Προς το περιεχόμενο

Αγορα μνημων DDR2

axristidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Nαι, αλλα οπως ειπα θελω μόνο απ το e-shop.

αν δεν βιαζεσαι θα φερει παλι μνημες το eshop απο οτι μου ειπαν.

Δημοσ.
Εχοντας αποφασισει να αγορασω τον Phenom 720, αναζητω τις καταλληλες μνημες DDR2. Ως τωρα ειχα μόνο DDR και δεν εχω ιδεα απο DDR2.

Απ ότι καταλαβα, επειδη εχω XP32 πρεπει να παρω 2Χ2GB. Oι ιδανικοι χρονισμοι ειναι 4-4-4-12. Τα 1600Mhz δεν ειναι απαραιτητα και βολευομαι και με 800ΜΗz.

Τα λεω καλα?...:-)

Με τα Volts δε ξερω τι παιζει αλλα οσο λιγοτερα τοσο μικροτερο ρευμα καταναλωνεται?

Mε βαση αυτα τα δεδομενα, ψαχνοντας στο e-shop βρηκα μόνο αυτες τις μνημες(μόνο απ το e-shop θελω να παρω). Ειναι καλες ή μηπως υπερβολικες? Θελω να πω, κανουν 60€ αλλα στο Πλαισιο εχει παρομοιες με 40€...(?)

Ας τα πάρουμε από την αρχή... Λοιπόν καταρχάς, αν έχεις ΧP 32bit, δεν θα χρησιμοποιούνται πάνω από 3.25gb μνήμης, οπότε, αν θες 4gb, θα πρέπει να περάσεις σε 64bito λογισμικό.. 1600Mhz δύσκολο να υπάρχουν σε DDR2, αλλά απότι φαίνεται, δεν σε ενδιαφέρει η μέγιστη συχνότητα, και το ο/c, οπότε όπως ειπες και εσύ, οι 800άρες θα σε καλύψουν μια χαρά... Διάλεξε όποιο κιτ θες ανάλογα μετα χρήματα που διαθέτεις..Όντως, οι crucial που λες δεν αξίζουν, όσο υπάρχουν άλλα κιτ, τα οποία είναι φθηνότερα..χώρις να θέλω να πω πως δεν είναι καλές έτσι.. απλά παίζουν και φθηνότερες, αν μπορείς να δώσεις τα 60ε τότε go for it

Δημοσ.

...αυτές του post #1 είναι μια χαρά (αν και τα leds είναι μεγάλη καραγιοζιά :P), αν δεν βιάζεσαι περίμενε να ξαναφέρουν dominator ;)

Δημοσ.

Aν περασω στο 64bito λογισμικο θα βαλω τουλαχιστον 8GB μνημης:-)

Αλλα οταν το 32bito σου επιτρεπει μεχρι 3.25GB τοτε τι ειναι καλυτερο?

2x1GB ή 2x2GB? Προφανως 2x2GB...

Μια χαρά οι Adata, καλορίζικες ;)

Δεν σε αναγκάζει κανείς να βάλεις 8GB, αν περάσεις σε 64bito λογισμικό :o

Αυτές είναι οι Dominator που είπαν τα παιδιά, αλλά 2χ1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...