομιζω οτι θα εχει επιδραση σε αυτο που λεω. οπως επισης και η πειρατια... cd δε πουλιουνται πλεον τοσα πολλα εξαιτιας τις πειρατιας, ομως υπαρχουν και πολλοι που δε κανουν πειρατια στη μουσικη για διαφορουν λογους, ειτε δε τους αρεσει η ιδεα, ειτε φοβουνται, ειτε δε ξερουν να κατεβασουν.... με αυτη τη κινηση ομως που κανατε ειμαι σιγουρος οτι θα κερδισετε και αυτους που δε κανουν πειρατια. ετσι μπορει να γινεται διαφημιση στους τραγουδιστες αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχει επιδραση στην αγορα και στα δισκοπωλεια. στανταρ τα δισκοπωλεια θα αντιδρασουν! δε θα τους αρεσει αυτη η κινηση. οσο για το φυσικο κοσμο, ολοι ξερουμε οτι ειμαι πολυ ευκολο να το "εχουμε" το καθε τραγουδι με το παλιο παραδοσιακο τροπο οπως με τις κασετες! οτι ακουμε μπορουμε να το εχουμε... δε το λεω με κακια. μ'αρεσε η κινηση αυτη αλλα μου φαινεται περιεργο πως η αεπι εδωσε τετοια αδεια... ακομα και η wind εκανε τετοια κινηση αλλα ΟΧΙ δωρεαν. θελει συνδρομη για να ακουσει ο καθενας τη μουσικη και φυσικα να ειναι online χωρις να το εχει για το φυσικο κοσμο. γι'αυτο που φαινεται παραξενο
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Στα "New Rock, Alternative" είδα πράγματα που δεν περίμενα! Μπράβο συνεχίστε να προσθέτετε!
ApSiMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ελπίζω το site να μην κλείσει, η προσπάθειά σας να συνεχιστεί και να παραμείνει δωρεάν. έχω ένα κακό προαίσθημα όμως Συμφωνώ με τον Physics_Rulez.... Πολύ καλή δουλειά παιδιά μπράβο....
ge0rge007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 +1 και απο εμένα... Μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά , το έβαλα κατευθείαν στα bookmarks αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να καταλάβω πώς διάφορα μεγάλα sites (πχ last fm) δεν έχουν άδεια να παίζουν ολόκληρο το κομμάτι και εσείς μπορείτε.Όπως και να είναι καλή επιτυχεία!
DJ_XLR8 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Εύχομαι καλή επιτυχία, πραγματικά πολύ καλή προσπάθεια... θα παρακολουθώ τις εξελίξεις.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Aledjo έχεις δισκοπωλείο, είσαι καλλιτέχνης (ελπίζω όχι, με τόσα ορθογραφικά..) ή έχεις άμεση ή έμμεση σχέση με την AΕΠΙ; Γιατί ζορίζεσε τόσο, και προσπαθείς να αναλύσεις τις επιπτώσεις ενός τέτοιoυ site? H ποιότητα του ήχου είναι ικανοποιητική.
aledjo Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Aledjo έχεις δισκοπωλείο, είσαι καλλιτέχνης (ελπίζω όχι, με τόσα ορθογραφικά..) ή έχεις άμεση ή έμμεση σχέση με την AΕΠΙ;Γιατί ζορίζεσε τόσο, και προσπαθείς να αναλύσεις τις επιπτώσεις ενός τέτοιoυ site? H ποιότητα του ήχου είναι ικανοποιητική. οχι τιποτα απ'ολα αυτα, (ερασιτεχνης DJ ειμαι μονο). απλα μου φαινεται περιεργο αυτο που εγινε.... αν το καλοσκεφτεις ειναι νομιμη "πειρατια" ακους το τραγουδι που θες οποτε θες. ειναι σαν να το εχεις στη κατοχη σου....
PCharon Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Συγχαρητήρια για την ενέργεια, εύχομαι να υπάρξουν τα απαραίτητα εφόδια για να επιτύχει το site. Bookmarked.
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ακους το τραγουδι που θες οποτε θες. ειναι σαν να το εχεις στη κατοχη σου.... Δεν είναι το ίδιο... Όπως πχ εδώ μεταφράζεις τη λέξη που θές όποτε θές. Αλλά δεν είναι σαν να έχεις στην κατοχή σου το λεξικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.