takis3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Όταν παιζω με τον kmplayer ενα τραγουδι βαζει αυτοματα στη λιστα αναπαραγωγης ολα τα τραγουδια που βρισκει στον ιδιο φακελο που είναι του ιδιου τραγουδιστη και τα πεζει ενω εγω εχω πατησει να πεξει μονο το ένα. Αυτο ή ειναι καποιο προβλημα του προγραμματος ή καπου ρυθμιζεται αλλα δε μπορεσα να βρω κατι στις ρυθμισεις.Το έχω παρατηρησει στις τελευταιες εκδοσεις 1434 και 1435.Μονο σε καποια εκδοση του 1434 δε μου το εκανε αλλα δε θυμαμαι ποια εκδοση ειναι. Ξερει κανεις πως φτιαχνει αυτο ;
Tzimmys Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Τώρα δεν το θυμάμαι απ΄έξω. Αν μέχρι να σχολάσω δε στο έχει πει κανείς θα στο πω ακριβώς. Πάντως αν θες να το ψάξεις εσύ, στις ρυθμίσεις έχει μαι επιλογή που λέει κάπως "add similar files together" Αυτό πρέπει να το απενεργοποιήσεις.
micos000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Στην έκδοση 1432 που έχω είναι στο Options->Preferences (F2)->General->General (Καρτέλα)->File Open Method (pull down)->Open Similar Files Together (Default). Βάλτο sto Open Selected Files Only.
takis3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ευχαριστω πολυ παιδια οντως έτσι ειναι.Οταν γινεται εγκατασταση στην αρχη στο wizard ρωταει για αυτη τη ρυθμιση και απο καποια εκδοση και μετα το εχουν default να ανοιγει ολα τα κοματια απο το ιδιο αλμπουμ.Το αλλαζουμε λοιπον απο εκει που ειπε ο micos και καθαρισαμε.Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.