Προς το περιεχόμενο

LG laptop

akenaton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχει κανείς προσωπική (ή μη) εμπειρία απο LG laptops;

Μου γυάλισε αυτό. Βάση χαρακτηριστικών η τιμή του φαίνεται καλή και αν υποθέσω οτι η LG έχει την ίδια καλή πολιτική στα laptop όπως και στις οθόνες, τότε είναι καλή αγορά. Κάτι που δεν μπορώ να δώ στα e-shop και με ενδιαφέρει αρκετά, είναι πληροφορίες σχετικά με το σασί του laptop. Εμφανισιακά εκεί φαίνονται όλα καλα αλλά τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα απο κοντά είναι αποκαρδιωτικό (φτηνιάρικο πλαστικό που το πατάς λίγο και νομίζεις οτι θα σπάσει).

Δημοσ.
Καλημέρα

Έχει κανείς προσωπική (ή μη) εμπειρία απο LG laptops;

Μου γυάλισε αυτό. Βάση χαρακτηριστικών η τιμή του φαίνεται καλή και αν υποθέσω οτι η LG έχει την ίδια καλή πολιτική στα laptop όπως και στις οθόνες, τότε είναι καλή αγορά. Κάτι που δεν μπορώ να δώ στα e-shop και με ενδιαφέρει αρκετά, είναι πληροφορίες σχετικά με το σασί του laptop. Εμφανισιακά εκεί φαίνονται όλα καλα αλλά τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα απο κοντά είναι αποκαρδιωτικό (φτηνιάρικο πλαστικό που το πατάς λίγο και νομίζεις οτι θα σπάσει).

Πολύ καλό με αξιόπιστο service !!!:devil:

http://www.dps-eshop.gr/website/product_info.php?lang=gr&products_id=2670

ή

http://www.dps-eshop.gr/website/product_info.php?lang=gr&products_id=270

αν θέλεις μηχανάκια καλά με καλές εγγυήσεις το δεύτερο είναι IBM με 3 χρόνια εγγύηση και το πρώτο είναι πολύ καλό , αφού θες να ακουμπήσεις γύρω στα 1000 ευρώ !!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Ψάχνω ένα με οθόνη 14.1' πρωτίστως (εκτός και αν βρω τίποτα αρκετά δελεαστικό σε 15.4). Στο μέγεθος αυτό, με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σε σχετικά καλά επίπεδα δυστηχώς και η DELL και η Lenovo μου πέφτουν ακριβές. Σχετικά με το LG που παρέθεσα έχει κανείς κάποια γνώμη; Συγκρίσεις και παραθέσεις link άλλων μοντέλων είναι επιθυμητές.

Δημοσ.

Έχω το P1 Express Dual εδώ και 3 περίπου χρόνια. Απλά σκυλί. Είναι μονίμως ανοικτό, ούτε ακούγεται, ούτε αργεί. Πάλι LG θα πάρω. Είχα δώσει 1400 ευρώ, τα οποία άξιζαν.

Μόνο μελανό σημείο το γεγονός ότι δεν δικαιούσαι να αλλάξεις τίποτα μόνος σου, αν δεν το στείλεις Θεσσαλονίκη. Ούτε καν RAM, γιατί μετά δεν σε καλύπτει η εγγύηση.

Εγώ του έβαλα και ένα 250άρι WD Black Scorpio στις 7200, και έγινε πολύ πιο γρήγορο. Κι όταν λέω πιο γρήγορο, το εννοώ.

Αν επιλέξεις το 15άρι LG, τότε έχει και κανονικό πλήρες πληκτρολόγιο, που είναι πολύ χρήσιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...