bluesattack Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μια διευκρίνιση, μόνο: η δική μου πρόταση για subforum (το οποίο θα ήταν με invitation, κτλ, κτλ) δεν είχε διατυπωθεί με σκεπτικό να χωριστεί σε "σοβαρό" και "χαλαρό" το μπλα-μπλα, αλλά να απελευθερωθεί η επιτρεπόμενη θεματολογία και ακριβώς επειδή αυτή η θεματολογία είναι "δύσκολη" (θρησκευτικά, πολιτικά ενδεχομένως, φιλοσοφικά κτλ), οι τυχόν εντάσεις να μην προκαλούν πρόβλημα στο "γενικό" μπλα-μπλα. Σε κάθε περίπτωση, κάτι τέτοιο δεν εξετάζεται, οπότε δε νομίζω ότι συνδέεται με τη συζήτησή μας. Το οτι δεν εξεταζεται δεκτο.Δεκτοι και οι καινουργιοι κανονες , μακαρι να εφαρμοστουν οσο γινετε σωστοστερα και δικαιοτερα. Μακαρι και τα μελη να προσεξουν λιγο την συμπεριφορα τους ... Αλλα επειδη υπαρχουν πολλα μελη που ο καθενας θα πει το κοντο του και το μακρυ του , και αμφιβαλλω κατα ποσο θα μπορει καποιος να επιβαλλει την ταξη σε τοσα θεματα (εκ των πραγματων ειναι δυσκολο ) για αυτο αναφερθηκε η κατηγοριοποιηση. Αν υπηρχε μια κατηγορια ''fun'' και μια κατηγορια ''κοινωνικα θεματα '' πιστευω οτι καποιος σεβοταν τουλαχιστον αυτον τον διαχωρισμο.Δεν θα πηγαινε πχ σε ενα θεμα που αφορουσε πχ την ευθανασια (υποθετικο παραδειγματο ) να πει ''γεια σου ρε φιλαρα ,πω,πω..μα@μαει η υπογραφη σου ''.Τελωσπαντων θα πηγαινε πιο δυσκολα απο τωρα που τα θεματα ειναι ολα μαζι και απο κεκτημενη ταχυτητα να γινονται πολλες φορες ολα.. Αλλα απο την αλλη μπορει να εχουμε και αδικο...
washcloud Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 liopyr, Βιλγάρικη είναι ; εμένα μου πήρε κάτι ώρες σύνολο να το γράψω...its only fair να σας πάρει και σας κάποιες ωρες να το διαβάσετε.... ..άμα θες ποστ-σφηνάκια, να πας στο φόρουμ της αεκ
o_magazatoras Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ...εμένα μου πήρε κάτι ώρες σύνολο να το γράψω...its only fair να σας πάρει και σας κάποιες ωρες να το διαβάσετε.... Re δε πας στο γεροδιάλο,ναουμ,που θα μου φας το βραδάκι μου.Κι έλεγα να τη βγάλω με μπύρα και τηλεόραση,πανάθεμά σε. Κατεβάζω ρολά,δεν βγάζω "Ζ" (πού πελάτες...) και κλειδώνω.Μη περιμένεις απάντηση.
Lucifer Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 frenzy, αν δεν σου απάντησα επί της ουσίας, είναι επειδή μάλλον δεν κατάλαβα την ερώτηση, μου φάνηκε απλώς πως διέκρινες ένα οξύμωρο το οποίο ήταν ψευδές λόγω λεκτικής παρεξήγησης. Τι δεν κατάλαβα καλά και σε τι δε σου απάντησα; (Δεν ρωτάω με στυλάκι, ούτε ειρωνεύομαι. Επίσης η απάντηση ίσως αργήσει καμιά μέρα. =/ ) εντιτ, τώρα είδα όλα τα ποστ. Συγγνώμη παιδιά, αλλά σήμερα δε με κόβω να προλαβαίνω. Αύριο πετάω και έχω, αχμ, άλλου είδους υποχρεώσεις =ρ.
alexzzz Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Τόσο σοβαρά μας παίρνει ο μόντ κύριοι ... μας παρατάει για προσωπικές του δουλειές... αν είναι δυνατόν (όποιος μου απαντήσει θα τον βρίσω)
washcloud Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 κι εσύ άμα είχες γκόμενα θα μας έγραφες, οπότε ασταφτά
@@sos@@ Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Οσα έγραψε ο wash είναι , για μένα , κατάθεση ψυχής . Συγχαρητήρια από μένα . Το insomnia είναι μια κοινότητα με ανοιχτή αλλά και δωρεάν πόρτα εισόδου , οι διαχειριστές του βάζουν κάποιους κανόνες τους οποίους τα μέλη οφείλουν να τους αποδεκτούν . Οταν όμως οι κανόνες αυτοί παρεμβαίνουν στην πηγαία έκφραση της στιγμής (γράφω μόνο για το οο) από τα μέλη που συμμετέχουν εκεί ,τότε και το αποτέλεσμα από αυτήν την παρέμβαση θα είναι κομφορμιστικό με ότι αυτό συνεπάγεται . Η κοινωνικά αποδεκτή γραφή σηκώνει πολυ μπλα μπλα . Οσο για το εσπευσμένο κλείδωμα των θρεντ είμαι κατά (μετά από παράκλησή μου με pm στον lusifer ξεκλείδωσε δικό μου θρεντ και δεν ξανακλείδωσε ). Δεν ξέρει κανείς μας πως θα πάει κάποιο θέμα για αυτό ας είναι η διαχείριση λίγο πιο ανεκτική. Αυτά ...
teo64x Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μπορεί να έχω πέσει στη λούμπα που λέγαμε και να απαντάω λες και κάποια πράγματα απευθύνθηκαν σε μένα (στο στυλ "σκάσε wash, για άλλους είν' αυτά"), και σίγουρα καταλαβαίνω ότι έχουν πολύ χρεία όσον αφορά α) και νέα μέλη β) και νέα σε ηλικία, ακόμα κι αν έχει παρέλθει πολύς χρόνος απ' την ημερομηνία εγγραφής τους...όμως όπως και να το κάνεις, κάποια πράγματα αγγίζουν, ίσως υπέρ του δέοντος, τα "χλωρά", και γι' αυτά τα "χλωρά" μιλάω εγώ.... *Τσεκάρει ταυτότητα.* *Τσεκάρει ημερομηνία εγγραφής.* Α, εδώ είμαστε.
washcloud Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 συμφωνείς φαντάζομαι τεό, ότι όσο υπάρχουν "ξεμωραμένοι σπάμμερς", *Τσεκάρει ταυτότητα.* *Τσεκάρει ημερομηνία εγγραφής.* *...βρίζει* άλλο τόσο υπάρχουν και "σαχλόπαιδα".... Και το θέμα είναι νομίζω πάνω απ' όλα να κατατάξει ο καθ' ένας κάπου τον εαυτό του, και να πράξει αναλόγως από 'δω και πέρα...
teo64x Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Κοίτα, δε σκοπεύω να αφήσω τοποθέτηση στο παρόν thread. Ο λόγος είναι ότι, παρά την εξαιρετική ανεκτικότητα και ελαστικότητα (τις οποίες αναγνωρίζω και σέβομαι) της διαχείρισης (την οποία επίσης σέβομαι), θεωρώ ότι αυτή ακριβώς η αναφορά (εκ μέρους της διαχείρισης) σ' αυτή την υπάρχουσα ελαστικότητα, δημιουργεί ένα συσχετισμό ο οποίος καθιστά τη συζήτηση άνευ νοήματος εξ αρχής. Με πιο απλά λόγια: αν θεωρείς ότι στην παρούσα κατάσταση μου κάνεις χάρη (όχι εσύ ο washcloud, η διαχείριση), τι νόημα έχει να υπερασπιστώ τη θέση μου, αφού το αποτέλεσμα της συζήτησης (ως προς το ποιος έχει δίκιο και μόνο) είναι προαποφασισμένα υπέρ σου και μένει απλά να κριθεί το "πόσο πολύ" υπέρ σου είναι; Θεωρώ, άλλωστε, ότι ο λόγος μου δεν έχει λόγο να υπάρχει σ' αυτό το σημείο. Παρόλο που είμαι χρήστης, το insomnia είναι ιδιοκτησία μιας ομάδας ανθρώπων και δικαίωμα αυτών να τη χειριστούν με τον τρόπο που αυτοί επιθυμούν. Τελικά, το μόνο που πιστεύω ότι έχω να κάνω είναι, αν κριθεί οποιαδήποτε στιγμή ότι παραβαίνω τους κανόνες, να δεχτώ χωρίς αντιδράσεις την ποινή μου, όσο αυτή διαρκεί. Κι αν δω ότι η κατάσταση σε βάθος χρόνου με κουράζει, να αποχωρήσω. Φυσικά, τα παραπάνω τα λέω με πλήρη αναγνώριση του προνομίου που μου προσφέρουν οι διαχειριστές με το να βρίσκομαι εδώ και με απόλυτο σεβασμό στις προηγούμενες και τις όποιες μελλοντικές αποφάσεις τους. Απλά, δικαιολογώ (κάπως ψυχρά πιθανόν) για ποιο λόγο δε συμμετέχω στο thread παρόλο που είμαι σίγουρα από αυτούς που επωφελούνται περισσότερο από την ελαστικότητά τους.
status Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Απλά δε συμφωνώ. Υπάρχουν άλλοι χώροι για αυτά τα πράγματα. Δε σου αρέσει το MSN; Πήγαινε σε άλλο φόρουμ, δε θα δυσκολευτείς να βρεις (τα περισσότερα είναι έτσι). Προσωπικά μου αρέσει το insomnia πιο σοβαρό, γιατί δε θέλω να τρώω πολύ από το χρόνο μου για να το διαβάσω. Λίγο-πολύ, το χρησιμοποιώ και σαν εφημερίδα, κυρίως για τα τεχνολογικά νέα, αλλά που έχει και 2-3 αστείες στήλες μέσα, αθλητικά, κινηματογράφο κτλ. Αλλά μέχρι εκεί. Ε όχι..από τη μία μου λες ότι δεν βγάζεις την ουρά σου απ' έξω κ απ την άλλη με στέλνεις αλλού; Είσαι άδικος να το ξέρεις. Το ξέρω ότι δεν θα δυσκολευτώ να βρω ένα large forum αλλά βρε αδελφέ, εδώ είναι η παρέα μου κ τα άτομα που γουστάρω να μιλάω μαζί τους κ να κάνουμε όλοι μαζί χαβαλέ. Εγώ δεν σε έστειλα αλλού όμως και σε σέβομαι και παρακολουθώ ότι λες. Και μην ξεχνάμε ότι εμμέσως πλην σαφώς οι mods με τα offtopic κατά καιρούς ποστ μας μας έβαλαν (και τους ευχαριστώ) σε αυτό το thread αλλά πλέον έχει γίνει γωνία αποσυμφορήσεις που ξέρω τουλάχιστον εγώ ότι θα μπω θα γίνει λίγο ντουρλουμπούκι κ θα ξεκολλήσω λιγάκι από την πιεση της δουλειάς μου. Το ξέρω ότι είναι φόρουμ για αυτό άλλωστε το προτειμώ από ένα τσατ ή μσν γιατί εδώ ως προείπα είναι απλά ένα F5 μόνο κ όχι ένας σκασμός scroll up. Δεν δημιουργούνται κλίκες άλλωστε ποτέ στο ΟΟΤ δεν παραγκωνίστηκε κανένα απολύτως. Κ εγω το γουστάρω σοβαρό το ινσόμνια και το χρησιμοποιώ με τον ίδιο τρόπο όλοοοοο το φόρουμ, ενημερώνομαι, κάνω/δέχομαι troubleshooting κλπ..αλλά το ΟΟΤ είναι ρε φίλε ένα κομμάτι από το φόρουμ που το παω, επειδή ΔΕΝ είναι τεχνολογικό το περιεχόμενο του μόνο.
Teaser Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Χρήσιμος όσο δεν πάει ο κανόνας Νο2. Ελπίζω να εφαρμοστεί κατά γράμμα και να εξαντληθεί όλη η αυστηρότητα των ρυθμιστών εκεί. Καιρός ήταν... Αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στον κανόνα Νο2. Όχι στους υπόλοιπους.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Περίοδος σεμνότητας και ταπεινότητας και στο Insomnia? OMG...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ε όχι..από τη μία μου λες ότι δεν βγάζεις την ουρά σου απ' έξω κ απ την άλλη με στέλνεις αλλού; Είσαι άδικος να το ξέρεις. Απλά να προσθέσω, πως δεν το εννοούσα με την ελληνικά άθλια άποψη "Α! Άμα δε σ' αρέσει, σήκω φύγε ρε!" Το εννοούσα ειλικρινά με την έννοια του "ίσως κάποιο άλλο φόρουμ σου αρέσει καλύτερα", σαν συμβουλή δηλαδή. Εμένα προσωπικά, δε θα μου λείψουν τα chatοειδή, αλλά αν σε κάποιον λείψουν, γιατί να μην βρει κάτι άλλο; Για δικό του καλό και αν το θέλει, όχι σαν απειλή ή σαν "εμένα δε μ' ενδιαφέρει για σένα, εγώ να είμαι καλά". Αυτό, απλά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Σεβαστές οι απόψεις του καθενός από εκεί και έπειτα. Δε σου κρύβω ότι τον τελευταίο καιρό εκνευριζόμουν εγώ ο ίδιος με το μπλαμπλα και υπήρχαν φορές που σκέφτηκα να μην ξαναμπω εκεί μέσα (για να μη σου πω, αν και θα είναι αλήθεια, και γενικά στο insomnia). Αν η κατάσταση συνεχιζόταν (ή συνεχιστεί, μια που πολλοί μπορεί να έχουν την άποψή σου και να πείσουν τους moderators), θα είμαι εγώ αυτός που θα φύγει. Όχι επειδή με έδιωξε κανένας, απλά γιατί θα νιώθω ότι δε χωράω πλέον. Θα ψάξω κάτι που να με βολέψει. ΥΓ. washcloud, δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο, που μιλάει περισσότερο από μένα. Ίσως τον blueviper, για όποιον θυμάται, αν και εκεί ήταν Χ.
status Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Συγγνώμη...αλλά γιατί πρέπει αναγκαστικά κάποιος να φύγει; Μήπως είσαι λίγο μηδενιστής;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.