Προς το περιεχόμενο

Προτασεις Tv Tuner για Laptop

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρισκομαι στο σταδιο αναζητησης tv tuner (analog & digital αλλά και ραδιοφωνικου αναλογικου δεκτη) για χρηση σε Laptop. Θα ηθελα να εχει ικανοποιητικη αποδοση στα διαφορα αναλογικα καναλια (μαρουσι μενω) αλλά απο την αλλη επειδη προοριζεται αποκλειστικα για χρηση με laptop να πιανει το ελαχιστο δυνατο χωρο.Αρα σιγουρα παμε για λυση usb stick.

Περιμενω προτασεις... (ολα τα usb sticks χρειαζονται εξωτερικη μικρη κεραια για να λειτουργησουν? )

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:45 ----------

για αυτο τι γνωμη εχετε για τις προδιαγραφες που εχω θεσει? αν και ειναι ψιλοακριβο..

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1033301&catalog=23&category=69978227&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE74277CB8CCB73BC492BB7F56443BA224A0A272656454A969745EA7EBF0DACC3E72CC22E7D0FC3E00606B7CFFB79F5F4458DFDA7641EA036520A5BDA3552A94F6F308FB8F5E3B970C5F00AA1BAA7D2200604A85BE48D78CE93F42BBACA66CD67EBE4C09F9CBAEA49F3F82E72C0F7AF244BD84DE68EE2BC0C8

Δημοσ.

1)υποστηριζει αναλογικο ραδιοφωνο?

2)Ειναι συμβατο με vista ?

3)Μηπως αποτελει μειονεκτημα οτι δεν υποστηριζει mpeg4?

Δημοσ.

1) Aπ' αυτα που διαβασα ειδα οτι υποστηριζει και αναλογικο ραδιοφωνο και DVB-T ραδιοφωνο

2) Ναι ειναι συμβατο

3) Δεν ξερω, το θελεις το tv tuner για αποθηκευση προγραμματων στον υπολογιστη? Aν ναι τοτε μαλλον θα ειναι μειονεκτημα.Παντως σ'ενα tv tuner που ειχα παλια και με mpeg2 μια χαρα ολα μου φαινονταν.

Δημοσ.

1)μπορεις να μου δειξεις το λινκ που λεει οτι υποστηριζει και ραδιοφωνο ?..δεν βρηκα κατι

Δημοσ.

Αν ριξεις μια ματια στα σχολια εδω λεει οτι μπορεις να ακουσεις fm radio και DVB-T radio.

Παντως ειναι και λογικο αφου υποστηριζει αναλογικη και ψηφιακη τηλεοραση να υποστηριζει αναλογικο και ψηφιακο ραδιοφωνο.

Αν θες να εισαι 100% σιγουρος παρε ενα τηλεφωνο το καταστημα απο το οποιο σκεφτεσαι να κανεις την αγορα και ρωτα τους.

Δημοσ.
Για να δεις αναλογική TV θες κανονική κεραία η μικρή είναι μόνο για ψηφιακό σήμα.

Εισαι σιγουρος φιλε ?

Μονο σε αυτην τη συσκευη συμβαινει αυτο ή το ιδιο γινεται σε ολα τα usb stick tv tuners ?

Δημοσ.

Σε όλα. Αν ήταν για αναλογική θα βάζαμε μια μικρούλα κεραία στα σπίτια και δεν θα κάναμε εγκατάσταση ολόκληρη.

Δημοσ.
Σε όλα. Αν ήταν για αναλογική θα βάζαμε μια μικρούλα κεραία στα σπίτια και δεν θα κάναμε εγκατάσταση ολόκληρη.

αν ισχυει αυτο...δεν ειναι καθολου χρηστικο ενα tuner για τη χρηση που το θελω

Δημοσ.

Συνεχιζω να εχω τις επιφυλαξεις μου γι' αυτο που λες, ας μας το επιβεβαιωσει και κανενας αλλος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγορασα πριν λιγο καιρο την avermedia volar x για laptop. Προκειται για εξαιρετικο tv tuner και οσο αφορα το θεμα της κεραιας και της ληψης μπορω να πω οτι αριστη για την ψηφιακη τηλεοραση και στο 90% της ποιοτητας που πιανω απο την κεντρικη εγκατασταση κεραιας. Τα μεγαλα καναλια παντως καθως και καποια απο τα μικρα τα πιανω παρα πολυ καλα με τη μικρη κεραιουλα.

Δημοσ.
Αγορασα πριν λιγο καιρο την avermedia volar x για laptop. Προκειται για εξαιρετικο tv tuner και οσο αφορα το θεμα της κεραιας και της ληψης μπορω να πω οτι αριστη για την ψηφιακη τηλεοραση και στο 90% της ποιοτητας που πιανω απο την κεντρικη εγκατασταση κεραιας. Τα μεγαλα καναλια παντως καθως και καποια απο τα μικρα τα πιανω παρα πολυ καλα με τη μικρη κεραιουλα.

Αρα με τη μικρη κεραια πιανουν και τα αναλογικα και οχι μονο τα ψηφιακα καναλια οπως ελεγε ενας φιλος πιο πανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...