Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Με Χωρητικοτητα

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω το εξης προβλημα...Εχω ενα partition 40gb και εκει εχω το λειτουργικο.(Vista ultimate 64bit).Ο σκληρος ειναι γεματος.Οταν κανω επιλογη να δω ποσο πιανουν τα αρχεια μου μ βγαζει οτι ειναι 25 giga....Tι στο καλο κανει τον δισκο να γεμιζει...?

Δημοσ.

Kανει defrag μονο του...Τελευταια φορα που εκανε ειναι 29/04...Δεν το ηξερα οτι κανει μονο του αλλα το ειδα τωρα που πηγα να το βαλω να κανει...Δεν νομιζω να ναι απο κει αλλα κανω defrag τωρα...Εχω ενα partition 40gb που εκει εχω τα windows και καποια προγραμματα,oπως nero office winamp και τα λοιπα...Δεν ειναι πολλα...Και μεσα σε μια μερα ειδα γεματο το partition...Τωρα που μιλαμε εχω 700mb ελευ8ερα...Ειναι δυνατον να πιανουν τα Vista κοντα στα 40 gb?

Ωραιο Αvatar :P

Δημοσ.

Όχι defrag, αλλά check disk πρέπει να κάνεις.

Ίσως να μην έχει ενημερωθεί σωστά το σύστημα για τον ελεύθερο χώρο μετά από κάποια διαγραφή μεγάλων αρχείων.

Δημοσ.

Πηγα να κανω disk check και μου κολλησε 2 φορες στο 70 %...Τωρα τρεχω ενα προγραμμα διαγνωστικο απο την WD (WD ειναι και ο δισκος μου).Μου το συστησε ενας φιλος μου...

Δημοσ.

Μπορεί να πιάνει χώρο η επαναφορά συστήματος. Μέχρι το 15% του σκληρού δίσκου μπορεί να δεσμεύσει. Αν ο σκληρός δεν έχει πρόβλημα δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δίσκου και πηγαίνοντας και στην καρτέλα περισσότερες επιλογές όπου μπορείς να διαγράψεις όλα τα σημεία επαναφοράς εκτός από το τελευταίο. Επίσης μπορείς να βοηθηθείς και από το CCleaner.

Δημοσ.
Μπορεί να πιάνει χώρο η επαναφορά συστήματος. Μέχρι το 15% του σκληρού δίσκου μπορεί να δεσμεύσει. Αν ο σκληρός δεν έχει πρόβλημα δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δίσκου και πηγαίνοντας και στην καρτέλα περισσότερες επιλογές όπου μπορείς να διαγράψεις όλα τα σημεία επαναφοράς εκτός από το τελευταίο. Επίσης μπορείς να βοηθηθείς και από το CCleaner.

http://www.windows-help-central.com/windows-vista-chkdsk.html

http://www.microsoft.com/AtWork/getstarted/speed.mspx

Δημοσ.

Eχω το Ccleaner και κανω συχνα πυκνα κα8αρισμο ακομα και στην registry.Αυτο με την εκα8αρισση δισκου πως 8α το κανω στα Vista?Στα Xp το εκανα ηξερα τωρα 8α ψαχτω να το κανω.Το διαγνωστικο της WD δεν εβγαλε καποιο λα8ος.Οκ το βρηκα...Το ειδα και στο link που εβαλε ο φιλος απο πανω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:57 ----------

Eκανα και τα παραπανω που ειπατε και κερδισα 2 gb...Αλλα και παλι στα 40gb νομιζω οτι ειναι πολλα τα 25++ μονο για τα Vista...Λεω ++ γιατι ολα μαζι τα προγραμματα τα οποια εχω κανει install δν ξεπερνουν τα 5 giga...

Δημοσ.

Έψαξες μήπως έχει κανέναν ιό; Επίσης δες στη αναφορά συμβάντων Πίνακας ελέγχου - Εργαλεία διαχείρησης - Προβολή συμβάντων Δες στα Αρχεία καταγραφής των Win δες μήπως κάποια εφαρμογή είναι ύποπτη και γενικά ψάξε και εκεί λίγο.

Δημοσ.

Το link του ss13 για Vista Check Disk το διάβασες; Είναι αυτό που σου είπα για check disk.

Έκανες ότι λέει; Είπες ότι το check disk σου κόλλησε στο 70%.

Αυτό δεν είναι σωστό. Θα πρέπει να τελειώσει κανονικά.

Τώρα που έκανες έλεγχο με το πρόγραμμα ελέγχου της wd, κάνε πάλι ένα check disk.

Θα πρέπει να τελειώσει σωστά και να σου απελευθερώσει τον χώρο.

Εκτός αν έχεις κάποιον ιό. Είχα δει έναν παλιότερα (2002 ίσως) που γέμιζε τον δίσκο με σκουπίδια.

Κάνε μια τελευταία προσπάθεια με το SpaceMonger (την δωρεάν έκδοση), μήπως σου δείξει την κατανομή των αρχείων στον δίσκο. Εμφάνισε και τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος πριν κάνεις τον έλεγχο.

Επέλεξε τον δίσκο με τα vista και δες τι παίζει.

Δημοσ.

Λοιπόν αυτό που σου τρώει την χωρητικότητα είναι κάτι το εικονικό.

Ειναι τα αρχεία torrent που έχεις στο pc σου αλλά ακόμα δεν έχουν κατεβεί.

Μα καλά και εσύ τι κατεβάζεις ολόκληρες δισκογραφίες :lol:

Δημοσ.
Λοιπόν αυτό που σου τρώει την χωρητικότητα είναι κάτι το εικονικό.

Ειναι τα αρχεία torrent που έχεις στο pc σου αλλά ακόμα δεν έχουν κατεβεί.

Μα καλά και εσύ τι κατεβάζεις ολόκληρες δισκογραφίες :lol:

+1000

Την είχα πατήσει με το limewire και με το μtorrert και ψαχνόμουν να βρω τι φταίει. Πολύ μεγάλο σπάσιμο είναι μέχρι να το βρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...