filippchris Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Το κουτι μου ειναι αυτο,δεν υπαρχει κανενας ανεμιστηρας εκτος απο της CPU που βρισκεται στα αριστερα(αν και δε φενεται καλα).Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να τον βαλω δεξια γιατι βρισκει στις μνημες οποτε μπηκε πισω και ειναι push.Στο κομματι μεταξυ ανεμιστηρα και του πισω μερος του κουτιου(μπλε) βραζει ο τοπος.Θα ηθελα να μου προτεινετε που να τοποθετησω τους υπολοιπους ετσι ωστε να εχω μια φυσιολογικη ροη δεδομενου του προβληματος.Επαναλαμβανω δεν υπαρχει κανενας αλλος ανεμιστηρας ουτε καν μπροστινοι.Εχω τη δυνατοτητα να βαλω ανεμιστηρα απο πανω και πλαινο 12αρι.
sYn Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Χρειάζεσαι σίγουρα μπροστά και πίσω, για να έχεις σωστό airflow. Τώρα για πλάι ή πάνω, δεν έχω ασχοληθεί.
Alexisssss Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Στην φωτο ειναι λαθος σχεδιασμενο... Οι πισω ανεμιστηρες θα πρεπει να βγαζουν εκτος κουτιου τον ζεστο αερα του κουτιου. Αν θες και εισαγωγη βαλε και ενα μπροστα...
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Βασικά το ανεμιστήρι του επεξεργαστή είναι pull και όχι push. (ΩΧ! ελπίζω να μην το έχεις όπως το έχεις σχεδιάσει) Για αρχή βάλε ένα μπροστά, εκεί που είναι ο δίσκος ώστε να εισάγει κρύο αέρα. Άποψή μου είναι να αλλάξεις θέση στις μνήμες και να τις βάλεις στα δύο slots δεξιά ώστε να μπορέσεις να βάλεις το ανεμιστήρι δεξιά σε διάταξη push. Επίσης ένα ή δύο στο πίσω μέρος του κουτιού που θα βγάζουν το ζεστό αέρα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ΓΙατί να τον βάλεις δεξιά; Όπως βλέπω, από τη φωτογραφία, εκεί που έχεις βάλει τα μπλε τόξα, μου φαίνεται πως έχει θέσεις για ανεμιστήρες.. Αν μπορείς να βάλεις έναν πάνω και έναν στο καπάκι, και η ροή είναι καλή, τότε θα <<αναπνεύσει>>.
onty Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Εγω παλι θα σου προτεινα να βαλεις με πατεντα (π.χ ενα συρματακι ) εναν ανεμηστηρα εδω με το ασπρο...εχει και υποδοχες για βιδες...οποτε σκεψου κατι καλο..και εναν ακομη στο πισω μερος του κουτιου να βγαζει αερα κ εισαι κομπλε. . .!!
sYn Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Τώρα που το βλέπω πιο καλά, γιατί βράζει το συγκεκριμένο σύστημα; Έχεις o/c τίποτα;
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Τώρα που το βλέπω πιο καλά, γιατί βράζει το συγκεκριμένο σύστημα;Έχεις o/c τίποτα; Τι γιατί βράζει... αφού δεν υπάρχει ροή αέρα.
filippchris Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Βασικά το ανεμιστήρι του επεξεργαστή είναι pull και όχι push. (ΩΧ! ελπίζω να μην το έχεις όπως το έχεις σχεδιασει) Οι cpu fans push ειναι οχι pull ετσι δεν ειναι? Αν βαλω μπροστινο θα εχω ροη απο μπροστα και θα εχω ροη και απο πισω απο το cpu και εξοδο απο που να βαλω?Πλαι και πανω για να τραβαει και απο το τροφοδοτικο? Πωπω μπερδευτικα
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 To begin with, προσδιόρισε την κατεύθυνση του αέρα του ανεμιστηριού που έχεις βάλει στο αριστερό μέρος της ψύκτρας του επεξεργαστή.
Alexisssss Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Koιτα.. Γινεται να βαλεις τον ανεμιστηρα οπως ακριβως ειναι να βαραει εξω,ετσι; Επισης απο την φωτο μαλλον χωρανε και δυο 8αρια ανεμιστηρακια οπως ειναι. Παντως πρωτη κινηση ειναι να αλλαξεις τον ανεμιστηρα της cpu.
filippchris Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ο αερας που παει στην ψυκτρα παει οπως το βελακι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:37 ---------- Koιτα..Γινεται να βαλεις τον ανεμιστηρα οπως ακριβως ειναι να βαραει εξω,ετσι; Επισης απο την φωτο μαλλον χωρανε και δυο 8αρια ανεμιστηρακια οπως ειναι. Παντως πρωτη κινηση ειναι να αλλαξεις τον ανεμιστηρα της cpu. Τον ανεμιστηρα της cpu τον βαζω και push και pull απλα δεν μπορω να τον βαλω δεξια ακομα και αν βαλω τις μνημες διπλα. Οταν λες να τον αλλαξω? Να τον βαλω που? Να τον κανω pull? Τοτε το μπλε κομματι παλι θα βραζει εκτος αν βαλω και κανενα 8αρι πισω
eSATA Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 για αλλη μια φορα για τοποθετηση δες εδω--->http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=299325 :p:p
filippchris Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 για αλλη μια φορα για τοποθετηση δες εδω--->http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=299325:p:p Το εχω διαβασει αλλα η δικια μου περιπτωση ειναι λιγο περιεργη.Αν μπορει καποιος να προτεινει ενα ολοκληρωμενο τροπο ροης αερα απο cpu μεχρι και τον τελευταιο ανεμιστηρα? Εχω θεσεις 2χ8μμ πισω , 2χ8μμ μπροστα ,στο πλαι βαζω οπου θελω και σε οποιδηποτε μεγεθος (θα φτιαχτει καινουργιο plexi) και πανω βαζω οπου θελω (θα τρυπισω το κουτι)Οποτε πατεντες ευπροσδεκτες.Μου χαλασε τα σχεδια ο fan της ψυκτρας.
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Θα βάλεις σίγουρα μπροστά και πίσω από έναν σίγουρα. Αν το αυτί σου και η τσέπη σου σηκώνει και δεύτερο, έχει καλώς... Επίσης δες μήπως μπορείς να κοτσάρεις έναν 12άρη μπροστά, παρόλο που δέχεται μόνο 8άρηδες, γιατί ως γνωστόν μεγαλύτερη διάμετρος σημαίνει μεγαλύτερη απόδοση με λιγότερο παραγόμενο θόρυβο. Ποια !*@#%!@%*! ψύκτρα είναι αυτή που του έχεις βάλει; Αυτή σου χάλασε το σχέδια, όχι το ανεμιστήρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.