Προς το περιεχόμενο

Μυστήριο προβλημα LAN

ytsestef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια,

Εχω 2 pc (το ενα ειναι netbook με realtek 10/100Mbit, το αλλο desktop με atheros 10/100/1Gigabit) με winXP SP2 και τα εχω συνδεσει με crosswire cable φτιαχνοντας ενα LAN (περα απο αυτο του wireless router) με static IPs. Τα pc αναγνωριζονται μεταξυ τους και οταν αντιγραφω κατι απο το netbook στο pc παει σφαιρα για τα δεδομενα του 100Μbit αγγιζοντας τα 90 περιπου. Οταν αντιγραφω ομως κατι απο το PC στο netbook σερνεται και για 60MB αρχειο κανει περιπου 10 λεπτα - απαραδεκτο. Έχουν ολα τελευταιους drivers. Το εντελως κουφο είναι οτι όταν βαζω τις καρτες lan σε half-duplex τοτε παει δουλεύει αμφιδρομα στα ~40Μbit. Υπαρχει κανενας λιγο πιο ειδικος να προτείνει καμια λύση;;

Δημοσ.

Άλλαξε καλώδιο. Αν τα "συνδέσεις" μέσω κάποιας ενεργής συσκευής υπάρχει το ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.
Άλλαξε καλώδιο. Αν τα "συνδέσεις" μέσω κάποιας ενεργής συσκευής υπάρχει το ίδιο πρόβλημα;

εχω δοκιμασει ηδη 2 καλωδια. cat15e ειναι αυτο που εχω τωρα.

ενεργη συσκευη εννοεις switch? εχω ενα netgear router παραπεταμενο, δεν το εχω δοκιμασει ομως.

σημειωση: νωριτερα δοκιμασα να τρεξω τον wizard "set up a home network" και μετα την ολοκληρωση του δουλεψε κανονικότατα... μεχρι να χρειαστουν restart τα pc οποτε τωρα κανουν ακριβως το ιδιο...

ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...