BaNcU Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ήμουν άτυχος ψάχνοντας για προυπάρχοντα θέμα. Λοιπόν, επειδή εγώ είμαι και της παλιάς σχολής (Pick-Up) και βλέπω πως τα Pick-Up είναι πολύ σπάνια να τα δεις σε Club (ακόμα και σε σπίτια φίλων!), θα ήθελα να μάθω, αν κανεις που ασχολείται με τα συναφή μηχανήματα (DJ stuff), μπορούσε να γράψει τις διαφορές ανάμεσα στα DJ turntables και στα DJ Cd-Players. Απ' ότι έχω ακούσει λένε ότι η μόνη αξιοσημείωτη διαφορά θα ήταν το γεγονός ότι τα Turntables χρησιμοποιούν Records (δίσκους), ενώ τα Cd-Players χρησιμοποιούν CD, και έτσι τα τελευταία μπορούν να κάνουν shuffle, να καταχωρήσουν ολόκληρα album κτλ. Επίσης οφείλω να σημειώσω ότι τα Pick-Up που ξέρω εγώ είναι λίγο παλιά (δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να έχουν βγει καινούρια, σύγχρονα Pick-Up)!. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ Ξέχασα επίσης να δηλώσω ότι στο μυαλό μου Turntables και Pick-Up είναι ίδια !
HILL.K Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 στα cd players ολα γινονται ψηφιακα...βρισκεις το κομματι...το προχωρας, το loopαρεις...βαζεις και εφε..ακομα κανεισ και σκρατσ! τα βινυλια ειναι πλεον για αυτούς που 8ελουν να 8υμούνττι τα παλια αν και εχουν βγει και κάποια πιο εξελιγμενα που κανουν το mp3 σε vinyl style!!!!
tmjuju Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 … νταξ… δεν είναι ίδια η αίσθηση... Τα οικονομικά vinyl -> mp3 εξυπακούεται δε ότι δεν έχουν και τον καλύτερο ήχο…
HILL.K Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Αν πας σε ε3ελιγμενο μηχανημα δε θα παρεις οικονομικο!!! Παρόλα αυτά υπάρχουν direct drive pikups σε πολύ καλη τιμή (με 150-200 ευρό παιρνεις καινούριο) το οποίο ειναι ότι πρεπει για οικιακή χρήση! Συμφωνω οτι δεν εχουν την ιδια αίσ8ηση...στο ενα αγκομαχας μη κανεις και λα8ος..στο αλλο πατας ενα κουμπι και πινεις καφε με το αλλο χέρι...ή ποτο!!
BEDROCK Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Παιδιά άλλο το cd player άλλο το πικάπ. Ειλικρινά μπορώ να καθήσω όλη μέρα και να σου λέω τι παραπάνω σου προσφέρει η cdiera σε σχέση με ένα πικάπ. Το πικάπ προσφέρεται για συγκινήσεις και για ένα άλλο τρόπο μίξης , παραδοσιακό! Πρέπει να τεστάρεις και το ένα και το άλλο για να καταλάβεις τι εστί digital και τι analog....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.