toubiotis Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 πριν απο 1 βδομαδα περιπου εβγαλα κατι ιους απο τον υπολογιστη με avg και SUPERAntiSpyWare και απο τοτε μου εβγαζε το εξης μολις εμπαινε στην επιφανεια εργασιας: απο χθες μου βγαζει και αυτο: τι να κανω για να σταματησει να μου τα βγαζει?σε σκαν παντως δεν βρηκα κατι...
kurokokoro Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μάλλον σβηστηκε ο ιός και τώρα προσπαθεί να βρει τα αρχεία του και δεν τα βρίσκει. Μπες στο start->run->msconfig στην καρτέλα startup και κάνε untick το zazovera
toubiotis Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 φιλε εβγαλα το ζαζοβερα αλλα το αλλο βγαινει ακομα(Six Engine)... τι να κανω για αυτο? να βγαλω και το Six Engine απο την εκκινηση η χρειαζεται?
vagchrist Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 αν δεν το χρειαζεσαι που μαλλον το εχεις βγαλει ναι σβησε και αυτη την εγγραφη δοκιμασε το revo uninstaller για τις απεγκαταστασεις προγραμματων ιδιαιτερα σε λειτουργια advanced δεν αφηνει κανενα σκουπιδι ειναι ελαφρυ και αφοβο
toubiotis Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 οριστε η εικονα απο το σιξ... τωρα εγω πως θα καταλαβω αν μου χρειαζεται? επισης τι εννοειται οτι εμεινε σκουπιδακι στιν ρετζιστρυ, μπορω να ελεγξω με καποιο προγραμμα?
vagchrist Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 βγαλτο απο τη λιστα αν το χρειαζεσαι το τρεχεις απο τα start-programms για τα σκουπιδια που αφηνουν διαφορα προγραμματα και αλλα χρησιμοποιησε αφοβα το ccleaner
kurokokoro Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 βγαλτο απο τη λιστα αν το χρειαζεσαι το τρεχεις απο τα start-programms για τα σκουπιδια που αφηνουν διαφορα προγραμματα και αλλα χρησιμοποιησε αφοβα το ccleaner Θα συμφωνήσω κι έγω. Στην χειρότερη κάνε επανεγκατάσταση το utility.
toubiotis Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 σας ευχαριστω ολους παιδια χρησιμοποιησα και το κλινερ και ολα οκ!
toubiotis Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 φιλε βαγκ μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος γιατι δεν ειμαι και τοσο εξειδικευμενος σε τετοια θεματα!
vagchrist Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 εννοω τι προγραμματα κανεις εγκατασταση και πως τα κανεις απεγκατασταση γιαυτο σου συστησα τα εργαλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.