Προς το περιεχόμενο

Φθηνή 32"

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπάθησε να βρεις κάποια η οποία να έχει όσο το δυνατόν λιγότερα ms απόκρισης προκειμένου να μη βλέπεις την ροή της εικόνας να παίζει σαν καρέ-καρέ.

Αν και σε αυτά τα χρήματα νομίζω πως θα είναι λίγο δύσκολο να βρεις κάτι αξιόλογο.

Δημοσ.
... να μπορεί αν καλύψει και κάποιες ανάγκες στο άμεσο (ή όχι και τόσο άμεσο) μέλλον... με κριτήρια την ποιότητα εικόνας, υποστήριξη κλπ;

Νομιζω οτι με τα χρηματα αυτα δε θα εχεις αυτα που ζητας ακριβως,θα πρεπει να συμβιβαστεις με καποια πραγματα.Για τα λεφτα που διαθετεις δες και αυτην

Δημοσ.
Κοιτα την B450 η καποια πλασμα..Ασε τα ms, τα 100hz, τα fullHd κτλ, δεν τα χρειαζεσαι καθολου
Για πιο λόγο δε τα χρειάζεται;
Δημοσ.

τα 100 η 200hz κανουν μεγαλη διαφορα οταν μιλαμε για κινηση,δλδ θα δεις ποιο φυσικη (χωρις σπασιματα) κινηση

τα ambilight κλπ ειναι ψιλο@@ριες

σε γενικες γραμμες οσο μεγαλυτερο το κοντραστ τοσο μεγαλυτερο ευρος χρωματων ειναι ορατο οποτε εχουμε και ποιο λεπτομερη-καλη εικονα

σε 32-42" τα 720p ειναι μια χαρα και τα 1080p αχρηστα εκτος και αν βλεπεις με την μυτη κολημενη στην οθονη η θες να συνδεσεις και pc

κοιτα να εχει οσο το δυνατον περισσοτερες εισοδους hdmi 1.3a

εγω θα κοιτουσα για 40"+ plasma με 100hz+ 720p ,Panasonic η Pioneer

πολυ σημαντικο ειναι πριν αγορασεις να δεις τις τηλεορασεις live

Δημοσ.
Για πιο λόγο δε τα χρειάζεται;

Γιατι στις 32'' ειναι εντελως αχρηστα. Ακομα και τα 100Hz θα τα χρυσοπληρωσει και δεν θα δει διαφορα.

Δημοσ.

Παρηγγειλα την σονυ v4500 32'' 479 euro...Εντυπωσεις μολις την παραλαβω

edit: Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει, μου ηρθε και ειναι αψεγαδιαστη..

Δημοσ.
Ρε παιδια ποια ειναι η σωστη αποσταση στο δωματιο ανα τηλεοραση?(32",37",42")

ευχαριστω.

Όσο γουστάρεις. Εμένα μ' αρέσει να βλέπω την 42 από το 3 μέτρα

Δημοσ.

Παιδιά ήρθςε σήμερα η philips. Πολύ όμορφη, πολύ καλός ήχος και σε ένα dvd μου δοκίμασα μου άρεσε πάρα πολύ. Φαίνεται να είναι πολύ ξεκούραστη. Απλά στην τηλεόραση μου κάνει κάτι χιόνια που δεν έκανε η παλιά(28" CRT Sony WEGA). Χρειάζεται καλύτερο σήμα? Αν βάλω ένα εσωτερικό ενισχυτή θα κάνει δουλειά? Με την παλιά έπιανα καμπάνα που λέμε!

Δημοσ.

Γενικα ισχυει οτι στις αναλογικες τηλεορασεις εχεις καλυτερο αναλογικο σημα...τωρα εγω δεν ειδα χειροτερευση του σηματος με την σονυ, εσυ μαλλον θα πρεπει να ελεγξεις την κεραια σου..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

... επειδή το θέμα έχει μείνει ανενεργό αρκετούς μήνες, υπάρχει τίποτα καινούργιο (προσφορά ή μοντέλο που να αξίζει τα λεφτά του) σε 32άρα κοντά στα 500 ευρώ;

Με ενδιαφέρει να έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη mpeg4.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...