Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Πάντως δεν είναι καμμένα pixel αυτό είναι λες και βγήκε απο την φώτο.Αν ήταν καμένα η έστω κολλημένα θα ηταν πολύ πιο έντονα. Όντως τσέκαρε κανένα καλώδιο.
kalamas Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Πάντως δεν είναι καμμένα pixel αυτό είναι λες και βγήκε απο την φώτο.Αν ήταν καμένα η έστω κολλημένα θα ηταν πολύ πιο έντονα.Όντως τσέκαρε κανένα καλώδιο. απο οτι ειδα τωρα εχει εξαφανιστει η γραμμη.γινεται να εξαφανιζεται οταν ζεσταινενται η οθονη ή μετα απο λιγη ωρα λειτουργιας?
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δεν το έχω δει πουθενά αυτό που λες.. Κάτι με τα καλώδια σου παίζει στάνταρ κλείσε το pc σου και κανε έναν έλεγχο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Η LCD TV (47") του θειου μου εμφανιζει 2 γραμμες κατακορυφες (μια πρασινη και μια κοκκινη) οταν την αναβεις. Αυτες σβηνουν μολις ζεσταθει... Αρα γινεται.
kalamas Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Η LCD TV (47") του θειου μου εμφανιζει 2 γραμμες κατακορυφες (μια πρασινη και μια κοκκινη) οταν την αναβεις. Αυτες σβηνουν μολις ζεσταθει... Αρα γινεται. ευχαριστω για τη βοηθεια τελικα η γραμμη εξαφανιζεται μολις ζεσταινεται η οθονη και κατι αλλο μηπως το πιανει αυτο η εγγυηση να μου την αλλαξουν???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Φυσικα και το πιανει, αρκει να το κανει καθε φορα οταν ειναι κρυα και οχι "κατα τυχη"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.