Προς το περιεχόμενο

Φθηνή 32"

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καμιά ιδέα? Τιμή 400-500 ευρώ. Ποα εταιρία να προτιμήσω? Mέχρι τώρα λέω για philips μου φαίνεται ότι έχουν πιο μαλακά και ξεκούραστα χρώματα.

Δημοσ.

Αν δεν πρόκειται να την αξιοποιήσεις με θέαση HD υλικού, μπορείς να βρείς σε κατστήματα τύπου Electroworld 32άρα Samsung 150 ευρώ φθηνότερα (παλαιότερο μοντέλο και με μικρότερο contrast).:-)

Δημοσ.

Βασικά κοιτούσα ότι θα έρθει ψηφιακή τηλεόραση υποχρεωτικά στην Ελλάδα και επειδή δεν θέλω να την αλλάζω μετά σε τι ανάλυση θα εκπεμπουν 780p ή 1080?

Δημοσ.

Eγω εχω την 32LG3000. Tιμια για τα λεφτα της, τωρα την εχω δει και στα 350..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:24 ----------

Βασικά κοιτούσα ότι θα έρθει ψηφιακή τηλεόραση υποχρεωτικά στην Ελλάδα και επειδή δεν θέλω να την αλλάζω μετά σε τι ανάλυση θα εκπεμπουν 780p ή 1080?

Δεν εχει σημασια ,προσαρμοζεται το σημα στην αναλυση της τηλεορασης.Δεν ειναι δηλαδη οτι δεν θα μπορεις να βλεπεις.Και σε αυτη τη διασταση λιγη σημασια εχει αν ειναι 720 η 1080 .

Αν βρεις 1080 παρε , αλλα μην θυσιασεις το μεγεθος της τηλεορασης για τα τα 1080 , δηλαδη μην παρεις μια 23-27'' επειδη ειναι 1080 αντι μια 32-37 '' 720 p.Aυτη ειναι η γνωμη μου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:29 ----------

Α δεν σε ρωτησαμε, τι χρηση θα ειναι ειναι ? Πιο πολυ hd , πιο πολυ τηλεοπτικο σημα ? Πχ απο την δικια μου δεν εχω συγκλονιστει οταν βλεπω τηλεοραση , αν και εδω δεν εχω καλο σημα.

Δημοσ.

Ειναι για τηλεόραση πιο πολύ και σπάνια κανένα dvd.

Αυτές που με έχουν ψαρώσει λίγο είναι οι ambilight της philips. Έχουν όμως 600+ ευρώ και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Για 32" μιλάω πάντα όπου οι απλές philips και LG 200 ευρώ φθηνότερα. Εννοώ είναι όντως πιο ξεκούραστο το σύστημα στο σκοτάδι (ανάλυση κτλ αφού τα ξεκαθαρίσαμε δεν με πειράζει) την έχει κανένας?

Δημοσ.
Ειναι για τηλεόραση πιο πολύ και σπάνια κανένα dvd.

Αυτές που με έχουν ψαρώσει λίγο είναι οι ambilight της philips. Έχουν όμως 600+ ευρώ και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Για 32" μιλάω πάντα όπου οι απλές philips και LG 200 ευρώ φθηνότερα. Εννοώ είναι όντως πιο ξεκούραστο το σύστημα στο σκοτάδι (ανάλυση κτλ αφού τα ξεκαθαρίσαμε δεν με πειράζει) την έχει κανένας?

Δεν την εχω δει.Εχω ακουσει παντως καλα λογια για το τηλεοπτικο σημα των philips ..

Αν εχεις σκοπο να ανεβεις στα 600 , κοιτα στα 650 Ε νομιζω και την 32 '' της samsung 650.

Eιδα την 37'' , σε hd ομως και οχι τηλεοπτικο σημα και μου επεσε το σαγονι.Απλως προσπαθησε να την δεις και αυτη σε κανα μαγαζι στημενη (αν και δεν βγαινουν ευκολα συμπερασματα απο κει).

Δυο site ειδικευμενα σε αυτο το αντικειμενο.

avclub.gr

avsite.gr

Αν και τελευταιος κριτης τα ματια σου..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:26 ----------

Το ambilight αλλους τους ενθουσιαζει ,αλλους τους κουραζει και το απενεργοποιουν.Και αυτο θεμα προσωπικου γουστου ειναι.

Δημοσ.

Βασικά σήμερα είδα την πρώτη OLED της SONY οπότε σκέφτομαι κάποια φθηνή λύση προς το παρών και σε μερικά χρόνια αν έρθει η hdtv και στην Ελλάδα να πάω σε καμία oled.

Τη samsung που λες μάλλον την έχω δεί. Είχε φοβερή απεικόνιση αλλά με χάλασε η γυαλιστερή επίστρωση, σε 32" γινότανε χαμός από ανακλάσεις

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/41792/LG-32LG6000-32%2522.html?keyphrase=32lg6000

το skroutz δεν την βγάζει καθόλου σε γνωστά μαγαζιά (πλαίσιο, κωτσοβολος κλπ) επειδή είναι κατηργημένο μοντέλο και έχει βγεί απο τα σαιτ.

μπορείς να την βρείς σε κατάστημα λίγο κάτω απο 500 ευρώ αν ψάξεις

Δημοσ.

Η LG6000 δεν το έχω βρεί αλλά είναι όντως στα 100Hz? Στις LCD υπάρχει διαφορά από 60 στα 100Hz γιατί στα pc monitor τα lcd δεν βλέπω διαφορά με τη συχνότητα.

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Ψάχνω μια σχετικά φθηνή 32άρα LCD τηλεόραση για να αντικαταστήσουμε την παλιά CRT που είχαμε εδώ και ΧΡΟΝΙΑ στο σπίτι. Με μια πολύ σύντομη έρευνα που έκανα, διαπίστωσα ότι οι περισσότερες (τουλάχιστον σε αυτό το εύρος τιμής που είμαι διατεθειμένος να καλύψω) κυμαίνονται γύρω στα 350 ευρώ. όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν ψάχνω για καμιά πολύ hi-end τηλεόραση, άλλωστε η χρήση θα είναι κυρίως για τηλεόραση και DVD. Απλά επειδή δεν αλλάζουμε συχνά τηλεόραση, θέλω όσο το δυνατόν να μπορεί αν καλύψει και κάποιες ανάγκες στο άμεσο (ή όχι και τόσο άμεσο) μέλλον. Έχει κανείς να προτείνει κάποια συγκεκριμένη μάρκα (αν είναι δυνατόν και μοντέλο) εκεί γύρω στα 350 ευρώ με κριτήρια την ποιότητα εικόνας, υποστήριξη κλπ;

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...