Προς το περιεχόμενο

Project management

teleutaios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω εδώ και καιρό κάποιο λειτουργικό πρόγραμμα το οποίο να επεξεργάζεται το web traffic, πέραν του Analytics. Το θέλω για επιχείρηση, έχεις κανείς κάποια πληροφορία?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Πολύ καλά και τα δύο που προτείνετε. Υπάρχει ωστόσο κάποιο που να εξειδικεύεται στα στατιστικά των online πωλήσεων ψάχνω για ενα software management από ότι μου είπαν.

ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.
Πολύ καλά και τα δύο που προτείνετε. Υπάρχει ωστόσο κάποιο που να εξειδικεύεται στα στατιστικά των online πωλήσεων ψάχνω για ενα software management από ότι μου είπαν.

Δεν δίνεις αρκετές πληροφορίες, πάντως ένα πακέτο από αγγλική εταιρεία που ονομάζεται agency management software

είναι για online επιχειρήσεις όμως δεν είναι δωρεάν

Δημοσ.

εναλλακτική α)

Για να θες στατιστικά Online πωλήσεων πάει να πει ότι έχεις ήδη ένα eshop να τρέχει σωστά? Συνήθως διάφορα eshop υποστηρίζουν κάποια στατιστικά αλλά επειδή όλα τα data αποθηκεύονται σε RDBMS (βλ MySQL, SQL Server, κτλ) μπορείς να αντλήσεις μόνος σου κάποια δεδομένα αν γνωρίζεις λίγο SQL ή χρησιμοποιώντας κάποιο tool όπως Crystal Reports ή iReport λαμβάνοντας πάντα ως δεδομένο ότι γνωρίζεις το DB Schema του eshop σου.

εναλλακτική β)

Μπορείς να ρυθμίσεις όμως και το Google Analytics να σου κάνει track κάποια στοιχεία εφ' όσον έχεις μια 'success' (checkout) σελίδα. Δες τα παρακάτω links που βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση:

http://dev.juokaz.com/google/e-commerce-sales-tracking-with-google-analytics

http://searchlightdigital.com/8-awesome-google-analytics-hacks-tips-and-tricks

ΥΓ Γιατί δεν ζητάς βοήθεια από αυτόν που σου 'παρέχει' το ηλεκτρονικό κατάστημα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...