Προς το περιεχόμενο

Ευκαιρίες για Creative και Plextor στο Multirama

kingofgreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το δευτερο usb ειναι για επιπλεον τροφοδοσια του δισκου ειναι για usb 1.0 υποδοχες υπολογιστη που δινουν λιγοτερο ρευμα ,ειναι απαραιτητο αμα δε σου δουλευει με το 1 .Αμα σου δουλευει με το οπως το εχεις συνδεε το ετσι κανενα προβλημα

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Εκείνο που δεν ξέρω, είναι μήπως τυχόν δουλεύει μεν με το 1 USB (έτσι δείχνει μέχρι στιγμής), αλλά χρειάζεται το δεύτερο π.χ. για μεγαλύτερη ταχύτητα ή ασφάλεια ή οτιδήποτε άλλο ?????

(να με συγχωρέσουν οι γνώστες, αν αυτό που έγραψα είναι παράλογο)

@ k_dinos

Ακριβως, απο την στιγμη που δεν εχει μετασχηματιστη για να μπαινει στην πριζα, το ρευμα το παιρνει απο την 2η usb. (αυτη ειναι η ουσια του portable αλλωστε)

Στο σχημα φαινεται καθαρα οτι αν συνδεθει στην πριζα δεν χρειαζεται η επιπλεον θυρα usb

Με μπέρδεψες.

Το ερώτημα είναι αν δουλεύει (χωρίς μετασχηματιστή) μόνο με το 1 USB, όπως πιθανολόγησε ο nikoscyp πιο πάνω και φαίνεται μέχρι στιγμής, ή αν χρειάζεται οπωσδήποτε το δεύτερο USB, όπως έγραψες εσύ, για να παίρνει ρεύμα , το οποίο δεν του φτάνει αν παίρνει μόνο από το ένα USB

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με μια μονο θυρα USB χωρις το μετασχηματηστη θα υπολειτουργει (δεν θα το ρισκαρα).

Ειναι καλυτερα να βαλεις και τη 2η. Και φυσικα προσεξε μην βαλεις και τις 2 σε κοινο usb hub γιατι θα ειναι σαν να κανεις τρυπα στο νερο

Δημοσ.
Με μια μονο θυρα USB χωρις το μετασχηματηστη θα υπολειτουργει (δεν θα το ρισκαρα).

Ειναι καλυτερα να βαλεις και τη 2η.

Ευχαριστώ

Και φυσικα προσεξε μην βαλεις και τις 2 σε κοινο usb hub γιατι θα ειναι σαν να κανεις τρυπα στο νερο

Αυτό δεν το κατάλαβα εντελώς. Λόγω μικρού μήκους του καλωδίου που είναι το δεύτερο USB, αυτό αναγκαστικά θα μπεί σε ένα διπλανό port, είτε της μητρικής είτε σε εξωτερικό hub.

Eκτός και αν εννοείς ότι στο ένα από τα δύο πρέπει να μπει επέκταση για να φτάσει να μπει το ένα π.χ. στην μητρική και το άλλο σε εξωτερικό hub;

Δημοσ.

Eννοω να μην τα συνδεσεις και τα 2 στο ιδιο hub.

Δηλαδη αν εχεις ενα τετοιο μην συνδεσεις και τα 2 πανω του γιατι αυτο στην ουσια τροφοδοτειται απο μια θυρα μονο

Δημοσ.
Eννοω να μην τα συνδεσεις και τα 2 στο ιδιο hub.

Δηλαδη αν εχεις ενα τετοιο μην συνδεσεις και τα 2 πανω του γιατι αυτο στην ουσια τροφοδοτειται απο μια θυρα μονο

Ok; κατάλαβα τι εννοείς.

Φαντάζομαι όμως ότι αν το hub έχει δικό του τροφοδοτικό, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Άρα, να του πώ να πάρει ένα hub με εξτρα τροφοδοτικό, να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Σωστα το λες, αν το hub έχει δικό του τροφοδοτικό δεν υπάρχει πρόβλημα.

Βεβαια αν ειναι να παρει hub με εξτρα τροφοδοτικο καλυτερα να αγορασει απλως ενα μετασχηματιστη για το σκληρο. Πιο φθηνα θα του ερθει.

(ελπιζω να μην σε μπερδεψα παλι!)

Δημοσ.
Σωστα το λες, αν το hub έχει δικό του τροφοδοτικό δεν υπάρχει πρόβλημα.

Βεβαια αν ειναι να παρει hub με εξτρα τροφοδοτικο καλυτερα να αγορασει απλως ενα μετασχηματιστη για το σκληρο. Πιο φθηνα θα του ερθει.

(ελπιζω να μην σε μπερδεψα παλι!)

:lol::lol:

Όχι, κατάλαβα :-D

Και έχεις δίκιο, ότι ο σκέτος μετασχηματιστής βγαίνει πιο φθηνός, αλλά το USB με μετασχηματιστεί έχει και άλλες δυνατότητες (έξτρα θύρες) :-D:-D:-D

Όπως και να έχει, θα του το προτείνω και παίρνει ό,τι θέλει :-)

Και πάλι ευχαριστώ για τις συμβουλές σου (και για την υπομονή σου)

Δημοσ.

Σημερα μου ηρθε το Xmod, thanks στον kingofgreece για την ενημερωση!

Παντως και στο καταστημα που πηγα να το δω το ειχε στα 120ευρω οποτε μαλλον λαθος πρεπει να εχουν κανει.

Δημοσ.

ΝΑ ΄σαι καλά αλλα γιατί άργησε τόσο? πότε το πήρες? λαθος τιμή δεν ηταν με τιποτα σίγα μην έστελναν προίον -60%. Καποιο τρελό offer θα ήταν μάλλον. Πάντως είναι φανταστικό προιον! Εγω το έχω καταευχαριστηθεί!

Δημοσ.

Στα 39 ευρω το πηρα, αλλα αργησε λογω ACS που το στειλανε στην αλλη ακρη της Αττικης.

Εκανα την παραγγελια Πεμπτη, την Παρασκευη με πηραν να μου πουν οτι πρεπει να το στειλουν με courier αρα θα το στελναν Δευτερα για να ερθει Τριτη και μετα χαθηκε στο δρομο.

Εγω απλα το δοκιμασα, δεν το ειχα αμεση αναγκη αλλα ηταν η καταναλωτικη μανια που κερδισε!

Στο καταστημα της Αγιας Παρασκευης το εχει 120!

Οντως ειναι πολυ καλο προιον, μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν απλη εξωτερικη ηχου

Δημοσ.
Πηρα τηλ. και τους ειπα για την διαφορα τιμης της καρτας, και την εχουν φτιαξει τωρα .

Αν θελεις μονο την καρτα στα 39ευρω βαλε και 3.90ευρω μεταφορικα για αττικη ,συνολο 42.9. Δηλ. γλυτωνεις μονο 2ευρω απο την τιμη

καταστηματος.

Πηρα και εγω σημερα την x-mod απο καταστημα, στα 44.90€.

Ειχε δυο κομματια με αυτοκολλητο 44.90 και οχι 120.

(καταστημα Mall Μαρουσι)

• 4 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πηγα και αγορασα σημερα το Xdock απο Multidrama.

πολυ ωραια συσκευούλα.να πω την αληθεια μου δεν το χρειαζομουν κιολας αλλα να στελνεις ασυρματα μουσική απο το ενα δωματιο στο αλλο κωλολεέι,φοιτητικο σπιτι γαρ μικρές αποστάσεις)

απλα θέλω να ρωτήσω μπας και ξερει κάποιος,ειδα οτι ο kingofgreece είχε αγοράσει το παρόμοιο xmod η οποιος αλλος.τα τηλεχειριστήρια γαμώ δουλεύουν η όχι?

δεν πιάνει σε μένα το next-previous αν έχω ρίξει μια playlist σε wmp h kmplayer?γιατι γινεται αυτό?

Δημοσ.

πολυ ωραια συσκευούλα.να πω την αληθεια μου δεν το χρειαζομουν κιολας αλλα να στελνεις ασυρματα μουσική απο το ενα δωματιο στο αλλο κωλολεέι,φοιτητικο σπιτι γαρ μικρές αποστάσεις)

απλα θέλω να ρωτήσω μπας και ξερει κάποιος,ειδα οτι ο kingofgreece είχε αγοράσει το παρόμοιο xmod η οποιος αλλος.τα τηλεχειριστήρια γαμώ δουλεύουν η όχι?

δεν πιάνει σε μένα το next-previous αν έχω ρίξει μια playlist σε wmp h kmplayer?γιατι γινεται αυτό?

Φυσικά και δουλέυουν! Διάβασε οδηγείες αδερφε!

Μπαταριές εβαλες? :P

Δημοσ.

Τελικα εχει μεσα το receiver? Πηγα αλλα δεν το ειχαν, μου ειπαν δεν εχει το receiver μαζι και πηγαν να μου δωσουν ενα usb stick της creative...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...