Προς το περιεχόμενο

Ζωγραφιζοντας τοιχο παιδικου δωματιου??

peterp@n^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει κανεις ιδεα για το ποσο κανει να σου σχεδιασουν διαφορα σχεδια, cartoon ας πουμε σε παιδικο δωματιο??

Δημοσ.

συμφωνω..:-)

λιγη φαντασια θελει..αμα θελεις ερχομαι και κανω εγω σχεδια στο τοιχο σας!

και μαλιστα δωρεαν!!:-)

Δημοσ.

Να προσεξετε μονο τα χρώματα ε?? Δεν ειναι ολα καταλληλα για να τα αναπνεει συνεχεια ενα παιδακι..

Δημοσ.

Πιστοποιημένα οικολογικά αν γίνεται απο αυτά που δεν μυρίζουν καθόλου.Έχει και η Vitex και η Kraft.Απέφυγε μικρές μάρκες made in greece γιατί έκανα εγώ το λάθος κι έβαψα με μια από αυτές και το δωμάτιο μύριζε για 1 χρόνο.

Δημοσ.

επισης ισως να ειναι καλη ιδεα να διαλεξετε μαζι με το παιδακι σχεδια απο το ιντερνετ που να του αρεσουν κ να τα κανετε μεγαλεσ εκτυπωσεις σε αυτοκολητο βινυλιο, ετσι ο τοιχος θα παραμεινει καθαρος κ μολις τα βαρεθητε τα ξεκολατε κ βαζετε καινουρια

• Super Moderators
Δημοσ.
επισης ισως να ειναι καλη ιδεα να διαλεξετε μαζι με το παιδακι σχεδια απο το ιντερνετ που να του αρεσουν κ να τα κανετε μεγαλεσ εκτυπωσεις σε αυτοκολητο βινυλιο, ετσι ο τοιχος θα παραμεινει καθαρος κ μολις τα βαρεθητε τα ξεκολατε κ βαζετε καινουρια

Πώς γίνονται αυτές οι εκτυπώσεις; Υπάρχουν καταστήματα, ή αγοράζεις τα υλικά;

Δημοσ.

ωραια ολα αυτα, αλλα ξέρει κανέις πόσο περίπου κοστίζει κάτι τέτοιο με μπογιές?? κατι σαν αυτο που έχει παραθέσει ο De@th Lord πιο πάνω..

Δημοσ.

:rolleyes: σε εμενα μου ειχαν ζωγραφισει τον ντοναλτ και το κογιοτ :rolleyes:

περνανε τα χρονια :-( ( και ειμαι ακομα 20... )

αγορι ή κοριτσακι ειναι; ποσο χρονων; ( ωραιος και ο νεμο... )

Δημοσ.

Eγω παντως θα το προσπαθουσα μονος μου εναλλακτικα θα πηγαινα στην Καλων τεχνων να μου κανει το σχεδιο καποιος φοιτητης, που δεν παιζει να ζητησει και πολλά χρηματα.

Δημοσ.
Πώς γίνονται αυτές οι εκτυπώσεις; Υπάρχουν καταστήματα, ή αγοράζεις τα υλικά;

οι εκτυπωσεις σε αυτοκολητο βινυλιο γινονται στα περισοτερα μαγαζια που κανουν ψηφιακες εκτυπωσεις και τιμολογουνται με το τετραγωνικο μετρο. Επισης οι περισοτεροι εχουν και μηχανημα το οποιο μπορει αφου τυπωθει το σχεδιο να το κοψει κ σε καποιο σχημα (πχ αν ειναι καποιος ηρως καρτουν να ειναι κομενος στο περιγραμα του χωρις ασπρο περιθωριο γυρω γυρω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...