Προς το περιεχόμενο

προβλημα με folder lock

cbr600

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...βοηθεια παιδια...κατεβασα το folder lock 5.9.0 portable..κ κλειδωσα τον φακελο appdata...ηθελα να τον ξεκλειδωσω αλλα τιποτα...εκανα επαναφορα και παλι τιποτα..δεν τρεχουν τα πιο πολλα προγραμματα μου..ξανακατεβασα το προγραμμαμ και παλι τιποτα.βγαζει το εξης σφαλμα..."τα windows δεν ειναι δυνατον να βρουν το folder lock.βεβαιωθειται οτι πληκτρολογησατε το ονομα σωστα και ξαναπροσπαθηστε...αν γνωριζει καποιος σχετικα...

Δημοσ.

οπως τα πες...δν υπααρχει τιποτα πιο ευκολο δλδ ε?δν εχω κανει κ format se vista κ ειμαι αμπαλος...

Δημοσ.
...βοηθεια παιδια...κατεβασα το folder lock 5.9.0 portable..κ κλειδωσα τον φακελο appdata...ηθελα να τον ξεκλειδωσω αλλα τιποτα...εκανα επαναφορα και παλι τιποτα..δεν τρεχουν τα πιο πολλα προγραμματα μου..ξανακατεβασα το προγραμμαμ και παλι τιποτα.βγαζει το εξης σφαλμα..."τα windows δεν ειναι δυνατον να βρουν το folder lock.βεβαιωθειται οτι πληκτρολογησατε το ονομα σωστα και ξαναπροσπαθηστε...αν γνωριζει καποιος σχετικα...

1. Ο κωδικός είναι σωστός που βάζεις για να ανοίξει ή δεν τον θυμάσαι σωστά ?

2. format θα κάνεις όταν εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια για να βρεις την λύση στο προβλημά σου !!

3. Δες εδώ μήπως σε βοηθήσουν

http://www.thinkdigit.com/forum/showthread.php?t=42135

http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/449801

Δημοσ.

αυτο το ειχα παθει και εγω καποτε σε winXP και δεν μου ξεκλειδωνε τον φακελο που ειχα βαλει δοκιμαστικα,στο τελος μου κλειδωσε και το ctrl alt del για καποιο λογο και εφτασα στο format. επιστροφη σε προηγουμενο χρονικο σημειο δεν πιανει?

Δημοσ.

μπα δεν κανει επαναφορα κ τν κωδικο το ν ξερω αλλα δεν μπορω να μπω καν στο προγραμμα για να τον βαλω...

Δημοσ.

ευχαριστω για το προγραμματακι αλλα παλι τιποτα γμτ...ενω μπηκα μεσα εκει κ ξεκλειδωσα τα αρχεια παλι οταν παω να τα ξανανοιξω το ιδιο/...

Δημοσ.

Μα καλά, τον φάκελο AppData βρήκες να κλειδώσεις κι εσύ;

Μέγα λάθος. Ποτέ δεν κλειδώνουμε φάκελους του συστήματος.

Λυπάμαι που στο λέω, αλλά δεν το γλυτώνεις το format.

Όπως είπε και ο The_eye, πάρε backup και κάνε ή εσύ ή κάποιος που γνωρίζει εγκατάσταση στα vista ξανά.

Δημοσ.
ευχαριστω για το προγραμματακι αλλα παλι τιποτα γμτ...ενω μπηκα μεσα εκει κ ξεκλειδωσα τα αρχεια παλι οταν παω να τα ξανανοιξω το ιδιο/...

Δεν διαγράφονται δηλαδή ? Είδα ότι είναι δύσκολό να διαγραφούνε !! Τι να πω !!

Δημοσ.

κ εγω ετσι το βλεπω 2 μερες παλευω και τπτ...οχι τπτ δεν δινουν και cd στα vista αλλα απ οτι ξερω στα hp(το pavilion dv5 εχω)εχουν ενα ξεχωριστό partition για αυτο..ή κάνω λαθος?

Δημοσ.
Δεν διαγράφονται δηλαδή ? Είδα ότι είναι δύσκολό να διαγραφούνε !! Τι να πω !!
ποια να διαγραφουνε δν καταλαβα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:27 ----------

ναι καλα τα λεει αλλα δεν εχψ το dvd δεν το δινει η hp

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά τα κατάφερα μετά από ψάξιμο κατάφερα να βρω πως διαγράφεται το Folder Lock...!

όμως είναι λίγο περίπλοκο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...