toubiotis Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 καθε σαββατο εχει σε 3 ραδιοφωνα της πολης μου μιξ το βραδυ και επειδη τα δινουν με τιποτα σε τριτους ο μονος τροπος να τα παρω ειναι να τα ηχογραφησω... ποιος ειναι ο πιο αποτελεσματικος τροπος για καθαρη ηχογραφηση(στην ποιοτητα που ακουγεται και απο ραδιο)? αν γινεται θελω να ηχογραφω και τα 3 μαζι....
parsifal Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μιλάμε για «παραδοσιακούς» ραδιοσταθμούς που τους ακούς μέσω ραδιοφώνου/κάρτας TV ή για ιντερνετικούς ραδιοσταθμούς (έστω, παραδοσιακούς που έχουν και ιντερνετική παρουσία, κάνοντας streaming το πρόγραμμά τους)... ;
toubiotis Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 για το δευτερο παρσιφαλ με στριμ... συγκεκριμενα μιλαω για αυτους τους σταθμους: http://www.zooradio.gr/ http://www.starfm.gr/ τον τριτο δεν με πειραζει και να μην ηχογραφω...
orck Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 θα κατεβαζεις το i-sound wma mp3 recorder αυτο ειναι ενα προγραμματακι που γραφει σε αρχειο mp3 οτιδηποτε παιζει η καρτα ηχου σου ρυθμιζεται να σπαει τα mp3 οποτε θες εσυ (πχ καθε 699ΜΒ για να τα χωρας σε CDR) το μειονεκτημα ειναι οτι δεν θα εχεις τραγουδια αλλα μια συνεχιζομενη ροη τραγουδιων ετσι ακριβως οπως τα επαιξε ο σταθμος, δηλαδη εαν θες να πας σε καποιο στην μεση θα βαρεθεις να πατας το FF επισης καλο θα ηταν ειτε να απενεργοποιησεις ολους τους αλλους ηχους ειτε να αφησεις τον υπολογιστη ησυχο οση ωρα ηχογραφει (γιατι αλλιως θα ακους και μεσα στην ηχογραφηση και τα κλικ σου) επισης πριν ξεκινησεις θα κανεις μερικα δοκιμαστικα για να ρυθμισεις την ενταση του
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 θα κατεβαζεις το i-sound wma mp3 recorder αυτο ειναι ενα προγραμματακι που γραφει σε αρχειο mp3 οτιδηποτε παιζει η καρτα ηχου σου Νice!Ωραιο προγραμμα. το μειονεκτημα ειναι οτι δεν θα εχεις τραγουδια αλλα μια συνεχιζομενη ροη τραγουδιων ετσι ακριβως οπως τα επαιξε ο σταθμος, δηλαδη εαν θες να πας σε καποιο στην μεση θα βαρεθεις να πατας το FF Μπορει στην συνεχεια να χρησιμοποιησει το Soundforge και να το κοψει οπως θελει.
toubiotis Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ευχαριστω θα το δοκιμασω και οτι γινει... λογικα μια χαρα ειναι το προγραμμα και οσο για τη συνεχομενη ροη εγω αυτο που θελω ειναι κατα τη διαρκεια του μιξ το σαββατο αν μου αρεσει ενα κομματι να το ηχογραφω και να το σταματαω μετα..ας πουμε 5 λεπτα μετα στοπ,5λεπτα στοπ. ετσι δεν γινεται να εχω ξεχωριστα τα κομματια? επισης πρεπει να εχω το στριμ στα ηχεια? με βολευει πιο πολυ με ακουστικα και θα προτιμουσα να ηχογραφει οτι ακουω απο τα ακουστικα(αν γινεται)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.