therock Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Πως μπορω να ανταλλασω αρχεια μεταξυ 2 ή περίσσοτερων υπολογιστων με ασυρματο τρόπο?
the_eye Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Χρησιμοποιώντας ένα access point και ασύρματες κάρτες στα pc. Μετά θα ρυθμίσεις τα pc να μοιράζουν αρχεία όπως αν ήταν σε lan.
therock Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Καθε ρουτερ δεν θεωρειται και Acces point? Απο κει και επειτα εστω οτι ρυθμισω τα shares, πως μπορω να τα βλεπω μεσω του access point? Εστω οτι εγω συνδεθω στο ρουτερ (οπως και ειμαι τωρα συνδεδεμενος για να παιρνω ιντερνετ) θα μπορω να βλεπω και τα shares των οποιων PC δεδομενου πως ειναι και αυτα συνδεδεμενα στο ρουτερ?
the_eye Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μιλάς για ασύρματο ρούτερ φαντάζομαι. Μπορείς να πας στις θέσεις δικτύου μετά στο προβολή υπολογιστών ομάδας εργασίας και αν τα έχεις ρυθμίσει σωστά θα δεις του υπολογιστές του δικτύου σου.
therock Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ναι σε ασυρματο ουτερ αναφερομαι. ΟΧι δεν τον βρισκω τον υπολογιστη παροτι βρισκεται στο ιδιο workgroup, παρολα αυτα μπορω να δω το Vuze share ου δημιουργει ο azureus Που τρεχει στο PC αυτο, αλλα δεν βλεπω το ιδιο το PC.
the_eye Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δοκίμασε να τρέξεις τον οδηγό εγκατάστασης οικιακού δικτύου και έλεγξε το firewall σου.
therock Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δεν εχω firewall, ουτε software ουτε των windows. Μηπως φταει που ο ενας ειναι vista Και ο αλλος win 2k3 server? Και στο ενσυρματο μου δημιουργουσε προβλημα ο vista.
the_eye Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Αν είχες πρόβλημα στο ενσύρματα τότε θα έχεις 100% και στο ασύρματο. Ψάξου κάτι δεν πάει καλά στις ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.