washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ΥΓ. washcloud, δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο, που μιλάει περισσότερο από μένα. Ίσως τον blueviper, για όποιον θυμάται, αν και εκεί ήταν Χ. ...meaning...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ...βασικά meaning ότι δεν είχα διαβάσει το ποστ σου, γιατί ήταν τεράστιο και δεν βρήκα το κουράγιο τέτοια ώρα (αν και μου αρέσει να διαβάζω τα ποστ σου, αλλά όλα έχουν την ώρα τους). Το Χ που είπα για τον blueviper, σημαίνει ισοπαλία, δηλαδή γράφαμε το ίδιο πολύ πιστεύω. Εσύ με ξεπερνάς. Πέτυχα το ποστ σου στα "κουφά του insomnia" και σκρολάροντας πέτυχα το όνομα μου, οπότε θα κάνω μια απόπειρα τύπου "η ώρα είναι 3 και δεν έχω καθαρό μυαλό" να απαντήσω σε ορισμένα θεματάκια: ...Και πάνω που τα λέω αυτά, να απευθυνθώ στον Manuel και στο ποστ #60.Για το Νο 1) ,θυμίσου πχ ότι εγώ σε κάποιες περιπτώσεις που ρώτησες/ζήτησες κάτι, ακόμα και πολύ καθυστερημένα (όταν το είδα), σου απάντησα, σωστά; Το παράπονο μου σ' αυτό, ήταν πως έκανα μια ερώτηση (προφανώς χαζή, γι' αυτό και την έκανα στο Μπλαμπλα) που πάντως δεν είχε απάντηση στο google (το είχα δοκιμάσει). Την πρώτη φορά, διάβασα 20 άσχετα ποστ, κάπου βρήκα και την απάντηση μου. Σχολιάζω ζητώντας πληροφορίες. Την δεύτερη φορά, διαβάζω 35 άσχετα ποστ και βρίσκω κάπου ένα σχολιάκι. Ξανασχολιάζω. Την τρίτη φορά, είδα πως τα πρώτα 20 ποστ είναι άσχετα και δεν ξανασχολήθηκα. ...Το 2) του ποστ σου, μου φάινεται ως πολύ φάουλ. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι επικαλείσαι μία "γκετοποίηση" που λες πως παίζει στο οφτόπικ, η όποία είναι τουλάχιστον υπερβολική ως δήλωση. Πιθανώς να έχεις δίκιο σε αυτό. Όμως, σκέψου πως κάποιος νέος σε μια παρέα, θέλει πάντα κάποιο χρόνο για να προσαρμοστεί. Και έχω παρατηρήσει συμπεριφορές (σίγουρα όχι από σένα, αλλά δε θυμάμαι τώρα και συγκεκριμένα) του τύπου "α, ήρθε ένας άσχετος, του κάνουμε πλάκα με τα φιλαράκια μου". Ο άλλος είναι εκτός κλίματος, νιώθει πως τον "διώχνεις" εκείνη την ώρα, γιατί δεν ξέρει τις ταμπέλες. Δεν ξέρει ότι αυτός είναι ο αστείος, ότι ο άλλος είναι ο χαβαλές κτλ κτλ. Επαναλαμβάνω πως ίσως έχεις δίκιο και να είμαι υπερβολικός. Απλά νιώθω πως κάποτε στο ινσόμνια διάβαζα ποστ και από μέλη που δεν είχανε πολύ συμμετοχή, σε ποσοστό 75% παλιά μέλη, 25% νέα μέλη (που δεν τα γνωρίζω, έχουν <100 ποστς κτλ). Τώρα πια νιώθω ότι διαβάζω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια άτομα, σε ποσοστό 95% - 5%. Από εκεί κρίνω. Ειλικρινά ρε συ, πες μου ποιός άλλος εδώ μέσα, έφτασε στο σημείο να πει (από όποια οπτική κι αν βλέπει το φόρουμ) "πάνε σ' άλλο φόρουμ γι' αυτά", ως πρόταση λύσης.......(...) ...για το δε σχόλιο του πώς εσύ αντιμετωπίζεις/κάνεις χρήση του φόρουμ, τί να πω, ακούγεται σαν "κάποιοι σου χαλάν' το φόρουμ σου"... Γιατί "ζητάς" να γίνει "portable" στα μέτρα σου το ισνόμνια ; Ελπίζω πως στο νέο μου ποστ ξεκαθάρισα τη θέση μου. Λυπάμαι που άφησα να εννοηθεί τέτοιο ύφος. Δεν βρίσκω κάποιο πρόβλημα με αυτό που λέω. Μηδενιστής από πού και ως πού; Ψάχνω κάτι, αν δεν το έχω, γιατί να μην το βρω αλλού; Για να μην χάσω την παρέα; Άλλωστε και αυτή η παρέα που υπάρχει τώρα στο ινσόμνια δεν υπήρχε πριν 3-4 χρόνια. Με άλλους μίλαγα τότε (μόνο ο KaiserSoze και ο paredwse είναι σταθερές αξίες ). Εν κατακλείδι, άμα εγώ θέλω κάτι και εσύ θέλεις κάτι άλλο, θα είμαστε σε διαφορετικά φόρουμ. Πού το πρόβλημα; Πρέπει με το ζόρι να συνυπάρξουμε; Τι το τραγικό και μηδενιστικό υπάρχει στο να κάνει ο καθένας ότι θέλει; Για το δεύτερο σχόλιο, δε λέω πως μου χαλάνε το φόρουμ μου. Λέω πως αν αλλάξει, δε θα είναι πια το φόρουμ μου. Ίσως και να ήταν πάντα αλλιώς, απλά να μη με ενοχλούσε τόσον καιρό. Αλλά οι άνθρωποι αλλάζουν, όλοι έχουμε και ζωές έξω από το ίντερνετ, δεν είμαι αυτός που έγραφε πριν 5 χρόνια (αν και ποτέ μου δεν έκανα chatting). Πιθανώς, λοιπόν, εγώ να έχω άδικο και το μπλαμπλα πάντα να ήταν έτσι, και εγώ να είμαι ο κακός άνθρωπος που το θέλει στα μέτρα του. Πάντως το γεγονός είναι, πως αυτή τη στιγμή με κουράζει το Μπλα Μπλα, αυτό λέω. Δεν μπορώ να το πω, χωρίς να παρεξηγηθεί κάποιος; Ή να θεωρήσει πως θέλω να τον διώξω από το χωράφι μου;
status Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δεν παρεξηγώ τουλάχιστον εγώ...αλλά όταν λες ή εγώ ή εσείς τότε τη περιμένεις;
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Το παράπονο μου σ' αυτό, ήταν πως έκανα μια ερώτηση (προφανώς χαζή, γι' αυτό και την έκανα στο Μπλαμπλα) που πάντως δεν είχε απάντηση στο google (το είχα δοκιμάσει). Την πρώτη φορά, διάβασα 20 άσχετα ποστ, κάπου βρήκα και την απάντηση μου. Σχολιάζω ζητώντας πληροφορίες. Την δεύτερη φορά, διαβάζω 35 άσχετα ποστ και βρίσκω κάπου ένα σχολιάκι. Ξανασχολιάζω. Την τρίτη φορά, είδα πως τα πρώτα 20 ποστ είναι άσχετα και δεν ξανασχολήθηκα. Πιθανώς να έχεις δίκιο σε αυτό. Όμως, σκέψου πως κάποιος νέος σε μια παρέα, θέλει πάντα κάποιο χρόνο για να προσαρμοστεί. Και έχω παρατηρήσει συμπεριφορές (σίγουρα όχι από σένα, αλλά δε θυμάμαι τώρα και συγκεκριμένα) του τύπου "α, ήρθε ένας άσχετος, του κάνουμε πλάκα με τα φιλαράκια μου". Ο άλλος είναι εκτός κλίματος, νιώθει πως τον "διώχνεις" εκείνη την ώρα, γιατί δεν ξέρει τις ταμπέλες. Δεν ξέρει ότι αυτός είναι ο αστείος, ότι ο άλλος είναι ο χαβαλές κτλ κτλ. Επαναλαμβάνω πως ίσως έχεις δίκιο και να είμαι υπερβολικός. Απλά νιώθω πως κάποτε στο ινσόμνια διάβαζα ποστ και από μέλη που δεν είχανε πολύ συμμετοχή, σε ποσοστό 75% παλιά μέλη, 25% νέα μέλη (που δεν τα γνωρίζω, έχουν <100 ποστς κτλ). Τώρα πια νιώθω ότι διαβάζω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια άτομα, σε ποσοστό 95% - 5%. Από εκεί κρίνω. ...για τις ερωτήσεις σου που λες στο οφτόπικ πάντως, θα πω τα εξής : Με την λογική που ακολούθησες, θα μπορούσες να κάνεις log-in την άλλη μέρα, να βρεις 20 "άσχετα", και καμμία απάντηση. And....? (συγκεκριμένα μ' αυτή που θυμάμαι εγώ, αυτό έγινε : μπήκες την άλλη μέρα) Συμπληρωματικά : έχει τύχει να ρωτήσω κάτι ιατρικού προσανατολισμού, προ μηνών (ζάχαρο, ΑΦΟΥ έφαγα κάποια ώρα στο web αλλά δεν έβρισκα κάτι σαφές), και έφαγα γράψιμο (αν και ρώτησα βρυκολακίσιες ώρες), ενώ ξέρουμε ότι και άτομα σχετικά με την συγκεκριμένη επιστήμη υπάρχουν, και του πούστη όλο και κάποιος κάτι θα ήξερε λόγω γνωστής πάθησης. Κάποιος, κάτι, έστω την άλλη μέρα, μιας και πολλοί από "χόμπι" διαβάζουν τα της περασμένης νύχτας. Κανείς. Οκ, ένιωσα κάπως "ξένος". So ; Δεν το "κράτησα". Άμα μου πει ο άλλος "βαριέμαι", τί να πω, να τον πιάσω απ' τον λαιμό, απάντα μπιπ; Όσο για την "προσαρμοστικότητα", είσαι πέρα για πέρα άδικος, γιατί ουκ ολίγα νέα και "νέα" (από κάθε άποψη) παιδιά περνάνε απ' το οφτόπικ, και χαίρουν μιας χαράς αντιμετώπιση. Και δεν μιλάω για από 'μενα. Το κλίμα είναι...έως ενοχλητικά φιλικό, θα έλεγα. Ακόμα κι όταν τα μισά τους ποστ είναι "βαριέμαι...". ...Για τα "ποσοστά" : έχει τύχει και κάποιοι είναι "πολυγραφότατοι". Αισθάνεσαι δλδ καλά που σε πειράζει αυτό.....; Κάτι ακόμα : συμβαίνει σχεδόν όλοι να "κάνουν κύκλους". Παραδείγματα πολλά, και ας μιλήσω για κάποιον απόντα, που προσωπικά μου λείπει : antonl. Mια ωραία μέρα, έκοψε το φόρουμ μαχαίρι, και κάποια στιγμή μπορεί και να το ξανατιμήσει, το παλληκάρι. Ένα ενεργό παράδειγμα (μιας και ξέρω ότι δεν θα τον πειράξει "που τον πιάνω στο στόμα μου"), ο klainmaingr. Eδώ και καιρό έχει...αναλάβει χρέη guest-star . Μέχρι πριν λίγα μηνάκια ήταν πολύ ενεργός postης ?simeni klain afto pos egines pa8itikosss ?1?! In other words βρίσκει ο κόσμος ένα λιμανάκι, και μετά ξανά προς τη δόξα τραβά...Ε μη τους το χαλάς βρε....αμαρτία είναι.... Δεν βρίσκω κάποιο πρόβλημα με αυτό που λέω. Μηδενιστής από πού και ως πού; ...συμφωνώ με τον status - μάλιστα ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες σκέψεις με αυτόν έκανα, όταν είδα το ποστ για το οποίο σου απέδωσε "μεδενισμό"...Τώρα πώς και γιατί, ας σε προβληματίσει λίγο βρε Manuel, πάντως......συννενοημένοι δεν είμαστε. Επίσης , δεν...σε καταλαβαίνω : λες ότι "δεν μπορείς να μπεις στο κλίμα", κι αντί να πεις "Ψάχνω κάτι, αν δεν το έχω, γιατί να μην το βρω αλλού; Για να μην χάσω την παρέα;"....ΩΠ. ΜΙΣΟ: Το λες...................όχι για 'σενα όμως;! Ειλικρινά, αν δεν μου αρέσει κάτι, ψάχνω αλλού, και δεν προσπαθώ να ΑΛΛΑΞΩ το κάτι που βρίσκω....... Άλλωστε και αυτή η παρέα που υπάρχει τώρα στο ινσόμνια δεν υπήρχε πριν 3-4 χρόνια. Με άλλους μίλαγα τότε (μόνο ο KaiserSoze και ο paredwse είναι σταθερές αξίες ). ....ααααααααααααακριβώωωωωωωωςςςςςςςςς.......... Και ιδού το ζήτημα : "Τα πάντα ρει, Μουστάκια.......Ηράκλειτος, Μουστάκια....!" ...Και το κακό είναι όταν θέλουμε να φέρουμε τα πράγματα "στα μέτρα μας". Κάπου εδώ, για να μη πεις ότι σε πήρα μονότερμα, και σε στοχοποιώ (πράγμα που ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχεις κάνει παρ' όλ' αυτά εσύ...όχι για 'μενα, ΟΥΤΕ για....τη φουκαριάρα τη μάνα μου - αλλά για το σύνολο των "μονιμάδων" του οφτόπικ), θα κάνω και μια αναφορά σε κάποιο άλλο μέλος, τον Τούφα...: ...Πριν κάτι μήνες, ξεκίνησε ένα γνωστό σε πολλούς παιχνιδάκι στο οφτόπικ. Ξεκίνησε έτσι αυθόρμητα, κι έφτασε μέχρι και στο να γίνει κάποιος κάτοχος ενός "μικρού" λούτρινου κουκλιού το τί χρώματος, εννοείται ...Για πολύ καιρό, θυμάμαι τον Τούφα να "παραπονιέται" συχνά, πως αυτό ήταν "το χειρότερο meme που έχει ζήσει". Προσωπικά, δε μου άρεζε αυτή του η "στάση"(και όχι μόνο εμένα). Και 'μενα δεν μου άρεσαν πολλές από τις πικ που πόσταρε, ειδικά ό,τι είχε να κάνει με το "/b/ culture", αλλά δε βγήκα ποτέ να γκρινιάξω. Όχι γιατί έχει ημερομηνία εγγραφής που συμπίπτει με τότε που ο μπαμπάς του Νώε έβγαζε ακόμη δόντια, όχι γιατί έχει γνωστές φιλίες με "γνωστούς" του ινσόμνια - αλλά γιατί ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΟΣ ΤΟ ΟΦΤΟΠΙΚ - αφ' ενός....και αφ' ετέρου γιατί, το να μη μου ταιριάζει κάτι, σημαίνει ότι εγώ πρέπει να πικράνω τον άλλο.............;. Δε μιλάω για "να την πεις" στον άλλο μια και δυο φορές, δε μιλάω για το να είσαι διακριτικά δηκτικός (διότι όλα αυτά τα κάνω και εγώ, σε καθημερινή σχεδόν βάση) - μιλάω για το να "βάλλεις" κατά μιας ολόκληρης ομάδας ανθρώπων, και να το κάνεις ξεκάθαρα (προσοχή : δεν εννοώ ότι είπε κάτι προσβλητικό ο Τούφας, και στο κάτω-κάτω η όλη του παρουσία κάθε άλλο παρά προσβλητική είναι) και επαναλαμβανόμενα. Με λίγα λόγια, "να τους τη σπας", παραβλέποντας το πόσο καλά περνάνε ΠΟΛΛΟΙ με αυτή τη φάση.... Επειδή πιθανώς τώρα θα πειραχτεί ο Τούφας από αυτό που είπα, να τονίσω ότι δεν το είπα σαν "μπηχτή", αλλά το έφερα σαν παράδειγμα που έλεγα πριν, για να καταδείξω σε 'σενα Manuel, κάτι : ...συμβαίνει ενίοτε ν' αλλάζουν κάποια πράγματα. Άνθρωποι φεύγουν, άνθρωποι έρχονται, και τα πράγματα που φέρνουν μαζί τους δεν είναι τα ίδια στα οποία "μάθαμε"...Το ίδιο συνέβη στη φάση με τον Τούφα, τόσα χρόνια στο ινσόμνια, είχε μάθει και μάλλον αγαπούσε μια κατάσταση που υπήρχε στο οφτόπικ τα 3 πόσα χρόνια που αυτό υπάρχει, και η καινούρια φάση δεν του πήγαινε. Αυτή όμως η φάση δεν έδιωξε κανέναν, για να υπάρξει αυτή. Προς τιμήν του πάντως, να το πω βεβαίως κι αυτό, από κάποιο σημείο και μετά, και να "γκρινιάζει" σταμάτησε, ΚΑΙ ενίοτε θυμάμαι με έκπληξη και χαρά, να κάνει και κα'να-δυο "ροζ αστειάκια". Εσύ όμως Manuel, σα να κράτησες κάποια "χολή". Κακώς όμως - κάκιστα. Δεν είναι ωραίο όταν αλλάζουν τα πρόσωπα γύρω μας, να προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τα πρόσωπα, στις συνήθειές μας. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω, κι αν στα παλιά λημέρια άλλαξαν οι φάτσες και οι συνήθειες, είτε θα προσπαθήσω να "προσαρμοστώ", είτε να μείνω διακριτικά εντός, είτε θα ψάξω για άλλα......... Για το δεύτερο σχόλιο, δε λέω πως μου χαλάνε το φόρουμ μου. Λέω πως αν αλλάξει, δε θα είναι πια το φόρουμ μου. (......) (...θεωρώ πως είναι ολονών και κανενός, όσον αφορά τη χρήση. Αυτό.) Ίσως και να ήταν πάντα αλλιώς, απλά να μη με ενοχλούσε τόσον καιρό. Αλλά οι άνθρωποι αλλάζουν, όλοι έχουμε και ζωές έξω από το ίντερνετ, δεν είμαι αυτός που έγραφε πριν 5 χρόνια (αν και ποτέ μου δεν έκανα chatting).Πιθανώς, λοιπόν, εγώ να έχω άδικο και το μπλαμπλα πάντα να ήταν έτσι, και εγώ να είμαι ο κακός άνθρωπος που το θέλει στα μέτρα του. Πάντως το γεγονός είναι, πως αυτή τη στιγμή με κουράζει το Μπλα Μπλα, αυτό λέω. Δεν μπορώ να το πω, χωρίς να παρεξηγηθεί κάποιος; Ή να θεωρήσει πως θέλω να τον διώξω από το χωράφι μου; ...πάντα ήταν, είναι, "αλλιώς".... απλά αυτό το αλλιώς κάποτε σου ταίριαζε, ενώ πλέον όχι. Πιο πολύ νομίζω πως άλλαξε ένα ΠΛΗΘΟΣ ανθρώπων, από ότι άλλαξες ο ίδιος σε 5 χρόνια...Σκέψου το... ....Κακό δε μπορώ να σε πω....ΣΤΡΙΝΤΖΑ όμως θα σε πω . Toυλάχιστον για το συγκεκριμένο. Γιατί το έχω πει και παλιότερα, έχω εκτιμήσει διάφορα από το πληκτρολόγιό σου. ...ΑΛΛΟ το σε κουράζει το Μπλα-Μπλα,,,,,,άλλο να φτάσεις να μιλάς περί "εξοστρακισμών", και στο "ή εσύ ή εγώ"....ΕΚΕΙ παρεξηγιέται ο άλλος, κι όχι αδικαιολόγητα.... (αν και στην ουσία μπαίνω σε..."χωράφια" του status) : Εν κατακλείδι, άμα εγώ θέλω κάτι και εσύ θέλεις κάτι άλλο, θα είμαστε σε διαφορετικά φόρουμ. Πού το πρόβλημα; Πρέπει με το ζόρι να συνυπάρξουμε; Τι το τραγικό και μηδενιστικό υπάρχει στο να κάνει ο καθένας ότι θέλει; ...το μηδενιστικό δεν είναι να το κάνεις για 'σενα, το α) "τραγικό" είναι να το "προτείνεις" στον άλλο το β) μηδενιστικό είναι να κάνεις αναφορά, έστω διακριτικά, σε "ή εσύ - ή εγώ".... Ελπίζω πως στο νέο μου ποστ ξεκαθάρισα τη θέση μου. Λυπάμαι που άφησα να εννοηθεί τέτοιο ύφος. ...δεν ξέρω τί εννοείς. Η θέση σου ήταν - και νομίζω παρέμεινε ξεκάθαρη. Ίσως να απαλύνθηκαν οι εκφράσεις (σημαντικό βέβαια κι αυτό...) - η ουσία πάντως μένει η ίδια. Έχει πληγωθεί κόσμος αυτές τις μέρες πάντως, να το ξέρετε. Όχι γιατί κάποια που άκουσε δεν ισχύουν ("σπάμινγκ")(ισχύει), αλλά γιατί....κάποια που άκουσε δεν ισχύουν ("παράγκες"). Τεσπα, όχι, δεν είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να συνυπάρχουμε....αλλά όπως το καταλαβαίνω εγώ είναι ΑΚΟΜΑ λιγότερα απαραίτητο το να ΜΗΝ συνυπάρχουμε.................. Καλή διάθεση να υπάρχει, και ισορροπίες θα βρεθούν κι ένα που μου ήρθε αφού πόσταρα : το ότι ενίοτε γράφω πολλά, μπορεί να καταλαβαίνω ότι είναι κουραστικό, και να μην κάνω και ιδανική μορφοποίηση=έτι κουραστικότερο. Νιώθω όμως πως ΕΧΩ πράγματα να πω, και δεν απλά μπουρδολογώ. Αν κουράζει η έκταση, αυτό που είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου σε προηγούμεο ποστ, το λέω τώρα και το εννοώ : ΟΠΟΙΟΣ ενδιαφέρεται να διαβάσει wash, ας αράξει, ας βγάλει Ζ, ας κατεβάσει τα στόρια, κι ας take his/her time. It's happened before. True story.
wizzy Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 [offtopic] Προτείνω στο ερχόμενο Champions League αντί για σεντόνια, να κουνάνε τα εκτυπωμένα posts του washcloud. Την ίδια επιφάνεια έχουν... [/offtopic] Ontopic τώρα, διάβασα τους κανόνες, διάβασα και όλο το παρόν thread. Συμπεραίνω ότι δεν υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί με κάποιον κανόνα στη βάση του, αλλά οι παραπάνω έχουν κάποιες αμφιβολίες/επιφυλάξεις σχετικά με την εφαρμογή τους από τους moderators. Δεν νομίζω ότι κάποιος moderator έχει δώσει δείγματα εσφαλμένης χρήσης των δυνατοτήτων του, εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι. (ή μπορεί να κατάλαβα λάθος το συνολικό νόημα των μέχρι τώρα posts...) Θα πρότεινα να αφήσουμε τα πράγματα να κυλίσουν, με τους νέους κανονισμούς σε εφαρμογή και στο κάτω-κάτω, αν δούμε ότι κάτι δεν πάει καλά (αντικειμενικά κάτι δεν πάει καλά, όχι "μου κλείδωσε το thread μου ο κακός moderator και ανοίγω καινούριο για να διαμαρτυρηθώ" κάτι-δεν-πάει-καλά) τότε ας κάνουμε κίνηση/συζήτηση προς διόρθωση/βελτίωση των κανόνων. Δεν νομίζω ότι κάποιος από τους moderators/supermoderators έχουν δείξει αδιάλλακτες στάσεις, οπότε θεωρώ ότι με γόνιμη συζήτηση με επιχείρηματα και όχι φανφαρολογίες, θα πετύχουμε την όποια αλλαγή κριθεί αναγκαία. Οι νέοι κανόνες είναι ένα είδος business plan. Αφήστε το να δουλέψει κυρίες και κύριοι, δώστε του τον απαιτούμενο χρόνο και αν κρίνετε ότι κάτι δεν πάει καλά (see above), εδώ είμαστε να το συζητήσουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Πολύ βαριά τα πήρες ρε συ washcloud. Λίγο ψυχραιμία, δεν έφαγα και κανέναν. Όχι, δεν κατάφερα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου κατά τα φαινόμενα. Όταν υπάρχει ακόμα η αίσθηση ότι εννοούσα "ή εγώ ή εσύ", σημαίνει ότι δεν έχω ξεκαθαρίσει τι ήθελα να πω. Δε θα προσπαθήσω άλλο, όμως. Γιατί φαίνεται πως όσο προσπαθώ, τόσο πιο γκρινιάρης φαίνομαι και τόσο πιο στομφώδη και εξοριστικά γίνονται αυτά που λέω. Να θυμήσω απλά, ότι δεν παραπονέθηκα ποτέ όλους αυτούς τους μήνες (αν δεν κάνω λάθος, έχω κάνει μια φορά ένα ποστ στο offtopic, σχολιάστηκε μια-δυο φορές, και αυτό ήταν όλο). Βρήκα αφορμή από την αλλαγή των κανόνων, απλά για να πω ότι συμφωνώ μαζί τους. Δεν κατάλαβα πως πήρε τόση έκταση το θέμα. Το αποδίδω στην παρεξήγηση πως μίλησα με ύφος "α, άμα δε σου αρέσει, σήκω φύγε". Άλλωστε και ο Lucifer, αλλά και άλλοι, έκαναν την πρόταση (εμμέσως πλην σαφώς) "Χρησιμοποιήστε MSN για να τα λέτε". Δεν είναι ακριβώς το ίδιο; Το insomnia, όπως και το MSN αλλά και κάθε άλλο φόρουμ, είναι ένα εργαλείο. Τι να πω, η παρεξήγηση έγινε πια, δεν το σώζω. Απλά προσπαθείστε να με σκέφτεστε σαν ένα καλοδιάθετο άνθρωπο που απλά δίνει συμβουλές. Έχω συνηθίσει να μην παρεξηγείται κανείς από αυτά που λέω και ίσως εξαιτίας αυτού, συχνά δεν προσέχω. Και συνήθως δε βάζω και smileys, τα οποία απ' ότι φαίνεται, βοηθάνε πολύ. Να, δείτε τι καλοπροαίρετος που είμαι:
eSATA Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Πριν κάτι μήνες, ξεκίνησε ένα γνωστό σε πολλούς παιχνιδάκι στο οφτόπικ και ο luci επαιζε το παιχνιδακι http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2653428&postcount=33756
pournaras Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Με βαση την εξελιξη της κουβεντας (και τα πανωσεντονα του wash) συμπεραινω οτι το βασικο προβλημα ειναι μονο στο oftopic. Εκει λοιπον υπαρχει το φαινομενο, ενω ειχε ξεκινησει (κατα τους mods) σαν ενα κομματι των "offtopic" ερωτησεων (που δεν χριζουν δικο τους τοπικ), στην πορεια εξελιχθηκε σε ενα πιο χαλαρο offtopic με τις καλημερες του, τα χαριτομενιες του κλπ. Η πιο απλη προταση που θα μπορουσα να κανω, ειναι να δημιουργηθουν δυο τοπικς ενα καθαρα για ερωτησεις γρηγορης απαντησης, κι ενα για το χαλαρο της καταστασης, και παραλληλα, με την εφαρμογη των νομων, να περιοριστει το σπαμ σε ολα τα αλλα θεματα εκτος του ενος. Πιστευω οτι σε αυτη την πειρπτωση, μια τετοια λυση θα ευχαριστουσε και τις δυο πλευρες.
teo64x Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Να επισημάνω απλά, ότι πάρα πολλές ερωτήσεις που γίνονται στο offtopic παίρνουν απάντηση σχεδόν αμέσως.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Λάθος το ερμηνεύετε, ξαναδιαβάστε παρακαλώ τη σαφέστατη τοποθέτηση του paredwse.
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 eSATA, δεν κατάλαβες, το "παιχνιδάκι", αφορούσε τις "ροζ πλάκες" προς τον alexzzz, και όχι τo worms που άρχισαν να παίζουν μαζί κάποια απ' τα παιδιά που "γνωρίζονται απ' το οφτόπικ". Μanuel, οκ, προσωπικά νιώθω ότι το τελευταίο σου ποστ μου άφησε μια καλοδιάθετη προαίρεση, οπότε αν ήθελες να τραβηχτεί κανένα σκοινί, θα γινότανε, δεν έγινε, άρα δεν το ήθελες, οπότε ας πούμε ότι εγώ πήρα κάποια πράγματα "πολύ βαριά" - αν και με βάση αυτά που δάβαζα απ' το πρώτο σου ποστ, δε νομίζω πως τα πήρα βαριά. Anyway : είναι αλήθεια πως καμμιά φορά "αν σπάσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει", ΑΛΛΑ προσωπικά νιώθω πως ΠΑΝΤΑ υπάρχει στη ζωή, έστω και αν απλά υπάρχουν ψήγματα περιθωρίου, ευκαιρία για να εξατμίζονται οι παρεξηγήσεις - ΟΤΑΝ πρόκειται απλά για παρεξηγήσεις, οπότε για μένα το "τώρα πάει, έγινε η παρεξήγηση, δεν το σώζω", δεν λέει και πολλά...Εκ των συνεχών πράξεων κρινόμαστ' όλοι - ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε, για 'μενα. Δε νομίζω επίσης, πως ο "προσωπικός διάλογος" που ανοίξαμε εδώ ήταν άσχετος. Ειπώθηκαν "γενικά" θέματα. Παρ' ολ' αυτά, νομίζω ότι οκ έφτασε και στο τέλος του. Α και ανοίχτε σαμπάνιες : σήμερα δεν έχει σεντόνι
o_magazatoras Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ...Α και ανοίχτε σαμπάνιες : σήμερα δεν έχει σεντόνι Κρίμα,μια δροσούλα την κρατάει πάντως.
washcloud Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 10 χαρακτήρες (διότι βαρέθηκα να βλέπω στον "πίνακα ελέγχου χρήστη" "ειδοποίηση για νέο μήνυμα στο θέμα"από την paschalia, τη στιγμή που προφανώς "σβύστηκε" το εν λόγω μήνυμα...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.