Προς το περιεχόμενο

Ευκαιρίες για Creative και Plextor στο Multirama

kingofgreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημά του γνωστου σου ηταν στην τιμη? απο 59 του το έδειναν 99 ευρω? τι ώρα την έβαλε την παραγγελία? Η λεπτομέρια κανει την διαφορά....

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε γνωστό μου που παρήγγειλε τον σκληρό και του ήρθε το επιβεβαιωτικό email, του είπαν αργοτερα ότι πρόκειτο για λάθος υπαλλήλου και θέλησαν να ακυρώσουν την παραγγελία.

Ο γνωστός μου δεν το δέχτηκε και αφού είπε τα αναμενόμενα περί καταγγελίας στο Υπουργείο κλπ., του είπαν ότι θα του το στείλουν και το περιμένει σήμερα.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα :P

Διαγωνισμό Λαθών κάνουν οι 3 μεγάλοι του χώρου;

Btw, καμιά λάθος τιμή προς τα πάνω δεν έχω δει, όλες προς τα κάτω είναι...

Δημοσ.

Μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασμα γιατι εγω εχω 2 φιλαρακια που παρελαβαν κανονικοτατα 4 σκληρους σημερα το πρωι χωρις κανένα προβλημα στα 59 ευρώ. Κ χθες το απόγευμα που πηραν τηλεφωνο στα Multi δεν ειπαν τιποτα για λάθος τιμη ουτε για υπαλληλο φυσικα. Γι αυτο ρώτησα πιο πάνω τον φίλο να μας δώσει λεπτομέριες.

Δημοσ.
Μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασμα γιατι εγω εχω 2 φιλαρακια που παρελαβαν κανονικοτατα 4 σκληρους σημερα το πρωι χωρις κανένα προβλημα στα 59 ευρώ. Κ χθες το απόγευμα που πηραν τηλεφωνο στα Multi δεν ειπαν τιποτα για λάθος τιμη ουτε για υπαλληλο φυσικα. Γι αυτο ρώτησα πιο πάνω τον φίλο να μας δώσει λεπτομέριες.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία από τα Multi (χθες δεν προλαβα να παραγγειλω τον σκληρο , γιατι στην ολοκληρωση της παραγγελιας μου εβγαλε μηνημα για αλλαγη στην τιμη...)

Απο τους αλλους 2 εχω ακυρωμενες-ανεκτελεστες παραγγελιες λογω λαθους σε εξι (6) συναλλαγες ...(απο τα Χριστουγεννα και μετα)

Δημοσ.
Το προβλημά του γνωστου σου ηταν στην τιμη? απο 59 του το έδειναν 99 ευρω? τι ώρα την έβαλε την παραγγελία? Η λεπτομέρια κανει την διαφορά....

Σωστά, το πρόβλημα ήταν στην τιμή.

Το παρήγγειλε αρκετά νωρίς και έπιασε την μικρή τιμή, από ότι μου είπε του ήρθε και το επιβεβαιωτικό email. Για αυτό άλλωστε και επέμεινε στην τηλεφωνική επικοινωνία αργότερα, γιατί ήξερε ότι μπορούσε να το αποδείξει :-D

Δεν υπήρχε δηλαδή αμφιβολία, ότι την παραγγελία την έκανε στην μικρή τιμή, για αυτό και το κατάστημα "δέχτηκε" μετά να του τα στείλει στην τιμή της παραγγελίας, δηλ. 59 €)

(όλα αυτά μου τα είπε από το τηλέφωνο. Θα τον πάρω σήμερα το βράδυ, αν τελικά του έφεραν τους σκληρούς ή αν του έκαναν τελευταία στιγμή κανένα πρόβλημα)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:59 ----------

έχω διαβάσει στο φόρουμ για λάθη (και "λάθη" σύμφωνα με τις κριτικές) που γίνονται.

Μέχρι χθες δεν είχα καμία σχετική εμπειρία, οπότε δεν μπορώ να κρίνω.

Μέχρι αποδείξεως του εναντίου (δηλ. αν το κάνουν σκόπιμα), τά λάθη είναι ανθρώπινα.

Άλλωστε, από την στιγμή που το κατάστημα αποδέχεται το λάθος του και στέλνει το προϊόν στην (λανθασμένη) τιμή που το αγόρασες, δεν τίθεται ζήτημα. Αντίθετα, είναι καλό σημάδι για το κατάστημα, ότι κρατάνε το λόγο τους.

Αν βέβαια αρνηθούν να δώσουν το προϊόν στην συμφωνηθείσα τιμή, τότε αλλάζουν τα πράγματα και οι δυνατές ενέργειες του κάθε αγοραστή ;)

μέχρι στιγμής όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει τέτοια ενδειξη

Δημοσ.
Αφου το γραφει : 59,00 +3,9 Εξοδα Αποστολης :-)

Άρα βάση 3-4 περιστατικά που παρέλαβαν στα 59 ευρώ δεν μιλάμε για λάθος υπαλληλου στην τιμή πλέον αλλά για κανονικότατη προσφορά. B)

Δημοσ.
Άρα βάση 3-4 περιστατικά που παρέλαβαν στα 59 ευρώ δεν μιλάμε για λάθος υπαλληλου στην τιμή πλέον αλλά για κανονικότατη προσφορά. B)

Ετσι φαινεται τελικά

Αντε πες μας και την επόμενη προσφορα ;)( αντιστοιχα καλη με αυτη ,ε?)

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα, μπορεί (θεωρητικά πάντα) να πρόκειται για λάθος αλλά η εταιρία να αποφάσισε να το αποδεχτεί, για όσους πρόλαβαν και αγόρασαν (επιβεβαιωμένα) πριν την αλλαγή τιμής. Μόνο ο katcos φαίνεται να ατύχησε http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2700899&postcount=25

Δημοσ.

Πιθανότατο μιας και στο παραστατικό που επισυνάφθηκε παραπάνω, η αξία του αντικειμένου εμφανίζεται να είναι 99 ευρώ με το ΦΠΑ και στο τέλος γίνεται έκπτωση 40 ευρώ για να έρθει το τιμολόγια στα 59.

Δημοσ.

Ο γνωστός μου μόλις μου τηλεφώνησε ότι παρέλαβε τον σκληρό.

Πάνω στην συσκευασία έχει ένα χαρτάκι που γράφει τιμή "99 €", αλλά στο τιμολόγιο αναφέρεται έκπτωση, για να έρθει η τιμή στα 59 €.

Δημοσ.
Ο γνωστός μου μόλις μου τηλεφώνησε ότι παρέλαβε τον σκληρό.

Πάνω στην συσκευασία έχει ένα χαρτάκι που γράφει τιμή "99 €", αλλά στο τιμολόγιο αναφέρεται έκπτωση, για να έρθει η τιμή στα 59 €.

Λογικό αφού 99e είναι τιμή λιανικής και 59e τιμή web

Δημοσ.
Λογικό αφού 99e είναι τιμή λιανικής και 59e τιμή web

H οποία μετά από μερικές ώρες εξαφανίσθηκε

Όπου και να οφείλεται η εξαιρετικά χαμηλή τιμή (είτε σε πολιτική της εταιρείας είτε σε λάθος), είναι γεγονός πάντως ότι το κατάστημα τήρησε την τιμή που έδωσε και παρέδωσε τα προϊόντα.

Ευχαριστούμε για την εγκαιρη ειδοποίηση, kingofgreece

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...