xristakits Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 να πω και εγω με την σειρα μου οτι πριν λιγο παρελαβα 2 δισκους. αυτο που μου εκανε εντυπωση δεν ηταν η τιμη, αλλα οτι σταλθηκαν την επομενη μερα. θυμαμαι παλιοτερα που περιμενα 7-15 μερες...
cac Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 καλησπέρα! Σε τι τιμή είχαν την κάρτα ήχου? την πήρε κανείς? ισχύει ακόμη?
kingofgreece Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0289678&catid=021000 Φτου ρε $@^$^#^# την έριξαν κι αλλο!!! 39 euro!
Myron Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0289678&catid=021000 Φτου ρε $@^$^#^# την έριξαν κι αλλο!!! 39 euro! (Ξανα-)ανέβηκε τώρα έχει 44,9 € (αν και η διαφήμιση flash στα δεξιά της σελίδας εξακολουθεί να λέει για "προσφορά της ημέρας στα 39 €" - μήπως πρόκειται ξανά για προσφορά της μισής ημέρας; )
katcos Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 (Ξανα-)ανέβηκε τώρα έχει 44,9 € (αν και η διαφήμιση flash στα δεξιά της σελίδας εξακολουθεί να λέει για "προσφορά της ημέρας στα 39 €" - μήπως πρόκειται ξανά για προσφορά της μισής ημέρας; ) Καλά δεν είναι σοβαροί εκεί στο site , κάποιος παιζει με τις τιμές και τις προσφορές.... (σκληρος , tv samsung , creative)
altea6 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Πηρα τηλ. και τους ειπα για την διαφορα τιμης της καρτας, και την εχουν φτιαξει τωρα . Αν θελεις μονο την καρτα στα 39ευρω βαλε και 3.90ευρω μεταφορικα για αττικη ,συνολο 42.9. Δηλ. γλυτωνεις μονο 2ευρω απο την τιμη καταστηματος.
kingofgreece Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Καλά δεν είναι σοβαροί εκεί στο site , κάποιος παιζει με τις τιμές και τις προσφορές.... (σκληρος , tv samsung , creative) Κοίτα για να λέμε τα πράγματα ως έχουν. Το να βγάλει ένα κατάστημα προσφορα πλέον είναι πολύ δύσκολο. Ας πάρουμε για παράδειγμα την samsung σ αυτή την περίπτωση. Βγάζει την προσφορα το eshop, ακολουθεί η Multi το πλαίσιο κτλ και μετά τι γίνετε?! γίνετε το εξής απλά! όσοι ψωνίζουν από την samsung hellas (Φουρλής νομίζω) δέχονται μια τρελή επίθεση από την samsung και πολύ απλά γίνετε χαμός! ΓΙΑΤΙ? πολύ απλά γιατί το eshop κάνει παραεισαγοgη και το προϊόν ΔΕΝ καλύπτεται από εγγύηση ελλάδος. Ακόμα και αν καλύπτεται να είσαι σίγουρος ότι όταν φτάνει στο service πολύ απλά το ξεχνάνε σε κάποια γωνια. Άρα οι άλλοι που αγοράζουν από Samsung Hellas αναγκάζονται να γυρίσουν πίσω στην standard τιμή που είναι για την δεδομένη στιγμή τα 499! Τόσο απλό. Δυστυχώς η ευτυχώς έτσι είναι το παιχνίδι της αγοράς σε ΟΛΟ τον κόσμο. Τώρα για τα αλλα δυο προϊόντα φαντάζομαι το εξής. Έχουν δημιουργήσει 2 -3 μάγκες εκεί στη Multirama ένα έξυπνο τρικ που λέγεται "Προσφορα ημέρας". Αυτό βάση όσον έχω δει μέχρι τώρα τους δίνει την αβάντα να κάνουν προσφορες άλλοτε normal και άλλοτε τρελες για όσο διάστημα θέλουν. Μιση μέρα, δυο μέρες, 1 ώρα κτλ. Αυτό δεν είναι κακό για μένα. Ας αγοράζω εγώ προϊόντα σαν την κάρτα Creative 100 euro κάτω και ας παίζουν αυτοί το παιχνίδι τους. Αν πρόλαβες...πρόλαβες. Αυτά πιστεύω φιλε, για μένα σημασία έχει να αγοράζω έξυπνα και φτηνά, αδιάφορο για το παιχνιδάκι που έχουν βρει οι μεγάλοι...
katcos Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Άρα οι άλλοι που αγοράζουν από Samsung Hellas αναγκάζονται να γυρίσουν πίσω στην standard τιμή που είναι για την δεδομένη στιγμή τα 499! Τόσο απλό. Γιατί θεωρείς standard τιμή τα 499 ; Πόσο δηλαδή αγοράζουν από Φουρλή ; Και αυτός που τους εμπιστεύεται και τους προτιμά σαν εταιρεία πηγαίνοντας στο κατάστημα ,γιατί να την πληρώσει με ''Τιμή λιανικής: 548,99 €'' ,ενώ καταστήματα με φυσική παρουσία είναι 50-100 ευρώ παρακάτω ; Όσον αφορά τα λάθη έχεις καμία εξήγηση γιατί δεν γίνονται συνήθως προς τα πάνω αλλά μόνο προς τα κάτω , με προφανή (κατ'εμε) σκοπό την αύξηση της επισκεψιμοτητας ,την συλλογή προσωπικών στοιχείων και γενικοτερα την χωρίς κόστος διαφήμιση μέσω του διαδικτύου. Ακόμα και αυτή η "Προσφορά Ημέρας'' , μόνο ημέρας δεν είναι , ας την έλεγαν Happy Hour , ή ''ο γρηγορότερος κερδίζει'' Στα υπόλοιπα συμφωνούμε , ο καθένας κοιτάει να επωφεληθεί όπως μπορεί απο "προσφορές'' και προσφορές (στείλε μου pm με την επόμενη πριν την ποστάρεις )
Myron Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ο γνωστός μου μόλις μου τηλεφώνησε ότι παρέλαβε τον σκληρό.Πάνω στην συσκευασία έχει ένα χαρτάκι που γράφει τιμή "99 €", αλλά στο τιμολόγιο αναφέρεται έκπτωση, για να έρθει η τιμή στα 59 €. Μόλις μου τηλεφώνησε με την εξής απορία: Στο κουτί το καλώδιο USB για την σύνδεση έχει από την μία μεριά το γνωστό μικρό βύσμα USB, και από την άλλη μεριά, με την οποία συνδέεται στον υπολογιστή, έχει 2 βύσματα. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Πρέπει δηλαδή να έχεις δύο θύρες ελεύθερες για να συνδεθεί σωστά ο σκληρός; Θα πάθει τίποτα, αν συνδεθεί μόνο το ένα βύσμα; Μου είπε ότι με το ένα συνδεδεμένο, ο υπολογιστής αναγνώρισε κανονικά τον εξωτερικό σκληρό, αλλά δεν ξέρει αν τυχόν θα έχει συνέπειες αργότερα Επειδή και εγώ πρώτη φορά ακούω για κάτι τέτοιο, μπορείτε να καταλάβετε ότι μεταφέρω την απορία παραπέρα
katcos Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μήπως είναι για e-sata συνδεση το άλλο βυσμα ; Αν τον συνδεσει με USB to USB και τον αναγνωρίζει , τοτε δεν εχει προβλημα . -------------------------------------------- κοιτα και τα post #17 k #18
Myron Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μήπως είναι για e-sata συνδεση το άλλο βυσμα ; Όχι, για το e-sata έχει ξεχωριστό καλώδιο Το καλώδιο που εννοώ είναι ένα κανονικό USB-καλώδιο, με την μόνη διαφορά ότι από την μία πλευρά έχει δύο ίδια βύσματα. Βρήκα απεικόνιση του (κρίνοντας από την τηλεφωνική περιγραφή) στο pdf του προιόντος (στην δεύτερη σελίδα, φαίνεται καλύτερα σε μεγέθυνση 800%, όπου μάλιστα η εικόνα υποδηλώνει ότι πρέπει να συνδεθούν και τα 2 USB βύσματα στην μία άκρη) http://www.plextor.be/press/datasheets/PX-PH500US.pdf Αν τον συνδεσει με USB to USB και τον αναγνωρίζει , τοτε δεν εχει προβλημα . Αυτό σκέφτηκα και εγώ, αλλά τότε γιατί η εταιρεία να βάλει ένα "ειδικό" καλώδιο, αντί για ένα συνηθισμένο (και φθηνότερο) καλώδιο USB; --------------------------------------------κοιτα και τα post #17 k #18 Τα κοίταξα, αλλά δεν απαντάνε στο ερώτημα. Για το e-sata έχει ξεχωριστό καλώδιο (όπου όμως δεν παίρνει ρεύμα, από ότι κατάλαβα, για αυτό και θέλει τροφοδοτικό ή συγχρόνως σύνδεση USB για να παίρνει ρεύμα) ????
kingofgreece Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Γιατί θεωρείς standard τιμή τα 499 ; Πόσο δηλαδή αγοράζουν από Φουρλή ;Και αυτός που τους εμπιστεύεται και τους προτιμά σαν εταιρεία πηγαίνοντας στο κατάστημα ,γιατί να την πληρώσει με ''Τιμή λιανικής: 548,99 €'' ,ενώ καταστήματα με φυσική παρουσία είναι 50-100 ευρώ παρακάτω ; Όσον αφορά τα λάθη έχεις καμία εξήγηση γιατί δεν γίνονται συνήθως προς τα πάνω αλλά μόνο προς τα κάτω , με προφανή (κατ'εμε) σκοπό την αύξηση της επισκεψιμοτητας ,την συλλογή προσωπικών στοιχείων και γενικοτερα την χωρίς κόστος διαφήμιση μέσω του διαδικτύου. Ακόμα και αυτή η "Προσφορά Ημέρας'' , μόνο ημέρας δεν είναι , ας την έλεγαν Happy Hour , ή ''ο γρηγορότερος κερδίζει'' Στα υπόλοιπα συμφωνούμε , ο καθένας κοιτάει να επωφεληθεί όπως μπορεί απο "προσφορές'' και προσφορές (στείλε μου pm με την επόμενη πριν την ποστάρεις ) Την τιμή πιστεύω φιλε για την νεαρή ηλικία του προϊόντος την ορίζει αποκλειστικά ο εισαγωγέας και όχι οι retailers. Αφού το προϊόν ωριμάσει στην αγορά τότε το σφάζουν. Τα 50-100 euro που δίνεις παραπάνω στα φυσικά τους καταστήματα είναι γιατί πληρώνεις και το κόστος του καταστήματος (ενοίκια, προσωπικό, συντήρηση κτλ κτλ) και φυσικά εκμεταλλεύονται το ότι ο Έλληνας προτιμά ακόμα την φυσική παρουσία του προϊόντος πριν το αγοράσει ακόμα και αν είναι να πληρώσει ένα καπελάκι. Εγώ έχω 4-5 μήνες που παρακολουθώ τους 3 μεγάλους από hobby αν θες και έχω δει ΠΟΛΛΑ. Άλλες φορες φταίνε και κάνουν λάθη ερασιτεχνικά, αλλα άλλες φορες πραγματικά πουλάνε στο κόστος. Μονο το eshop με εκνευρίζει γιατί η παροχή υπηρεσιών που έχει είναι για τα αυγά κυριολεκτικά και πολλά από τα προϊόντα του είναι παραεισαγωγή. Από την άλλη όμως είναι 3% με 5% ποιο φτηνό πολλές φορες από τα αλλα 2.
nikoscyp Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μόλις μου τηλεφώνησε με την εξής απορία:Στο κουτί το καλώδιο USB για την σύνδεση έχει από την μία μεριά το γνωστό μικρό βύσμα USB, και από την άλλη μεριά, με την οποία συνδέεται στον υπολογιστή, έχει 2 βύσματα. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Πρέπει δηλαδή να έχεις δύο θύρες ελεύθερες για να συνδεθεί σωστά ο σκληρός; Θα πάθει τίποτα, αν συνδεθεί μόνο το ένα βύσμα; Μου είπε ότι με το ένα συνδεδεμένο, ο υπολογιστής αναγνώρισε κανονικά τον εξωτερικό σκληρό, αλλά δεν ξέρει αν τυχόν θα έχει συνέπειες αργότερα Επειδή και εγώ πρώτη φορά ακούω για κάτι τέτοιο, μπορείτε να καταλάβετε ότι μεταφέρω την απορία παραπέρα Το δευτερο usb ειναι για επιπλεον τροφοδοσια του δισκου ειναι για usb 1.0 υποδοχες υπολογιστη που δινουν λιγοτερο ρευμα ,ειναι απαραιτητο αμα δε σου δουλευει με το 1 .Αμα σου δουλευει με το οπως το εχεις συνδεε το ετσι κανενα προβλημα
sintalkas Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά εχώ αρχίσει να ψήνομαι για την καρτουλά μπορεί καποιός να μου εξηγήσει τι κανεί ακριβώς αυτή η καρτά και αν αξίζει τα λεφτά της?
k_dinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Το δευτερο usb ειναι για επιπλεον τροφοδοσια του δισκου ειναι για usb 1.0 υποδοχες υπολογιστη που δινουν λιγοτερο ρευμα ,ειναι απαραιτητο αμα δε σου δουλευει με το 1 .Αμα σου δουλευει με το οπως το εχεις συνδεε το ετσι κανενα προβλημα Ακριβως, απο την στιγμη που δεν εχει μετασχηματιστη για να μπαινει στην πριζα, το ρευμα το παιρνει απο την 2η usb. (αυτη ειναι η ουσια του portable αλλωστε) Στο σχημα φαινεται καθαρα οτι αν συνδεθει στην πριζα δεν χρειαζεται η επιπλεον θυρα usb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.