Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές για σύνθεση i7 από πλαίσιο

MAIK82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω αυτο που βλεπω ειναι στην οθονη που ειναι το πιο σημαντικο να κανεις τσιγκουνιες.

Τι να τον κανεις τον i7 και τις καρτες γραφικων οταν δεν μπορεις να δεις μια ταινια ξαπλωμενος χωρις να προσπαθεις να βρεις το σημειο τομης ξαπλας-κλισης οθονης ωστε να μη σκοτεινιαζουν τα χρωματα.

Οθονη με PVA panel λοιπον ή καποιο αλλο panel που να μην τσεκουρωνει γωνιες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω αυτο που βλεπω ειναι στην οθονη που ειναι το πιο σημαντικο να κανεις τσιγκουνιες.

Τι να τον κανεις τον i7 και τις καρτες γραφικων οταν δεν μπορεις να δεις μια ταινια ξαπλωμενος χωρις να προσπαθεις να βρεις το σημειο τομης ξαπλας-κλισης οθονης ωστε να μη σκοτεινιαζουν τα χρωματα.

Οθονη με PVA panel λοιπον ή καποιο αλλο panel που να μην τσεκουρωνει γωνιες

Εσυ ποιο μονιτορ προτινεις με αυτα τα χαρακτηριστηκα...

Δημοσ.

Η 285 δεν ειναι καθολου ακριβη ειδικα αμα κοψεις απο mobo και πας se gigabyte,asus rampage h foxconn που ειναι αστερια και οι 3 ;)

Eπισης γνωμη μου διαλεξε καλυτερο κουτι και προς θεου αλλαξε psu τι θα τα κανεις τα 900W?

Με ενα 600-700 εισαι υπερκαλημενος!Αν ακολουθησεις αυτα που σου προτεινω τα χρηματα βγαινουν μια χαρα

Δημοσ.
Θα το σκεφτω αυτό που λες για την κάρτα..

Οι μνήμες που έβαλα από ότι έμαθα εχουν άριστη συμβατότητα για αυτό τις προτίμησα.

Για μητρική τι προτείνεις, αυτη που έβαλα δεν μου αρέσει τελικα, τι λές γί' αυτήν Asus P6T Deluxe V2

και αυτές οι μνήμες που έβαλα εγώ πλήρη συμβατότητα έχουν αλλιώς δεν θα στις έβαζα...

τώρα για μητρική σίγουρα όχι EVGA...

τώρα αν μπορείς πάρε κάτι τέτοιο αν θες να ασχοληθείς σοβαρά με το o/c αλλιώς αυτή.

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια.Πρέπει να παραδεχτώ ότι ποτέ δεν περίμενα ένα forum να είναι τόσο χρήσιμο.Σήμερα το πήρα το μηχάνημα και θα το έχω στα χέρια μου, πρώτα ο Θεός, την Πέμπτη.Το πήρα από το πλαίσιο και η εξυπηρέτηση (μέχρι στιγμής) ήταν άριστη.Αποτελείται τελικά από τα παρακάτω:

NZXT Tempest Black Case

Intel Core I7-920

Asus P6T Deluxe V2

CoolerMaster Ucp Series PSU (900W)

Corsair 6GB DDR3-1600 Ram Kit

Asus GTX 275 SVGA

Western Digital Caviar Black 640GB HDD

Western Digital Velociraptor 150GB HDD

Samsung SH-S223F/BEBE Black DVDRW +/-

Microsoft Wired Desktop 600 Keyboard

Samsung SM-T240HD LCD-TV 24''

Δημοσ.
οχι το coolermaster

Γιατι;

Καλοριζικο φιλαρακο, με το καλο να ερθει και να το χαιρεσαι.

Μονιτορ εχω το ιδιο και ξερω οτι θα το ευχαριστηθεις.

Αναμενουμε εντυπωσεις αφου το παραλαβεις.

Δημοσ.
Γιατι;

Καλοριζικο φιλαρακο, με το καλο να ερθει και να το χαιρεσαι.

Μονιτορ εχω το ιδιο και ξερω οτι θα το ευχαριστηθεις.

Αναμενουμε εντυπωσεις αφου το παραλαβεις.

καλα αφου το πηρε αστο:-)

καλοριζικο!

δεν ειδα οτι το πηρε:P

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά!Για την κάρτα το ήξερα, αλλα δεν ξέρω αν θα υπάρχει μετά από 6- 12 μήνες οταν θα θελήσω να κανω sli (το πλαίσιο έχει ελάχιστα κομμάτια και ίσως να μην την ξαναφέρει) οπότε δεν το ρίσκαρα.Πιστεύω θα είναι ένα αξιοπρεπές μηχάνημα.Ήταν να το παραλάβω σήμερα αλλά δεν φερανε την οθόνη:cry: Αύριο θα πάω να τον πάρω και ελπίζω να είναι όλα στη θέση τους. Θα βάλω τα vista ultimate 64 bit παρά τα όσα ακούγονται..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...