peterp@n^ Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 εχει κανεις ιδεα για το ποσο κανει να σου σχεδιασουν διαφορα σχεδια, cartoon ας πουμε σε παιδικο δωματιο??
De@th L0rd Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Τσάμπα αν αφήσεις το ίδιο το πιτσιρίκι να εκφραστεί στο τοίχο!
little loulou Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 συμφωνω.. λιγη φαντασια θελει..αμα θελεις ερχομαι και κανω εγω σχεδια στο τοιχο σας! και μαλιστα δωρεαν!!
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Να προσεξετε μονο τα χρώματα ε?? Δεν ειναι ολα καταλληλα για να τα αναπνεει συνεχεια ενα παιδακι..
De@th L0rd Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Πιστοποιημένα οικολογικά αν γίνεται απο αυτά που δεν μυρίζουν καθόλου.Έχει και η Vitex και η Kraft.Απέφυγε μικρές μάρκες made in greece γιατί έκανα εγώ το λάθος κι έβαψα με μια από αυτές και το δωμάτιο μύριζε για 1 χρόνο.
elvisjedi Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 επισης ισως να ειναι καλη ιδεα να διαλεξετε μαζι με το παιδακι σχεδια απο το ιντερνετ που να του αρεσουν κ να τα κανετε μεγαλεσ εκτυπωσεις σε αυτοκολητο βινυλιο, ετσι ο τοιχος θα παραμεινει καθαρος κ μολις τα βαρεθητε τα ξεκολατε κ βαζετε καινουρια
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 επισης ισως να ειναι καλη ιδεα να διαλεξετε μαζι με το παιδακι σχεδια απο το ιντερνετ που να του αρεσουν κ να τα κανετε μεγαλεσ εκτυπωσεις σε αυτοκολητο βινυλιο, ετσι ο τοιχος θα παραμεινει καθαρος κ μολις τα βαρεθητε τα ξεκολατε κ βαζετε καινουρια Πώς γίνονται αυτές οι εκτυπώσεις; Υπάρχουν καταστήματα, ή αγοράζεις τα υλικά;
peterp@n^ Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ωραια ολα αυτα, αλλα ξέρει κανέις πόσο περίπου κοστίζει κάτι τέτοιο με μπογιές?? κατι σαν αυτο που έχει παραθέσει ο De@th Lord πιο πάνω..
elven Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μήπως να παιρνες τηλ; http://www.babyroom.gr/babytoones_adventures/index.html
sam sam Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 σε εμενα μου ειχαν ζωγραφισει τον ντοναλτ και το κογιοτ περνανε τα χρονια ( και ειμαι ακομα 20... ) αγορι ή κοριτσακι ειναι; ποσο χρονων; ( ωραιος και ο νεμο... )
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Eγω παντως θα το προσπαθουσα μονος μου εναλλακτικα θα πηγαινα στην Καλων τεχνων να μου κανει το σχεδιο καποιος φοιτητης, που δεν παιζει να ζητησει και πολλά χρηματα.
elvisjedi Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Πώς γίνονται αυτές οι εκτυπώσεις; Υπάρχουν καταστήματα, ή αγοράζεις τα υλικά; οι εκτυπωσεις σε αυτοκολητο βινυλιο γινονται στα περισοτερα μαγαζια που κανουν ψηφιακες εκτυπωσεις και τιμολογουνται με το τετραγωνικο μετρο. Επισης οι περισοτεροι εχουν και μηχανημα το οποιο μπορει αφου τυπωθει το σχεδιο να το κοψει κ σε καποιο σχημα (πχ αν ειναι καποιος ηρως καρτουν να ειναι κομενος στο περιγραμα του χωρις ασπρο περιθωριο γυρω γυρω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.