Προς το περιεχόμενο

Νεο πληκτρολογιο

linkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες,εκανα μια αλλαγη στη θεση του pc με αποτελεσμα να μην με διευκολυνει η χρηση του ποντικιου...Υπαρχει καποιο πληκτρολογιο που να χει ενσωματωμενο touch pad(η κατι παρομοιο) ωστε να χρησιμοποιω τον υπολογιστη αποκλειστικα απο αυτο?Ενταξει,δεν με ενδιαφερει να παιξω και dota με αυτο απλα να μπορω να κανω εναν υποτυπωδη χειρισμο του υπολογιστη....

Δημοσ.

dzerv πολυ καλο το dinovo αλλα ψιλοτσιμπημενο....

george κατι πιο κομψο υπαρχει???ευχρηστα ολα αυτα αλλα θυμιζουν pc αλλης δεκαετιας!

Δημοσ.

φιλε μου εχει καποιο touch pad αυτο?δεν βλεπω κατι...θελω να εχει την λειτουργια του ποντικιου το πληκτρολογιο...

Δημοσ.

Βεβαιως και εχει! Πανω δεξια αυτο που υπαρχει ειναι touchpad....και βολευει (οσο το δυνατον καλυτερα για touchpad πληκτρολογιου) και ανταποκρινεται πολυ καλα στις κινησεις....Λογικα αν πας στο site της μικρομαλακης θα δεις τα specs του...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:32 ----------

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=081

το λινκ για τα specs του wireless desktop 7000

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:33 ----------

το 6 δες...

Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας και... με φιλική διάθεση.

Με τέτοια τιμή δεν αγοράζεις ένα γραφειάκι που να σε βολεύει η θέση ενός απλού ποντικιού... Το ίδιο θα σου κοστίσει... Άκου εκεί 115ε για ένα πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

φιλε μου τοσα χρονια σε γραφειακι ημουν!χεχε...

thnx koumos για τις Info,ειμαι μεταξυ του dinovo edge και του microsoft που μου προτεινες....

Δημοσ.
Συγνώμη κιόλας και... με φιλική διάθεση.

Με τέτοια τιμή δεν αγοράζεις ένα γραφειάκι που να σε βολεύει η θέση ενός απλού ποντικιού... Το ίδιο θα σου κοστίσει... Άκου εκεί 115ε για ένα πληκτρολόγιο.

Μωρε ενταξει εχεις ενα δικιο , ακριβουτσικο ειναι δε λεω, αλλα γουστα ειναι αυτα...Μπορει καποιου να του αρεσει ενα ομορφο και ακριβο πληκτρολογιο μπορει καποιου να του αρεσει ενα φτηνιαρικο με χοντρα πληκτρα και να τον βολευει. Ενα ειναι σιγουρο οτι και τα 2 κανουν την ιδια δουλεια :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...