elven Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Απο τα 3.500.000 νήματα(LOL) του forum έχεις βρει ένα που ευθύνεται για όλα τα κακά;
bluesattack Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δεν συμφωνώ με το "σπάσιμο" του Μπλα Μπλα στα δύο ή στα τρία ή στα πέντε. Το κεντρικό σημείο του forum δεν είναι το Μπλα Μπλα - άσχετα αν μερικά μέλη επιλέγουν να γράφουν μόνο εκεί ή κυρίως εκεί. Το Μπλα Μπλα (μαζί με τον Κινηματογράφο-Τηλεόραση και τη Μουσική) είναι η μόνη μη αυστηρά τεχνολογική γωνιά. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να δίνουμε έμφαση σε αυτή. Ο πλούτος γνώσης του forum βρίσκεται στις υπόλοιπες ενότητες. Bασικα εδω νομιζω ειναι η παγιδα. Ναι ο πλουτος γνωσης βρισκεται στις υπολοιπες ενοτητες αλλα και η ανταλλαγη αποψεων μεταξυ των μελων για θεματα της επικαιροτητας η θεματα που τους απασχολουν καθημερινα ειναι εξισου σημαντικος. Πχ στο θεμα της Θωδη(επειδη αναφερθηκε καπου )Αντι να εκλεινε το θεμα με βαση τον τριτο κανονισμο (ο οποιος και εμενα μου φανηκε ομιχλωδης οπως τον χαρακτηρισε και ενα αλλο παιδι )θα μπορουσε να αφεθει η κουβεντα και το επικεντρο της να ειναι τα ΜΜΕ , η επιδραση αυτων , η ευθυνη ολων μας κλπ.Βεβαια η κουβεντα φανηκε οτι θα παρεκτραπει απο τα πρωτα ποστ αλλα με λιγη βοηθεια απο τους υπολοιπους (και απο τον paredvse που βλεπω οτι τον σεβονται ολοι και απο τα αλλα παιδια της διαχειρισης -επισης),νομιζω οτι θα μπορουσε να ξεφυγει απο τον ειρωνικο η χαβαλετζιδικο χαρακτηρα που μπορει να επαιρνε .Θα μου πεις αυτα που εχουμε φαει με το κουταλι μας λες ? Ενταξει αλλα εκεινος ο τριτος κανονισμος βρε παιδι μου.. Υ.Γ Δεν γραφω στο μπλα μπλα (κυριως λογο χρονου ) ,διαβαζω που και που και απλως λεω αυτα που λεω καλοπροαιρετα.
paschalia Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 PCharon, αυτό το είπα σαν κάτι μελλοντικό και αναπόφευκτο. Επειδή ο Φρένζι προτιμούσε κάποιους κανόνες πιο ''παραγωγικούς''. *Φρένζυ,το όνομα είναι πασχαλιά.
status Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Για τις αντιδράσεις που διάβασα, εγώ έχω να πω τα εξής: 1) Δεν αρέσει σε όλους να διαβάζουν 3 σελίδες χαριτωμενιές για να μπορέσουν ν' ανακαλύψουν ανάμεσα σε όλα αυτά τα ποστ κάποια απάντηση για το ερώτημά τους. Άμα χρειάζομαι google search για να βρω μια απάντηση, δεν μπορείς να πεις "ε, ναι, αλλά απαντήθηκε, όμως." 2) Υπάρχουν και νέα μέλη στο φόρουμ, τα οποία εξοστρακίζονται όταν δημιουργούνται παρέες που ουσιαστικά καθιστούν τα θέματα unreadable για κάποιον που είναι εκτός κλίματος (και μπορεί να μην υπόκειται στην κατηγορία της προηγούμενης παραγράφου, δηλαδή να τους αρέσει να διαβάζουν chat). Εν ολίγοις, το κλειδί είναι πως πρόκειται για forum, όχι για chat. Κι εγώ έκανα φίλους μέσα από το φόρουμ, τα λέμε, όμως, σε προσωπικό επίπεδο. Ωραίος σωστός και μπράβο σου, αλλά έλαβες υπόψιν σου ότι είπα κ εγώ στην 2-3 σελίδα; PCharon, αυτό το είπα σαν κάτι μελλοντικό και αναπόφευκτο. *Φρένζυ,το όνομα είναι πασχαλιά. Κυριε Αρβανιτίδη; :Ρ
elven Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την όλη βαβούρα για ένα θέμα απο τα χιλιάδες του Μπλα-Μπλα. Μου φαίνεται σαν κλαψομο@νικο σόρρυ κιολλας,δεν με παίζουν κι έτσι,κάντε κάτι για αυτό Δεν έχω δει να έχει αποπάρει κάποιος κανέναν χωρίς λόγο ούτε να μην απαντάνε σε ερωτήσεις
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 [...]δεν το έχω "χάσει" ακόμα να μην ξέρω που αναφέρομαι και για ποιό πράγμα μιλάω, please Όταν βλέπεις "μεγάλη λατρεία στους κανόνες" και ανακαλύπτεις "10 σελίδες κανόνες και παρακανόνες", είναι δεδομένο και προφανές σε όλους ότι δεν αναφέρεσαι στο παρόν forum. Δεν το εννοείς αυτό (ή τόσο καιρό δεν έχω καταλάβει καθόλου τι εννοείτε ομαδικώς). Πρόσφατο παράδειγμα η "αυτοκινητιστική λέσχη". Πιο πρόσφατο και σχετικό (και αφετηρία του προβληματισμού μου) η πρόταση του Σνουμπ στην οποία βρήκες σωστές βάσεις. Το να σπάσει στα δύο δεν σημαίνει πως θα διπλασιαστούν τα θέματα, απλά πως θα αντιμετωπιστούν ξεχωριστά τα σοβαρά ζητήματα και τα light και θα ξέρει ο κάθε χρήστης που μπαίνει. Δεν θεωρώ πως υπάρχει κίνδυνος να επικρατήσει της τεχνολογικής μάζας θεμάτων το μπλα μπλα αν γίνει κάτι τέτοιο. Ίσως δεν το διατύπωσα ορθά: δεν συμφωνώ, λοιπόν, με τη δημιουργία δεύτερης πιο "χαλαρής" ενότητας στο Μπλα Μπλα, όπου εκεί θα μπορεί ο καθένας να χαβαλεδιάζει και να σπαμάρει ασύστολα (κάτι δηλαδή που γίνεται μέχρι και σήμερα στο υπόλοιπο forum). Ούτε είμαι σύμφωνος με τη δημιουργία ειδικού subforum για πιο "ευαίσθητα" θέματα με συγκεκριμένους κανόνες συμμετοχής. Η πρόταση του Snoob στην οποία με παραπέμπεις είχε όντως πολλά θετικά σημεία - από τη δεύτερη παράγραφο και μετά. Άλλωστε ένα σημαντικό μέρος της τότε πρότασης ενσωματώθηκε στους νέους Κανόνες για το Μπλα Μπλα. Bασικα εδω νομιζω ειναι η παγιδα. Ναι ο πλουτος γνωσης βρισκεται στις υπολοιπες ενοτητες αλλα και η ανταλλαγη αποψεων μεταξυ των μελων για θεματα της επικαιροτητας η θεματα που τους απασχολουν καθημερινα ειναι εξισου σημαντικος. Μέχρι εδώ σύμφωνοι. Είναι εξαιρετικά σημαντικός και στις τρεις μη τεχνολογικές ενότητες (κατά σειρά "Κινηματογράφος", "Μουσική" και "Μπλα Μπλα") έχουν γραφτεί πολύ ωραία κείμενα κι έχουν γίνει ωραίες και εποικοδομητικές συζητήσεις. Πχ στο θεμα της Θωδη(επειδη αναφερθηκε καπου )Αντι να εκλεινε το θεμα με βαση τον τριτο κανονισμο (ο οποιος και εμενα μου φανηκε ομιχλωδης οπως τον χαρακτηρισε και ενα αλλο παιδι )θα μπορουσε να αφεθει η κουβεντα και το επικεντρο της να ειναι τα ΜΜΕ , η επιδραση αυτων , η ευθυνη ολων μας κλπ.Βεβαια η κουβεντα φανηκε οτι θα παρεκτραπει απο τα πρωτα ποστ αλλα με λιγη βοηθεια απο τους υπολοιπους (και απο τον paredvse που βλεπω οτι τον σεβονται ολοι και απο τα αλλα παιδια της διαχειρισης -επισης),νομιζω οτι θα μπορουσε να ξεφυγει απο τον ειρωνικο η χαβαλετζιδικο χαρακτηρα που μπορει να επαιρνε .Θα μου πεις αυτα που εχουμε φαει με το κουταλι μας λες ? Ενταξει αλλα εκεινος ο τριτος κανονισμος βρε παιδι μου.. Υ.Γ Δεν γραφω στο μπλα μπλα (κυριως λογο χρονου ) ,διαβαζω που και που και απλως λεω αυτα που λεω καλοπροαιρετα. Ιδίως το συγκεκριμένο θέμα είναι απαράδεκτο. Θα μπορούσε το ίδιο θέμα να ξεκινήσει για το άγχος ή για την δυσκολία προσαρμογής στους σημερινούς ρυθμούς ζωής και τις πιέσεις που υφίσταται σε μεγάλες πόλεις η ψυχική υγεία του σύγχρονου ανθρώπου. Αντ' αυτού, επιλέγεται μία καθαρά κουτσομπολίστικη οπτική γωνία (το θέμα άλλωστε κοσμεί την πρώτη σελίδα σκανδαλοθηρικής εφημερίδας σήμερα) για να σχολιάσουμε τι; Την τραγουδίστρια; Τουλάχιστον έτσι όπως ανοίχτηκε, εκεί με παρέπεμπε. Αυτό όχι, δεν είναι το επίπεδό μας. Και όσο περνάει από το χέρι μας, δεν θα το αφήσουμε να κατρακυλήσει εκεί. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την όλη βαβούρα για ένα θέμα απο τα χιλιάδες του Μπλα-Μπλα.Μου φαίνεται σαν κλαψομο@νικο σόρρυ κιολλας,δεν με παίζουν κι έτσι,κάντε κάτι για αυτό Δεν έχω δει να έχει αποπάρει κάποιος κανέναν χωρίς λόγο ούτε να μην απαντάνε σε ερωτήσεις Δεν τίθεται ζήτημα για ένα θέμα του Μπλα Μπλα. Τίθεται ζήτημα πλέον για ΟΛΟ το Μπλα Μπλα και για το υπόλοιπο forum. Το spamming είναι ανεξέλεγκτο και, εάν δεν σταματήσει, θα καταντήσουμε θεατές μιας ομάδας 5-10-20 ατόμων που γουστάρουν απλώς να κυκλοφορούν σε όποιο thread βρουν ανοιχτό για να κάνουν την πλάκα τους.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μια διευκρίνιση, μόνο: η δική μου πρόταση για subforum (το οποίο θα ήταν με invitation, κτλ, κτλ) δεν είχε διατυπωθεί με σκεπτικό να χωριστεί σε "σοβαρό" και "χαλαρό" το μπλα-μπλα, αλλά να απελευθερωθεί η επιτρεπόμενη θεματολογία και ακριβώς επειδή αυτή η θεματολογία είναι "δύσκολη" (θρησκευτικά, πολιτικά ενδεχομένως, φιλοσοφικά κτλ), οι τυχόν εντάσεις να μην προκαλούν πρόβλημα στο "γενικό" μπλα-μπλα. Σε κάθε περίπτωση, κάτι τέτοιο δεν εξετάζεται, οπότε δε νομίζω ότι συνδέεται με τη συζήτησή μας.
Toufas Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 εγω να πω ενα παραπονο για τον κανονα 2. λεει καποιος ακατασχετες μπουρδες που δεν εχουν καμια βαση και εγω του λεω διαβασε το ταδε link και μετα ελα να τα πουμε παλι, δεν επιτρεπεται? (οπως και εκανα στα σβησμενα μηνύματα σε ενα thread με τον ομνι να μην ξερει την διαφορα σε ρατσα και ειδος) δεν λεω οτι πλεον θα απανταω μονο με Links αλλα στην τελικη εγω αν διαβασω κατι ισως το καταλαβω, αν μου το εξηγήσει ο αλλος και κατι δεν μου αρεσει στην εξηγηση του ισως να μην μπω καν στον κοπο να διαβασω οτι παραθετει. οσο για αυτους που νομιζουν οτι δεν θα μπορουν να μιλανε οπως και πριν...δεν νομιζω να σας την πει κανας mod αν ειστε χαλαροι. αλλο το να πεις καλημερα το πρωι, και αλλο το να κανεις live blogging τι κανεις καθε 120"
frenzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Σε κάθε περίπτωση, κάτι τέτοιο δεν εξετάζεται, οπότε δε νομίζω ότι συνδέεται με τη συζήτησή μας. O παρεδωσε με προσκάλεσε να αναφέρω τι θα πρότεινα ΕΓΩ οπότε έτσι συνδέεται. Ο Λούσιφερ αγνόησε την ουσία και απάντησε στο δευτερεύον Ο πάρεδωσε συμφωνεί από τη δεύτερη παράγραφο και μετά Ο Σνουμπ είδε οφ-σαιντ ενώ ήμουν καλλυμένος από συμπαίκτη του Επειδή βλέπω μια αδυναμία για σοβαρή αντιμετώπιση στα γραφόμενά μου, μειοψηφώ κατά κανόνα και μάλλον δυσκολεύεται κάποιος να πει έστω ένα "χμμ" δεν συνεχίζω γενικώς.
klainmaingr Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 1)Κόψτε το σπάμ και μη γεμίζετε τα θέματα με προσωπικές σας αηδίες. 2)Το όφτοπικ μένει ώς έχει αλλα μη το γ@ματε. 3)Σας προειδοποιήσαμε. Αν το γ$#@$ετε θα πέσει μπάν. Πολύ όμορφα και δημοκρατικά μου ακούγονται όλα τα παραπάνω. Καιρός ήταν να μη γίνοται όλα τα θέματα σκ@τα. Βέβαια κάτι θέματα τύπου Θώδη θα μπορούσαν να μένουν για λίγο ανοιχτά έστω για εκτόνωση, αλλα κλάιν... Απλά να συμφωνήσω και εγώ οτι δεν είναι κάτι καινούριο όπως λέει ο frenzy. Ένα απλό κόψτε γιατί απο αύριο θα σας παίρνει ο lucifer ήταν το ίδιο. Warnings είδα πολλές φορές και ήταν κατανοητά και λογικά. Μου αρέσει που το όφτοπικ μένει ανέγγιχτο πάντως.Νομίζω μια παιδική χαρά χρειάζεται πάντα Περίμενα κάτι αρνητικά δραστικό αλλα ευτυχώς διαψεύσθηκα. Αυτά απο τον πρωτομάστορα σπάμερ.
alexzzz Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Αγαπητοί μου συμφωρουμήτες ανοίγουμε μεγάλες συζητήσεις και δυστυχώς βλέπω μια απόπειρα αποποίησις ευθυνών πιο πολύ από τους μοντ μας για το χαρλεϊ που λένε ότι υπάρχει. Σίγουρα κάπως έπρεπε να δοθεί ώθηση στο φόρουμ και ένα "μπλα- μπλα" είναι απαραίτητο αλλά η όλη κατάσταση μου θυμίζει αμερικάνικες ταινίες που ο κακούλης ιός ξέφυγε από τα χέρια του γιατρού και τώρα έχει κάνει 2 πολιτείες ζόμπι. Έχουμε όλοι μερίδιο σε αυτό και καλό θα είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση, όχι να κατηγορούμε τους 20 αλητάμπουρες που από όπου περνάνε τα σπάνε. νομίζω....
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Εγώ να αναφέρω απλά, ότι δε βγάζω την ουρά μου απ' έξω για την κατάντια του Μπλα-Μπλα. Ελπίζω να μην εννοήθηκε κάτι τέτοιο από τα ποστ μου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:37 ---------- Ωραίος σωστός και μπράβο σου, αλλά έλαβες υπόψιν σου ότι είπα κ εγώ στην 2-3 σελίδα; Απλά δε συμφωνώ. Υπάρχουν άλλοι χώροι για αυτά τα πράγματα. Δε σου αρέσει το MSN; Πήγαινε σε άλλο φόρουμ, δε θα δυσκολευτείς να βρεις (τα περισσότερα είναι έτσι). Προσωπικά μου αρέσει το insomnia πιο σοβαρό, γιατί δε θέλω να τρώω πολύ από το χρόνο μου για να το διαβάσω. Λίγο-πολύ, το χρησιμοποιώ και σαν εφημερίδα, κυρίως για τα τεχνολογικά νέα, αλλά που έχει και 2-3 αστείες στήλες μέσα, αθλητικά, κινηματογράφο κτλ. Αλλά μέχρι εκεί.
washcloud Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Καλημέρα, μ' ένα κεφάλι απ' τα αθλιότερα που είχα ποτέ. Θ' αρχίσω ανακαλύπτωντας μια μικρή Αμερική, τονίζοντας ότι σε κάθε θέμα υπάρχουν "οπτικές γωνίες" (πως όχι άλλωστε - θα είμασταν μηχανάκια κι όχι ξεχωριστές προσωπικότητες). Το κάνω, γιατί νομίζω έχει την σημασία του διατυπωμένο, άσχετα που το ξέρουμε όλοι. Μία από τις "γωνίες" αυτές είναι η της διαχείρισης, ενώ μια άλλη των απλών μελών. Σίγουρα η πρώτη βλέπει πως και ελαστική έχει υπάρξει και προειδοποιητική και πως σαφώς υπάρχει ζήτημα και πως κάτι πρέπει να γίνει για να μην γίνει ακόμα χειρότερο. Η άλλη οπτική πάλι, βλέπει πως ναι μεν υπάρχει ζήτημα, και σαφώς πρέπει να γίνει κάτι, και να μην ξεφύγουμε τελείως, και οκ όντως προειδοποιήσεις έχουν υπάρξει, και ελαστικότητα της αναγνωρίζεται. Νομίζω ότι από τα παραπάνω είναι προφανές πως η "αναγνώριση ζητήματος" είναι κοινός αντικειμενικός τόπος - δεν τίθεται θέμα περί αυτού. Μιλώντας ως απλό μέλος, και προσπαθώντας αυτόκλητα να ερμηνεύσω την γνώμη πολλών με παρόμοια θέση, απλά θα πω πως "η δικιά μας οπτική" βλέπει ότι δεν είναι "τόσο τραγικά τα πράγματα" - εξ' ου και οι όποιες "αντιδράσεις". Σε μια άλλη διατύπωση θα έλεγα πως η όλη φάση με τους "νέους κανόνες", ήχησε στ' αυτιά μας, ως πολεμική σειρήνα. Και λογικό είναι όταν το ανιλαμβάνεται κάποιος έτσι, να ταραχτεί κτλ, να αρχίσει και να προτρέχει σε υποθέσεις κτλ και "περιμένει" "μια καλή εξήγηση για την αναστάτωση". Πιστεύω παιδιά (και απευθύνομαι στους διαχειριστές), πως το καταλαβαίνετε αυτό, και πως κατά βάση δεν είναι "κακοπροαίρετες" ή "φάλτσα αντιδραστικές" οι όποιες αντιδράσεις. Κοινώς, άμα ανακατέψεις ένα καζάνι που βράζει, λογικό παρεπόμενο είναι οι μπουρμπουλήθρες κι οι ατμοί (το ξέρω ότι το καταλαβαίνετε, δε σας έχω για μειωμένης αντίληψης, απλά όπως είπα πιστεύω πως κάποιες διαπιστώσεις πάντα είναι καλό να διατυπώνονται - εξυπηρετούν ακόμα και τη φάση του "τα λέω στη νύφη για να τ' ακούσει η πεθερά"...) Εξ' ου λοιπόν κι αρπάξαμε τα πληκτρολόγια κι αρχίσαμε να λέμε "τα δικά μας". Εδώ να τονίσω επίσης πως αν όντως δεν ήταν η διαχείριση του ινσόμνια συζητήσιμη, δεν θα είχε υπάρξει αυτό το νήμα : θα μπαίνανε " οι νέοι κανόνες" - και μην πω ούτε καν θα διακοινώνονταν. Οπότε στραβοί δεν είμαστε και 'μεις, γι' αυτό και οι "ενστάσεις" μας δεν είναι δεν είναι τραβηγμένες. Είπα δε και στο προηγούμενό μου ποστ, πως μπορώ να καταλάβω και τη "λογική της σειρήνας", οκ. Αν πχ έμπαινε ο Lucifer στο οφτόπικ και απλά πόσταρε "Καλησπέρα από τη πανέμορφη κωλο-Δανία....Τί κάνετε αστέρια μου;...Α, κάναμε και κάτι αλλαγές στους κανονισμούς, περάστε δείτε τους αν ευαρεστηθείτε. Οντόπικ τώρα : τί καιρό έχετε κάτω;" ...πιθανά πρώτα σχόλια θα ήταν του τύπου "...δουλειά δεν έχει ο διάολος - φτιάχνει κανονισμούς χαρ-χαρ-χαρ", και θα έμενε εκεί. Οπότε, οκ. ...όμως ΟΝΤΩΣ υπήρξε ένα ζητηματάκι με την "καταννόηση" των νέων κανονισμών, και ήδη υπάρχουν κάποια ποστ στο παρόν περί αυτού. Κι επειδή καιρός φέρνει τα λάχανα, πολλοί αμέσως, εμού συμπεριλαμβανομένου, σκεφτήκαμε το εξής : "Ρε παιδιά...οι κανονισμοί μας λείπουνε; Μάλλον μοντερέητορς μας λείπουν" (στο στυλ του νοσοκομεία έχουμε....οι γιατροί δε φτάνουν). Χαρακτηριστικά σήμερα είπε ο PCharon, να υπάρχουν λίγοι απλοί και κατανοητοί κανόνες που να γίνονται σεβαστοί. Άμα είναι να γραφτούν 10 σελίδες κανόνες και παρακανόνες, κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει και με βρίσκει σύμφωνο με αυτό το ποστ. Σύμφωνο με βρίσκει επίσης, πως όσο και αν όπως είπα, μια χαρά διαχείριση έχουμε γενικώς, ότι μας έμεινε μια αίσθηση "κανονολατρείας", και όχι μόνο από τους χθεσινούς - για να μην παρεξηγηθώ. Κι όταν το ζήτημα "είναι πιο απλό", λογικό είναι να μας μείνει νομίζω. Κι όσο κι αν εκτιμώ την παρουσία του PCharon -και το έχω δηλώσει και δημόσια με την αφορμή του..."γλυψο-θρεντ" (που σοβαρά τώρα, για 'μενα μόνο τέτοιο δεν είναι, μη γίνουμε κι αρτηριοσκληρωτικοί)- δεν προσπαθώ να τον υπερασπιστώ (άσε που δεν το χρειάζεται, όπως πολλοί δεν έχουν ανάγκη "υπεράσπισης" εδώ μέσα), απλά νιώθω να συμφωνώ με την οπτική του, γι' αυτό και μόνο θέλω να "χωθώ" και να πω στον paredwse πως κακώς "ταμπουρώθηκε" πίσω από το Όταν βλέπεις "μεγάλη λατρεία στους κανόνες" και ανακαλύπτεις "10 σελίδες κανόνες και παρακανόνες", είναι δεδομένο και προφανές σε όλους ότι δεν αναφέρεσαι στο παρόν forum. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά όπως ήδη πιο πριν εξήγησε ο PCharon, δεν αναφερόταν τόσο (..το "τόσο" το βάζω εγώ... ) στη διαχείριση - αλλά σε ποστ της paschalia, από το οποίο φυσικά, "πιάστηκε". Και σίγουρα (...μα το δήλωσε βρε paredwse...), δεν μιλάει για "πλήθος υπαρχόντων κανόνων"........αλλά για το ότι ένα ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ πλήθος, δεν είναι "λύση". Και καλά κάνει, το ξαναλέω, και εστιάζει σε κάτι τέτοιο, σοφή ως γενική άποψη, για να την ακούνε όλοι, τη θεωρώ μια τέτοια... Με άλλα λόγια, προτείνει "μην το βλέπετε τόσο ως ζήτημα ύπαρξης διατυπωμένων κανόνων ως την πρώτη σας σκέψη, δείτε το ως ζήτημα εφαρμογής των"... ...Κάπου εδώ να ξαναμιλήσω για "οπτικές" : Έχουμε, όπως και να το κάνουμε, την οπτική διαφόρων "ειδών" μελών : Νεότερων, παλαιότερων, υπευθυνότερων και λιγότερο υπεύθυνων (με την έννοια της υπευθυνότητας, όχι της υπαιτιότητας). Προφανώς η διαχείριση όταν κάνει update στους κανονισμούς και τους διακοινώνει, δεν απευθύνεται ξεχωριστά σε "ομάδες μελών", αλλά στο σύνολο αυτών. Έλα που όμως οι ομάδες έχουν το..."κακό συνήθειο" να μιλάν για τον εαυτό τους, αν όχι κατά βάση, σίγουρα κατά περίπτωση. Με άλλα λόγια, "το παίρνουν κάπου προσωπικά", κι ενώ πχ ας πούμε το θέμα για το οφτόπικ ήταν ως φάνηκε "να μπορεί να μπαίνει να ρωτήσει ο κόσμος κάτι που ο τίτλος του θρεντ δικιολογεί", οι...απανταχού "οφτόπιανς" "ξεσηκωθήκαμε" και το είδαμε ως "τί...πάτε να βάλετε χέρι στο οφτόπικ; Γιατί, ρα;". ...Η "παρεξήγηση" νόμίζω βέβαια πως λύθηκε, μετά τα "λιανά" του Lucifer - αλλά μιας και το ανέφερα θέλω να σταθώ στα εξής : ....Μπορεί πάλι να τίθεται εκ νέου θέμα "οπτικής", αλλά ρε παιδιά η προσωπική μου αίσθηση είναι πως μια χαρά λειτουργεί το οφτόπικ ως χώρος για "οφτόπικ ερωτήσεις/θέματα". Μιλώντας για τον ευατό μου, θα επαναλάβω πως δεν συνηθίζω να σνομπάρω τον όποιον..."άσχετο", είτε θέσει ερώτηση - μέχρι και για φαρμακείο στην Αττική στην οποία δεν βρίσκομαι έχει τύχει να τσεκάρω, θυμάμαι, και μάλιστα σε ερώτηση που είχε τεθεί σελίδες πριν, και ακόμα πιο...μάλιστα, ήταν φάση στην οποία δεν έπαιζε "ψιλικουβέντα" στις σελίδες που περάσανε. Το "εγώ", δεν το τονίζω εδώ για να αυτο-αναδείξω κάτι για την πάρτη μου, αλλά για να το πάω παραπέρα και να πω ότι ΕΙΔΙΚΑ οι "συνήθεις κουτσομπόληδες" του οφτόπικ, όχι μόνο δεν αγνοούν, αλλά είναι νομίζω διακριτά από τους πρώτους που προσφέρονται. Στο ίδιο στυλ, εάν "καινούρια φάτσα σκάσει εκεί", την παίρνουμε συνήθως από το χέρι, και μπορεί η αμέσως επόμενη κίνηση να είναι να την πετάξουμε στην πισίνα του οφτόπικ, αλλά ούτε από κακεντρέχεια θα το κάνουμε, ούτε από "ελιτισμό", ούτε τίποτα. Δε διαφωνώ ότι ενίοτε αστεία μπορεί και να είναι κακόγουστα (το παράδειγμα με τις φωτογραφίες, το οποίο μάλιστα δεν το ξέρω/θυμάμαι καν...εγώ που "δεν ξεχνώ" κι όλας), όμως σε γενικές γραμμές είναι νομίζω πολύ φάουλ κάποιος να "κατηγορήσει" το οφτόπικ για "παραγκαδοποίηση" και αναισθησία. Πόσο μάλλον, που όπως είπα, πολλές φορές συμβαίνει κάποιος αντί να ανοίξει νέο θρεντ στο ΑΝΑΛΟΓΟ section, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ή ΚΑΝ να κάνει τον κόπο να κάνει το γνωστό ρημαδο-search, ρωτάει πράγματα στο οφτόπικ. Ίσως και θες γιατί πιστεύει πως τα άτομα που συχνάζουν εκεί θα ασχοληθούν πιο άμεσα, ίσως γιατί υπάρχουν άτομα που "ξέρει" (και χωρίς εισαγωγικά ακόμα) και αισθάνεται πιο άνετα, ίσως, ίσως. Και όμως, είθισται να παίρνει και παραπάνω από μία απαντήσεις, και να επιλύεται μάλιστα και το θέμα του, και να πέφτουν και οι σχετικές αβροφροσύνες. Τώρα, αν καμμιά φορά βγαίνει κανείς, και λόγω σαχλαμάρας, ενώ δεν μπορεί να βοηθήσει, πετάει κι ένα "...το έχασες το κορμί πατριώττττττττττ......η", δε νομίζω να το κάνει λόγω σκατοψυχισμού ή επειδή δεν του αρέσει "να του κόβουν το τσατάρισμα στη μέση", και ΟΛΟΙ μεγάλα παιδιά είμαστε, ακόμα και οι μη νομικά κατοχυρωμένοι ενήλικες, την καταλαβαίνουμε την πλάκα......νομίζω. Και, παιδιά, εντοπίζετε "τα στραβά"...αλλά αν εντοπίζετε - "αναδεικνύετε" μόνον αυτά, ε πείτε μου, δε μένει η αίσθηση του αδίκου, όταν υπάρχουν ΚΑΙ τα "καλά" που προανέφερα; Κανένας όμως μέχρι στιγμής δεν βγήκε έστω να τα τονίσει - στο στυλ έστω "ναι μεν - αλλά". Εγώ βλέπω μόνο το αλλά.....Μιλάω λάθος; ...Και πάνω που τα λέω αυτά, να απευθυνθώ στον Manuel και στο ποστ #60. Για το Νο 1) ,θυμίσου πχ ότι εγώ σε κάποιες περιπτώσεις που ρώτησες/ζήτησες κάτι, ακόμα και πολύ καθυστερημένα (όταν το είδα), σου απάντησα, σωστά; Και το ξαναλέω : ΔΕΝ είμαι εγώ "ο καλός", και οι άλλοι "τα ρεμάλια". Επίσης, το να μην απαντηθεί κάτι, δε σημαίνει απαραίτητα ότι ο άλλος σε γράφει...επειδή γράφει, σωστά ; Παίζει να σημαίνει ότι δεν ξέρει. Επίσης, για πες μου αν είναι σωστό να ρωτάει ο άλλος κάτι που όντως με ένα απλό google search θα βγάλει ακόμα πιο γρήγορο συμπέρασμα - και ΔΕΝ μιλάω για αποτέλεσμα το οποίο θέλει μελέτη καμμιά ώρα για να το καταννοήσεις, ενώ η περίληψή του γίνεται σε 2 γραμμές. Φαντάζομαι πως θα πεις "όχι". "Και όμως κινείται", Μανώλη μου...Για πες μου εσύ πώς θα ένιωθες, αν ο άλλος σε ρωτούσε "που μπορώ να βρω συνταγή για σουτζουκάκια;". Άσε που στο κάτω-κάτω, η απάντηση "use google", παίζει να είναι και η...πιο ενδεδειγμένη! ΔΕΝ σου κόβει βρε φίλε, ότι είναι ΤΟΣΟ απλό, το να χρησιμοποιήσεις το google για να βρεις άμεσα αυτό που θες; Ωραία λοιπόν...στο λέω τότε! Και γενικώς δεν έχω αίσθηση πως αν ειδικά κάποιο νέο (σύμφωνα με την ημερομηνία εγγραφής) μέλος μπει στο οφτόπικ και ρωτήσει κάτι "οφτόπικ", θα αγνοηθεί ή ακόμα χειρότερα θα χλευαστεί. Αν είναι βέβαια κάποιος παλιότερος, "γνωστή φάτσα", και διαπιστωμένα ρωτάει "αυτοννόητα", ε, εκεί νομίζω ότι...τα θέλει το μόνιτόρ του. Άσε που σε αυτήν την περίπτωση, το να απαντήσει κανείς πχ σε ερώτηση "τί είναι κλειτορειδικός οργασμός", είναι αφορμή για ν' ανοίξει ψιλοκουβέντα, οπότε τί να λέμε; (...η οποία ψιλοκουβέντα εμένα δεν με πειράζει, αλλά δεν λέμε ότι "πειράζει" εσένα; Αντιφατικό δεν είν' αυτό; ). Καταλαβαίνω βέβαια ότι εσύ τα βλέπεις πιο "νοικοκυρεμένα" τα πράγματα, και έτσι θα ήθελες να τα βλέπεις και στο οφτόπικ = "οκ ψιλοκουβέντα,,,αλλά με συγκεκριμένο μέτρο", όμως δεν έχουμε όλοι το ίδο μέτρο, πως να το κάνουμε...Συγκεκριμένα, το ποστ σου μου αφήνει την αίσθηση πως "αιτείσαι" ένα είδος...αποστείρωσης του οφτόπικ. Γιατί. ...Το 2) του ποστ σου, μου φάινεται ως πολύ φάουλ. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι επικαλείσαι μία "γκετοποίηση" που λες πως παίζει στο οφτόπικ, η όποία είναι τουλάχιστον υπερβολική ως δήλωση. Σαφώς και παίζουν "ταμπέλες", πχ εγώ είμαι η..."κακιά πεθερά" κατα 'κει, όπως..."εύστοχα", μεταξύ σοβαρού και αστείου έγραψε πρόσφατα κάποιο παιδί, ο alexzzz είναι "ο παρεάκι φάση", ο status είναι "ο καλημέρας", ο Achilles! είναι "το πιο γρήγορο fix" κ.α. , αλλά ολ' αυτά είναι πολύ μακρυά από την "κλίκα" (που ναι μεν αναφέρεις ως "εξοστρακίζουσα παρέα", όμως αυτό εννοείς). Ούτε εξοστρακισμοί υπάρχουν, ούτε κανένα κλειστό κύκλωμα. Ειλικρινά το έχεις πάρει με πολύ κακό μάτι το ζήτημα, χωρίς μάλιστα ουσιαστικό λόγο. Γιατί δε συμβαίνει αυτό με άλλα μέλη; Αναρωτήσου. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να είναι όλοι αρεστοί σε όλους. Αυτό δε σημαίνει κι ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε. Πάρε ένα παράδειγμα τη Φρου-Φρου, μέλος που μετά από πολύμηνη απουσία από το φόρουμ, επέστρεψε και στα μέρη του οφτόπικ θρεντ. Και βρήκε εκεί ένα κάρρο νέα πρόσωπα και καταστάσεις. Κι όμως νομίζω ότι μία χαρά "προσαρμόστηκε" σε αυτές (όποιος πάρει ην "προσαρμογή"..στραβά, είναι για ξύλο, btw ). Στο λέω απλά κι ανθρώπινα, στο συγκεκριμένο φέρεσαι λίγο μουρτζούφλικα, ενώ αλλού κι αλλού έχεις αποδείξει ότι μόνο έτσι δεν είσαι. Τώρα θέλω να αναφέρω πως βλέπω εγώ το φόρουμ : Είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, για πολλούς από εμάς, γι' αυτό και είμαστε...δοσμένοι εδώ κι όχι αλλού - αλλά δεν παύει να είναι....απλά ένα φόρουμ - έστω κι αν είναι κοινά αποδεκτό, ως το πιο ξεχωριστό ελληνικό. Δεν το λέω μειωτικά (σε καμμία περίπτωση), απλά προσπαθώ να μιλήσω πρακτικά. Και πάνω σ' αυτήν την "πρακτική κουβέντα", να πω επίσης πως είναι καταννοητό, πως δεν είναι δημόσια κτήση, παρά μόνον χρήση. Το όπερ και σημαίνει πως είναι ένας ιδιωτικός χώρος, δημόσιας φιλοξενίας, κι όχι η αλάνα της γειτονιάς, άρα και οι περισσότεροι δεν νομίζω να ξεχνούν πως η ιδιοκτησία/κατ' επέκταση διαχείριση, έχει και τον πρώτο λόγο για τη μορφή που επιθυμεί αυτό να έχει. Σε καμμία περίπτωση, δεν αφήνω ούτε γι' αστείο αιχμή του τύπου "αφεντικά είναι - ό,τι θέλουν κάνουν". Και αυτό, γιατί παρ' όλο που υπάρχει ιδιοκτησία όπως είπαμε, μόνο τσιφλικίστικα δε φέρεται, και νομίζω καλό είναι αυτό να φανεί γραμμένο (καλή ώρα αυτές οι γραμμές), όντας γεγονός. Προσωπικά, έχει τύχει να προσέξω "ιντερνετικούς τσιφλικάδες", κι αν υπήρχανε κι εδώ, απλά αργά η γρήγορα θα με απωθούσανε σε σημείο να χάσω την επιθυμία να βρίσκομαι "εδώ", παρ' όλα τα υπόλοιπα καλά που θα μπορούσαν να υπήρχαν. Συνεχίζει όμως να υπάρχει ιδιοκτησία όπως είπα, και ακόμα και αν δεν συμφωνώ σε υποθετικές της οπτικές και αποφάσεις, τις σέβομαι (ένα παραπάνω που δεν είναι απλά "για το δικό της καλό" : πχ, το να μην καταστρέφονται θρεντ, με αφορά ΚΑΙ εμένα, ως απλό μέλος). Γι' αυτό και όλα τα παραπάνω, κουβέντα απλά τα θεωρώ, και όχι αιτήματα για να ξεκινήσει κανείς.....συνδικαλιστικό αγώνα (πόσο μάλλον που "ξέρω" ότι την ΘΕΛΕΙ αυτή την κουβέντα, η ιδιοκτησία/διαχείριση του φόρουμ). ...αν και θα τα...ξαναπούμε τον Φλεβάρη Κάπου εδώ, να επισημάνω και κάτι που ήθελα να κάνω σε κάποια φάση, από την αρχή του ποστ, αλλά πιθανώς μου...ξέφυγε, και αν και θα ήταν καλό να ψάξω να το "στριμώξω" κάπου, παρ' όλ' αυτά ας μη το κάνω...: Αφορά μια πρόταση του Snoob, την εξής : Το ζήτημα είναι ότι η καλώς εννοούμενη ανεκτικότητα συνηθέστατα εκλαμβάνεται σαν αδυναμία. Είναι νομίζω λίγο "υπερβολική" ως "διατύπωση" φίλε Snoob, και επίσης νομίζω ότι καλό είναι να μην "οξύνονται" τα πνεύματα με τέτοιες. Τί εννοώ : Διαβάζοντάς το, μου δημιουργείται προσωπικά η αίσθηση μιας "μπατσοσύνης", που έλεγε κι ο Lucifer χθες, ενός "παρενταλιστικού" δηλαδή σκεπτικού, που είμαι σίγουρος πως όλοι το καταλαβαίνουμε πως δεν αρέσει σε πάρα πολλούς να το νιώθουν (μερικοί μάλιστα ίσως το παραξηλώνουν κι όλας, "βλέποντας παντού μπάτσους"). Και ναι, ακόμα κι αυτοί οι "μπάτσοι", ευτυχώς/δυστυχώς, χρειάζονται πιστεύω, ακόμα και στην καθημερινότητά μας, απλά επειδή το ζήτημα είναι λεπτό, θέλει και την ανάλογη προσοχή στην αντιμετώπιση/εφαρμογή. Γενικά νομίζω πως το να βλέπει κάποιος το ζήτημα ως "δώσε θάρρος στο χωριάτη" κτλ, είναι...κάπως. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα φόρουμ.... Δηλαδή μου φαίνεται υπερβολικό να νιώθει κανείς, ότι ο άλλος "εκμεταλλεύεται καταστάσεις". Όποιος σπαμμάρει πχ, δε νομίζω πως "από πίσω" σκέφτεται "σιγά μωρέ τώρα και που σπαμμάρω...τί έγινε δηλαδή, θα μου κάνει κανείς τίποτα; Ποιός ; Ο Lucifer; Τον έχουν φάει οι γκόμενες και τα ταξίδια. Ο paredwse; Αυτόν τον έχουν φάει τα μακ και ο ποινικός κώδικας. Ο Snoob; Καλέ μοντερέητορ ειν' αυτός; ...Να δεις που ούτε καν που ξέρει πώς να στείλει ινφράξιον....ΑΣ ΣΠΑΜΜΑΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ" (...) Όχι λοιπόν, δε νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία σκέφτεται έτσι, πόσο μάλλον το ξαναλέω, για ένα φόρουμ, και μια "δήλωση" περί "μη-αδυναμίας" νομίζω πως ψιλο-ενοχλεί, σχεδόν...προσβάλλει. Τι αδυναμία να έχει κάποιος, να κάνει μία παρατήρηση, να ρίξει μια προειδοποίηση, και μετά να περάσει σε περαιτέρω "οδυνηρές" εφαρμογές κανονισμών.......; Τελείως φιλικά ολ' αυτά, απλά τι νιώθω/καταλαβαίνω λέω, και μόνο για καλό τα επισημαίνω.... (έχω ξεσκιστεί να "εξηγούμαι", αλλά όντως είναι λεπτό το ζήτημα με τους "νέους κανόνες", και φαντάζομαι, το ίδιο στην "τσίτα" είστε και όλοι όσοι έχετε σχέση με το θέμα, απ' την πλευρά της διαχείρισης - αλλίμονο άλλωστε, άνθρωποι είστε) Μπορεί να έχω πέσει στη λούμπα που λέγαμε και να απαντάω λες και κάποια πράγματα απευθύνθηκαν σε μένα (στο στυλ "σκάσε wash, για άλλους είν' αυτά"), και σίγουρα καταλαβαίνω ότι έχουν πολύ χρεία όσον αφορά α) και νέα μέλη β) και νέα σε ηλικία, ακόμα κι αν έχει παρέλθει πολύς χρόνος απ' την ημερομηνία εγγραφής τους...όμως όπως και να το κάνεις, κάποια πράγματα αγγίζουν, ίσως υπέρ του δέοντος, τα "χλωρά", και γι' αυτά τα "χλωρά" μιλάω εγώ.... @ Lucifer : Man, κάτι "έταξα" χθες πρωινιάτικα, για συμπληρωματικές ιστορίες στο χθεσινό μου ποστ, και δεν είναι ότι κωλοτουμπίζω, αλλά όπως και χθες είπα, χθες ήταν μια μέρα πολύ χέσε με, μιας και εκτός από πολλά και διάφορα, έτυχε να "χάσω" 10χρονο σκυλί τα ξημερώματα, και γενικώς αυτό το σκηνικό μου έχει κοστίσει : ούτε πολλή διάθεση έχω (γενικώς), ούτε κουράγια. Το ότι έγραψα τα μέχρι τώρα, να πω την αλήθεια δεν ξέρω πως το πάλαιψα, απλά μέχρι εκεί, ένιωθα μια "υποχρέωση" που κατάφερα (όσο κατάφερα), να εκπληρώσω. Για να συνεχίσω αναφορές στα χθεσινά λοιπόν, δεν είναι ειλικρινά η καλύτερή μου. Δεν το λέω για να σε "σταματήσω" (επειδή έγραψες πως και συ έχει τα τρεξίματά σου, και θα αναφερθείς αργότερα) - γράψε ό,τι θέλεις, απλά αναφέρομαι στις "παραθέσεις" που είπα πως πιθανώς να έκανα σήμερα. Σε γενικές όμως γραμμές απλά θέλω να ξέρεις ότι δεν σε πήρα στραβά, ούτε είχα καμμιά διάθεση στείρας αντιπαράθεσης, κι ελπίζω αλλά και νομίζω πως δεν σε αδίκησα. Δε με νοιάζει αν είσαι μοντερέητορ, ή γιατρέητορ μια φορά....τρέητορ σκέτο, δεν είσαι με την έννοια ότι δε με αφορά για το πως σου απευθύνομαι, και δε θέλω να νομίσει και κανείς ότι παίζω κάτι. Τα ίδια θα έλεγα αν ήσουν ασφαλιστής στο Καπανδρίτι, και απλώς junior member στο ινσόμνια. Τεσπα γενικώς σε καταλαβαίνω ήθελα να πω, μπορεί απλά να έχω επί μέρους ενστάσεις, όπως και με άλλους. (μερικές μόνο φορές έχεις φάει παρελθοντικά κάτι φρίκες με 'μενα, 2-3 δηλαδή, πχ θυμάμαι να τα έχεις υπό μία έννοια πάρει, λέγοντας μου πως δεν περίμενες να αφήνω υπόννοιες περί "κακού μπάτσου", αλλά σιχτίρ σου, τίποτα άλλο από αγνός και ξεκάθαρος βρωμο-χαβαλές δεν ήταν, κι αυτές οι ψιλο-εκρήξεις σου με κάναν' και για λίγο σε κοίταζα έτσι : μετά το έρριχνα "στο νεαρόν της ηλικίας", και ξεκόλλαγα ...άντε και μία που σκέφτηκα "περίοδο θα 'χει ο καριόλης...δε μπορεί" * Mόλις πόσταρα ένα ποστ που το "ξεκίνησα" πριν ώρες (πηγαινοερχόμουν κι έγραφα), και είδα το τελευτάιο σου ποστ Manuel... Ειλικρινά ρε συ, πες μου ποιός άλλος εδώ μέσα, έφτασε στο σημείο να πει (από όποια οπτική κι αν βλέπει το φόρουμ) "πάνε σ' άλλο φόρουμ γι' αυτά", ως πρόταση λύσης.......(...) Δε θα το χαρακτηρίσω - απλά θα στο επισημάνω, και θα σε προτρέψω να αφιερώσεις λίγο χρόνο/σκέψη πάνω σε αυτό που είπες.......... ...για το δε σχόλιο του πώς εσύ αντιμετωπίζεις/κάνεις χρήση του φόρουμ, τί να πω, ακούγεται σαν "κάποιοι σου χαλάν' το φόρουμ σου"... ...Δε σου φαίνεται πιο απλό, αν ασχολείσαι με αυτά που λες πως ασχολείσαι, να μην ασχολείσαι με τα υπόλοιπα........; Προσωπικά δεν με απασχολούν τα αθλητικά των ομάδων ρε συ, και ξέρω πως γενικώς γίνεται της πόπης εκεί, με το γνωστό "πρόσφατο μέτρο" που είχε παρθεί, και πες μου ΤΙ δουλειά έχουν τα...αθλητικά σε.."τεχνολογικό" φόρουμ, με είδες ποτέ πουθενά να βγαίνω και να παραπονούμαι γι' αυτό όμως ; Εσύ γιατί ; Γιατί "ζητάς" να γίνει "portable" στα μέτρα σου το ισνόμνια ; (...)
bluesattack Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ιδίως το συγκεκριμένο θέμα είναι απαράδεκτο. Θα μπορούσε το ίδιο θέμα να ξεκινήσει για το άγχος ή για την δυσκολία προσαρμογής στους σημερινούς ρυθμούς ζωής και τις πιέσεις που υφίσταται σε μεγάλες πόλεις η ψυχική υγεία του σύγχρονου ανθρώπου. Αντ' αυτού, επιλέγεται μία καθαρά κουτσομπολίστικη οπτική γωνία (το θέμα άλλωστε κοσμεί την πρώτη σελίδα σκανδαλοθηρικής εφημερίδας σήμερα) για να σχολιάσουμε τι; Την τραγουδίστρια; Τουλάχιστον έτσι όπως ανοίχτηκε, εκεί με παρέπεμπε. Αυτό όχι, δεν είναι το επίπεδό μας. Και όσο περνάει από το χέρι μας, δεν θα το αφήσουμε να κατρακυλήσει εκεί. Δεν επιμενω για να σου παω κοντρα αλλα γιατι πιστευω οτι στο χερι μας ηταν να μην κινηθει το θεμα γυρω απο την κουτσομπολιστικη οπτικη μονο αλλα να προχωρησει περα της προσωπικης ζωης της τραγουδιστριας σε σημαντικα θεματα που απασχολουν τον καθενα μας πια. Ο τιτλος του θεματος λιγη σημασια εχει .Αν δηλαδη ανοιγε το θεμα με τιτλο''' ΜΜΕ '' και εγραφε ο συντακτης ''με αφορμη το περιστατικο με γνωστη τραγουδιστρια μπλα μπλα''..θα αλλαζε τιποτα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.