Προς το περιεχόμενο

Ευκαιρίες για Creative και Plextor στο Multirama

kingofgreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

''Σε σύνδεση E-SΑΤΑ, η τροφοδοσία γίνεται είτε μέσω σύνδεσης USB είτε μέσω μετασχηματιστή.(Δεν παρέχεται στην συσκευασία).''

Δηλαδή χρειάζεται μετασχηματιστή ;

Μια επεξήγηση παρακαλώ:-)

• Moderators
Δημοσ.

Ναι θελει μετασχηματιστη, αλλα μπορει ακομα και ωντας συνδεμενος στην esata θυρα να τροφοδοτηθει απο τη USB.

Παντως μη πολυχαιρεστε, λαθος πρεπει να ειναι :P

Δημοσ.

Τον παράγγειλα τηλεφωνικά (12:35) στα 59€ + 3.92€ για τα μεταφορικά μέσω ACS.Δεν ήθελαν επ' ουδενί λόγο να πάω εγώ από κάποιο κατάστημά τους να τον παραλάβω.(Btw,τί γίνεται,ο Αθανασούλας έχει μετοχές στην Μulti ή ο Γερμανός στην ACS;Διαπλεκόμενοι...).Απαξιώθηκε τελείως το κατάστημα + ύπαρξη υπαλλήλων.Μαύροι στα υπόγεια,γκρίζοι στα μηχανάκια,καλά πάμε.

Δημοσ.

Ολα τα web offers η Multi τα στέλνουν μόνο σπίτι. To ζήτησα κι εγώ απο Mall και μου είπαν οτι δεν γίνεται με τιποτα. Σκεψου οτι υπάρχουν και Franchise καταστηματα..

Αθανασουλιας = you.gr

Δημοσ.

Τι προσφορά ημέρας είναι αυτή που την αλλάζουν ξαφνικά το μεσημέρι ;

''Προσφορά πρωινού όποιος πρόλαβε'' πρέπει να την μετονομάσουν :P

Δημοσ.

Οπότε και συ παίρνεις από κοντά τον "πράκτορα" και δαγκώνεις ό,τι μας δώσει.:lol:

Δημοσ.
Οπότε και συ παίρνεις από κοντά τον "πράκτορα" και δαγκώνεις ό,τι μας δώσει.:lol:

:lol::lol:

Έτοιμο το είχα στο καλάθι αγορών και στο refresh της σελίδας το έχασα :mad:

Οπότε στην επόμενη δικαιούμαι pm από kingofgreece πριν το ανεβάσει sto forum :lol:

Δημοσ.

μόλις παρέλαβα το Xmod και είναι SUPERDUPERWOW προιον για αυτά που πλήρωσα παλικάρια. Πραγματικά απίστευτη προσφορά! Κάνω stream απο το PC στο υπνοδωμάτιο με ποιότητα εκπληκτική!

Δημοσ.
Τον παράγγειλα τηλεφωνικά (12:35) στα 59€ + 3.92€ για τα μεταφορικά μέσω ACS.Δεν ήθελαν επ' ουδενί λόγο να πάω εγώ από κάποιο κατάστημά τους να τον παραλάβω.(Btw,τί γίνεται,ο Αθανασούλας έχει μετοχές στην Μulti ή ο Γερμανός στην ACS;Διαπλεκόμενοι...).Απαξιώθηκε τελείως το κατάστημα + ύπαρξη υπαλλήλων.Μαύροι στα υπόγεια,γκρίζοι στα μηχανάκια,καλά πάμε.

πεσμας εαν το παραλαβεις η εαν στο ακυρωσουν ναι? :whistle: επειδη τωρα ειναι 99

Δημοσ.

Αυτο το Χmod με εχει μπερδεψει, δεν εχω καταλαωει τι ακριβως ειναι..

Ειναι και εξωτερικη καρτα ηχου ή ειναι απλως μια συσκευη που στελνει ασυρματα τον ηχο απο τον πομπο στον δεκτη?

Γιατι απο οτι ειδα στο site εχει μονο 3.5 mm Stereo jack, αρα δεν κανει για 5.1 ηχεια

Δημοσ.

Σε γνωστό μου που παρήγγειλε τον σκληρό και του ήρθε το επιβεβαιωτικό email, του είπαν αργοτερα ότι πρόκειτο για λάθος υπαλλήλου και θέλησαν να ακυρώσουν την παραγγελία.

Ο γνωστός μου δεν το δέχτηκε και αφού είπε τα αναμενόμενα περί καταγγελίας στο Υπουργείο κλπ., του είπαν ότι θα του το στείλουν και το περιμένει σήμερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...