ilona Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 hi σας... εκανα φορματ και απο τοτε οταν ανοιγει ο υπολογιστης μου αντι να μου εμφανιζει μια μαυρη οθονη με ασπρα γραμματα που γραφουν διαφορα για το συστημα, εμφανιζει μια εικονα (απο την καρτα γραφικων) μετα μια σκετη μαυρη οθονη κ μετα απο λιγο ανοιγει κανονικα!!! ρωτησα κ μου ειπαν οτι αυτο δεν ειναι τπτ κ μπορει να αλλαξει με κατι ρυθμισουλες... αυτο που δεν μου ειπαν ειναι που και πως τις κανω αυτες τις ρυθμισουλες... αν υπαρχει καποιος που να μπορει να βοηθησει λιγακι θα το εκτιμουσα πολυ.... ευχαριστω...
LaryHimura Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Αν και δεν ειμαι σίγουρος νομιζω οτι πρεπει να πας στο σιτε του κατασκευαστη της μητρικης σου και να κατευασεις ενα προγραμματακι για το βοοτ που το βαζεις σε ενα σημειο στον σκληρο.Γι αυτο σου αλλαξε οταν εκανες φορματ.Καλα τωρα και να μην τα καταφερεισ να το φτιαξεις , ψιλοπραγματα !!
ilona Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 παιδακια το φορματ δεν τ εκανα μονη μου, τ εδωσα σε ενα μαγαζακι να το κανουν γιατι βαριομουνα αφανταστα να κανω μπακαπ 500gb! τωρα τι μου πειραξαν δεν ξερω, αλλα νομιζω πως κατι στα μπαϊος αλλαζεις... καμια ιδεα;;;
activex Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 καταρχήν προσωρινά μπορείς να πατήσεις "tab" (στα πιο πολλά αυτό είναι) και να προσπεράσεις το λογότυπο της μητρικής όταν αυτό εμφανιστεί. βέβαια την επόμενη φορά θα το ξανά βγάλει... οπότε μπες στο bios (συνήθως με "del" η "F1") και ψάξε κάποια επιλογή που να αναφέρετε στο λογότυπο του boot "boot logo" η κάτι τέτοιο (αλλάζει ανάλογα τη μητρική) το κάνεις disable Και είσαι οκ.
activex Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 τίποτα...(μη ξεχάσεις βγαίνοντας να σώσεις τις αλλαγές στο bios!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.