Προς το περιεχόμενο

Νέοι κανόνες του ΜπλαΜπλα.

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά αν θέλω να πω κάτι με τον κουμπάρο ή με όποιον άλλο θα το πω με πιεμ ή (μακριά από μας) στο εμεσεν...

για να το γράφω στο οο κάποιο λόγο έχω. Έστω και τον όποιο χαβαλέ μπορεί να βγάλει η κουβέντα. Επίσης δεν υπάρχει ερώτηση που να μην έχει απαντηθεί νομίζω (εκτός από το τι απέγινε ο Οσάμα)

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
:lol::lol: να τους κάνεις report

sorry status, αλλά ενά γενικά είναι σωστό αυτό που λες υπάρχουν μέρες που κάνετε κάτι κατεβατά εσύ και ο alexzzz μόνοι σας και θάβει σελίδες πίσω μια ερώτηση. Αν είναι κάτι γενικό χαβαλετζίδικο εννοείται, τι κάνουμε όλοι; αλλά διάλογος που θα μπορούσε να γίνεται (και πιο ωραία) στο μσν... :rolleyes: (btw το rolleyes emoticon το βάζω ως "σκεπτικό" όχι ειρωνικό, moar emoticons!!!) B)

Στην πρώτη πρόταση ήθελα να βάλω κανένα περίεργο smilie ή καμιά "άσεμνη" λέξη αλλά κρατήθηκα..

Σοτούριν καλύτερα είναι ένα φόρουμ, στο μσν ένεκα ο τόπος που βρισκόμαστε (εργασία..) καθιστά δύσκολο και δυσανάγνωστο το "κείμενο σε πραγματικό χρόνο"

Έχεις παρατηρήσει πιστεύω τα κατεβατά που πέφτουν στης μσν-ο-παρτούζες που έχεις βρεθεί..

Σε γενικές γραμμές είναι ευκολότερο ένα Φ5 παρά το σκρολ.(δεν λέω ότι έχει άδικο ο Λούσιφερ ούτε εσύ φυσικά..

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτός δεν είναι λόγος να σπαμάρουμε. Αν έχει απαντηθεί, είτε α) απέχουμε είτε β) παραπέμπουμε το χρήστη εκεί που έχει δοθεί απάντηση.

Το να ρωτάει μια χρήστρια για φωτό σε βιογραφικό και η ΠΡΩΤΗ ρημάδα απάντηση να είναι "γυμνές και πειραγμένες" δείχνει πως κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν.

Δημοσ.

@Αλέτζο, σπαμ είναι τα μηνύματα που είναι άσχετα με το θέμα του τόπικ.

δε νομιζω... γιατι ακομα και ποστ που εχουν σχεση με το θεμα, αλλα δεν αρεσει σε μερικους τρωνε ban... το εχω δει.

επισης μια ερωτηση.

επιτρεπονται τα γκομενο-σεξουαλικα θεματα?

Ναι ή Οχι?

απαντησε για να ξερουμε. μη πεις ναι και μετα με το πρωτη ευκαιρια φαμε ban χωρις λογο ή κλειδωμα.

αλλωστε οσα τετοια θεματα εχουν ανοιξει, ολοι γυρω απο το θεμα μιλανε χωρις να εχει γινει spamming αλλα εχουν κλειδωσει.

γιατι?

αν δε επιτρεπονται απο δω και περα τετοια θεματα, θα το σεβαστω

Δημοσ.
Αυτός δεν είναι λόγος να σπαμάρουμε. Αν έχει απαντηθεί, είτε α) απέχουμε είτε β) παραπέμπουμε το χρήστη εκεί που έχει δοθεί απάντηση.

Το να ρωτάει μια χρήστρια για φωτό σε βιογραφικό και η ΠΡΩΤΗ ρημάδα απάντηση να είναι "γυμνές και πειραγμένες" δείχνει πως κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν.

Δε μπορείς να "φιλτράρεις" όλο το οοτ για κάτι τέτοιες γιατί ος προείπα όλοι λίγο πολύ (εσύ λιγότερο:P) πιάνουμε τη κουβέντα για σοβαρά πράγματα(λέμεεεεεε τώρα) ή για χαβαλέ.!

Δημοσ.
...καθιστά δύσκολο και δυσανάγνωστο το "κείμενο σε πραγματικό χρόνο"

Έχεις παρατηρήσει πιστεύω τα κατεβατά που πέφτουν στης μσν-ο-παρτούζες που έχεις βρεθεί..

Σε γενικές γραμμές είναι ευκολότερο ένα Φ5 παρά το σκρολ.(δεν λέω ότι έχει άδικο ο Λούσιφερ ούτε εσύ φυσικά..

Σωστό αυτό, δεν το σκέφτηκα έτσι.

Δημοσ.

κοίτα... δεν λέω, χαλάει η έννοια του "μικρή ερώτηση" αλλά έχει τον χαβαλέ του. Αν περιμένεις να κάνει χαβαλέ αυτός που έχει την απάντηση έτσι ώστε να την ποστάρει αμέσως μετά την απάντηση, εεεε... το χάσαμε το αστείο.

Τεσπα... την έχω ξαναπεί πολλές φορές την άποψη μου

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω από πού έχει προκύψει αυτή η παρανόηση, όμως το μπλα-μπλά ΔΕΝ είναι ένας απέραντος χώρος χαβαλέ. Απλά, φιλοξενεί ό,τι δε χωράει στα υπόλοιπα subforum του insomnia και η θεματολογία του ξεφεύγει προφανώς από τα τεχνολογικά θέματα, ώστε να καλύπτει από ιστορικές συζητήσεις μέχρι αναζήτηση πληροφοριών για το πώς φτάνουμε γρηγορότερα σε ένα μέρος της Αθήνας ή όπου αλλού.

Πουθενά δεν προβλέπεται ότι το offtopic είναι ο χώρος όπου μπαίνουμε για να πούμε "καλημέρα". Σκοπός του ήταν να φιλοξενεί ερωτήσεις για τις οποίες δεν "αξίζει" να δημιουργηθεί ολόκληρο thread, λ.χ. θέματα με ιδιαίτερα παροδικό ενδιαφέρον, όπως "απεργούν σήμερα τα τρόλεϊ;". Το πράγμα ξέφυγε. Κι όχι μόνο ξέφυγε, αλλά αυτό το κλίμα διαχέεται παντού στο μπλα-μπλα.

Παράδειγμα: άνοιξε ένα thread με θέμα ποιος χρήστης κάνει τα καλύτερα posts. Ίσως να μην είναι ό,τι πιο βαθυστόχαστο, όμως είναι εντελώς αδικαιολόγητο να καταλήγουμε να μιλάμε για το ποιος μας διασκεδάζει περισσότερο και αν συγκεκριμένος χρήστης θα έπρεπε να αποκτήσει δικό του thread για να μαζέψουμε εκεί τα "αποφθεύγματά" του. ΕΙΔΙΚΑ από τη στιγμή που υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα στα "κουφά του insomnia".

Όλοι μας κρινόμαστε από την παρουσία μας, διαχρονικά, όμως αυτό δεν αποτελλεί δικαιολογία να αλλάζουμε τα φώτα σε ένα thread μόλις συμμετάσχει σε αυτό κάποιος που θεωρούμε "επιρρεπή" σε μηνύματα που προκαλούν το...ενδιαφέρον.

Στοιχειώδης σεβασμός των θεμάτων, αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτή τη στιγμή, ρίξτε μια ματιά στην πρώτη σελίδα του μπλα-μπλα και πείτε μου σε πόσα threads έχουμε καταλήξει να ανταλλάσουμε "αστεία" one-liners.

Κάτι ακόμη: γενικά, όλες οι απόψεις είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτες (εξαιρουμένων καταφανώς αντικοινωνικών τοποθετήσεων), αρκεί να εκφράζονται στοιχειωδώς κόσμια. Κανείς μας δεν επιδιώκει να φτάσουμε να μιλάμε με το σεις και με το σας. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι στο όνομα της "ελεύθερης έκφρασης" θα βρίζουμε απροκάλυπτα ή συγκαλυμμένα το διπλανό μας. (Αυτό για τους φίλους που συμμετέχουν στα αθλητικά, αλλά και γενικότερα).

Με λίγα λόγια: μέτρο.

Δημοσ.

παντως το offtopic ως εντελως χαλαρη συζητηση, και να ποσταρει καποιος και να λεει καλημερα πχ....μου αρεσε καλυτερα:-)

Δημοσ.

Μην μπερδεύεσαι Snoob... όλοι λέμε ότι το πολύ σπαμ έχει παραγίνει... αλλά το ότι το οο έχει γίνει όπως έχει γίνει δεν είναι απαραίτητα κακό. Έχει δώσει άλλη νότα νομίζω. Τέσπα... αν τώρα ξαφνικά γίναμε όλοι σωστοί και θέλουμε ραπανάκια να μας ανοίξει η όρεξη... πάσο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπάρχει πράγματι πρόβλημα στο μπλαμπλα και πρέπει να λυθεί.

Ειδικά στο thread για offtopic, δεν μπαίνω πια καθόλου, γιατί κάθε φορά έχει ένα κάρο καινούργια ποστ τύπου chat (και δεν μπαίνω σε φόρουμ για να κάνω chat, υπάρχουν MSN κ.α. για αυτό), οπότε έχει αχρηστευθεί πλέον εντελώς. Κοινώς, δεν εξυπηρετεί το σκοπό που δημιουργήθηκε.

Δημοσ.
δε νομιζω... γιατι ακομα και ποστ που εχουν σχεση με το θεμα, αλλα δεν αρεσει σε μερικους τρωνε ban... το εχω δει.

επισης μια ερωτηση.

επιτρεπονται τα γκομενο-σεξουαλικα θεματα?

Ναι ή Οχι?

απαντησε για να ξερουμε. μη πεις ναι και μετα με το πρωτη ευκαιρια φαμε ban χωρις λογο ή κλειδωμα.

αλλωστε οσα τετοια θεματα εχουν ανοιξει, ολοι γυρω απο το θεμα μιλανε χωρις να εχει γινει spamming αλλα εχουν κλειδωσει.

γιατι?

αν δε επιτρεπονται απο δω και περα τετοια θεματα, θα το σεβαστω

Τα ΓΚΟΜΕΝΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ θέματα δεν θα ξέρω αν επιτρέπονται πριν μάθω τη σημασία του όρου ΓΚΟΜΕΝΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ. Θέματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις οποιουδήποτε βαθμού και ζητάνε το σχολιασμό ή την άποψη των χρηστών για κόσμια θέματα, επιτρέπονται. Για την ακρίβεια, βολεύουν κι όλας, γιατί αποτελούν τη χαρά του κάθε σπάμμερ και banhammer. Οπότε σε περίπτωση που μια κοπελίτσα βγει και πει "γειά σας, είμαι η Νατάσα και είμαι 19 χρονών και θέλω την άποψή σας για το πως πρέπει να φερθώ στην τάδε φάση που βρίσκεται η σχέση μου" το να παραθέσεις κάποιο σκυλάδικο youtube link, το να της πεις "άστον αυτόν και έλα σε μένα" ή το να διηγηθείς μια άσχετη ιστορία από τις τρισεκατομμύρια επιτυχίες σου, εμπίπτει στον κανόνα 1 από τους καινούριους (και το Youtube link και στον 2).

παντως το offtopic ως εντελως χαλαρη συζητηση, και να ποσταρει καποιος και να λεει καλημερα πχ....μου αρεσε καλυτερα:-)

Μην μπερδεύεσαι Snoob... όλοι λέμε ότι το πολύ σπαμ έχει παραγίνει... αλλά το ότι το οο έχει γίνει όπως έχει γίνει δεν είναι απαραίτητα κακό. Έχει δώσει άλλη νότα νομίζω. Τέσπα... αν τώρα ξαφνικά γίναμε όλοι σωστοί και θέλουμε ραπανάκια να μας ανοίξει η όρεξη... πάσο

Είπαμε, υπάρχει μια χ ελαστικότητα για εκεί μέσα. Κανείς δε θα φάει μπαν επειδή αντάλλαζε ατάκες για μια σελίδα με κάποιον άλλο -αλλά αν αυτό το "χαλαρό" και "παρεΐστικο" κλίμα αποτελέσει εμπόδιο για τον ΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ, θα πέσει σφύρα. Εϊναι τόσο παράλογο ρε παιδιά; Δε μπορεί να απαντηθεί μια απορία επειδή εσείς θέλετε να τα πείτε chat-like; Στην τελική αυτό έχει επισημανθεί μια-δυο φορές, δε σας είπαμε να μασήσετε και χαλίκια. Να σέβεστε τυχόν χρήστες που ρωτάνε κάτι στο θρεντ, αντί να ανοίγουν ένα καινούριο για μια απλή ερώτηση. Τόσο απλά.

Δημοσ.
Είπαμε, υπάρχει μια χ ελαστικότητα για εκεί μέσα. Κανείς δε θα φάει μπαν επειδή αντάλλαζε ατάκες για μια σελίδα με κάποιον άλλο -αλλά αν αυτό το "χαλαρό" και "παρεΐστικο" κλίμα αποτελέσει εμπόδιο για τον ΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ, θα πέσει σφύρα. Εϊναι τόσο παράλογο ρε παιδιά; Δε μπορεί να απαντηθεί μια απορία επειδή εσείς θέλετε να τα πείτε chat-like; Στην τελική αυτό έχει επισημανθεί μια-δυο φορές, δε σας είπαμε να μασήσετε και χαλίκια. Να σέβεστε τυχόν χρήστες που ρωτάνε κάτι στο θρεντ, αντί να ανοίγουν ένα καινούριο για μια απλή ερώτηση. Τόσο απλά.

Αυτό το είπαμε ρε Λούση... και πάλι συμφωνούμε και ξαναλέω ότι δεν έχει περάσει απορία αναπάντητη με ή χωρίς πείραγμα. Αλλά αυτό κλίμα "το σωστό" και "το καλό" που ξαφνικά διάγει κάποια μέλη μου την δίνει κατακούτελα.

Δημοσ.
Offtopic ειμαστε οτι θελουμε λεμε
τραλαλαλαλαλα

βαριεμαι τραλαλαλαλα

καλημερα

κομμενα δηλαδη αυτα;:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...