Προς το περιεχόμενο

μου βγαζει error οταν μπαινει στην επιφανεια εργασιας

toubiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν απο 1 βδομαδα περιπου εβγαλα κατι ιους απο τον υπολογιστη με avg και SUPERAntiSpyWare και απο τοτε μου εβγαζε το εξης μολις εμπαινε στην επιφανεια εργασιας: th_61545_0068122506_82707687661_122_504lo.JPG

απο χθες μου βγαζει και αυτο: th_61529_7356027840_2128548574_122_665lo.JPG

τι να κανω για να σταματησει να μου τα βγαζει?σε σκαν παντως δεν βρηκα κατι...

Δημοσ.

Μάλλον σβηστηκε ο ιός και τώρα προσπαθεί να βρει τα αρχεία του και δεν τα βρίσκει. Μπες στο start->run->msconfig στην καρτέλα startup και κάνε untick το zazovera

Δημοσ.

φιλε εβγαλα το ζαζοβερα αλλα το αλλο βγαινει ακομα(Six Engine)...

τι να κανω για αυτο?

να βγαλω και το Six Engine απο την εκκινηση η χρειαζεται?

Δημοσ.

αν δεν το χρειαζεσαι που μαλλον το εχεις βγαλει ναι σβησε και αυτη την εγγραφη δοκιμασε το revo uninstaller για τις απεγκαταστασεις προγραμματων ιδιαιτερα σε λειτουργια advanced δεν αφηνει κανενα σκουπιδι ειναι ελαφρυ και αφοβο

Δημοσ.

th_65138_six_122_137lo.JPG

οριστε η εικονα απο το σιξ...

τωρα εγω πως θα καταλαβω αν μου χρειαζεται?

επισης τι εννοειται οτι εμεινε σκουπιδακι στιν ρετζιστρυ, μπορω να ελεγξω με καποιο προγραμμα?

Δημοσ.

βγαλτο απο τη λιστα αν το χρειαζεσαι το τρεχεις απο τα start-programms για τα σκουπιδια που αφηνουν διαφορα προγραμματα και αλλα χρησιμοποιησε αφοβα το ccleaner

Δημοσ.
βγαλτο απο τη λιστα αν το χρειαζεσαι το τρεχεις απο τα start-programms για τα σκουπιδια που αφηνουν διαφορα προγραμματα και αλλα χρησιμοποιησε αφοβα το ccleaner

Θα συμφωνήσω κι έγω. Στην χειρότερη κάνε επανεγκατάσταση το utility.

Δημοσ.

φιλε βαγκ μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος γιατι δεν ειμαι και τοσο εξειδικευμενος σε τετοια θεματα!

Δημοσ.

εννοω τι προγραμματα κανεις εγκατασταση και πως τα κανεις απεγκατασταση γιαυτο σου συστησα τα εργαλεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...