Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές για σύνθεση i7 από πλαίσιο

MAIK82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κουβέντα ξανάγινε αλλά όλα πήγαν στραβά..Κάθε εμπόδιο όμως σε καλό!Η σύνθεσή μου θα είναι και για παιχνίδια.Αργότερα θα ασχοληθώ με oc, δευτερη vga και υδρόψυξη.Δίνω γύρω στα 1600 γιούρος.

CoolerMaster Case RC-690-KKN1-GP Black Case

Intel Core I7-920

EVGA X58 Sli (s1366, DDR3, X58)

Corsair 6GB DDR3-1600 Ram Kit (PC3 12800, 8-8-8-24, TR3X6G1600C8)

CoolerMaster Ucp Series PSU (900W)

Western Digital Caviar Black 640GB HDD (32MB Cache, 7.200 rpm, Sata, WD6401AALS)

Western Digital Velociraptor 150GB HDD

Asus GTX 275 SVGA

Samsung SH-S223F/BEBE Black DVDRW +/- (Sata, Dual Layer ReWriter, Bulk)

Microsoft Wired Desktop 600 Keyboard

LG M2394D-PZ 23'' LCD

Η οθόνη θελω να είναι καλή για παιχνίδια αλλά τελικά θέλω και tv tuner.

Για την μητρική και την οθόνη δεν είμαι σίγουρος..Και δεν ξέρω αν το κουτί παιρνει υδρόψυξη!

Ελπίζω στη βοήθειά σας :-)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και 4890 αντι για 275:-)

δεν αποδιδει καλυτερα η 275 σε σχεση με την 4890;:rolleyes:

ή ειναι τα 40 ευρω το θεμα;:rolleyes:

Δημοσ.
δεν αποδιδει καλυτερα η 275 σε σχεση με την 4890;:rolleyes:

ή ειναι τα 40 ευρω το θεμα;:rolleyes:

απλα δε συμπαθω nvidia:-)

και νομιζω πανω κατω στα ιδια παιζουν

Δημοσ.

Οι κάρτες αυτές είναι παρόμοιες για μένα..Τροφοδοτικό θα προτιμήσω το δικό μου, έχει και 5 χρόνια εγγύηση!

Θέλω βοήθεια για την μητρική και για την οθόνη, δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλές επιλογές..Λεω αυριο το απόγευμα αν προλαβω να πάω να τον πάρω οπότε παιδιά η βοήθειά σας είναι άμεσα σημαντική!!

Δημοσ.

Το mobo φαινεται μια χαρα αλλα δεν γνωριζω καθολου ποσο "φιλικο" ειναι το bios του. Καλυτερα googlaρε το λιγο να δεις και τι δυνατοτητες σε OC εχει.

Μνημες γιατι οχι αυτες; http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1206141&HYMNIMITAHITITADIAVLOU=1600MHz&HYMNIMIMEGETHOS=3+x+2GB&category=69977727&catalog=20

Καρτα γραφικων τα σπαει σε value/money οποτε κρατα την. Δεν ξερω να την συγκρινω με ατι, προτιμω nvidia.

Δημοσ.

Όλη μέρα reviews διαβάζω για το mobo και ολα λενε είναι πολύ καλή!Αλλά δεν ξερω αν πρεπει να τα εμπιστεύομαι,θα προτιμούσα κάποιον που την έχει να μου έλεγε.

Η vga κι εγώ πιστευω ειναι καλή..

Για τις μνήμες που λες στην αρχή αυτές είπα να βάλω, οι δικές μου όμως για oc είναι καλύτερες, ειδικά όσον αφορά την θερμότητα..

Δημοσ.

H 285 είναι ακριβή για μένα..Από την άλλη η 280 στην οποία οδηγεί το link σου δεν ξέρω αν είναι καλύτερη από την 275.

Δημοσ.
H 285 είναι ακριβή για μένα..Από την άλλη η 280 στην οποία οδηγεί το link σου δεν ξέρω αν είναι καλύτερη από την 275.

280...fixed:p

καλυτερη ειναι:-)

Δημοσ.

Έχεις κανα review πρόχειρο; Εγω νομίζω η 275 είναι λίιιγο καλύτερη

Δημοσ.
Έχεις κανα review πρόχειρο; Εγω νομίζω η 275 είναι λίιιγο καλύτερη

οχι δεν ισχυει αυτο που λες...

GTX275<GTX280

η συγκεκριμενη GTX280 ειναι πολυ value for money αν εχεις τα λεφτα μην το σκεφτεσαι....

μνημες γιατι οχι αυτες σε o/c ειναι πολυ καλες με μικρη διαφορα τιμης απο αυτες που εβαλες στην αρχη

Δημοσ.

Θα το σκεφτω αυτό που λες για την κάρτα..

Οι μνήμες που έβαλα από ότι έμαθα εχουν άριστη συμβατότητα για αυτό τις προτίμησα.

Για μητρική τι προτείνεις, αυτη που έβαλα δεν μου αρέσει τελικα, τι λές γί' αυτήν Asus P6T Deluxe V2

Δημοσ.

24'' οθονη αλλιως μην παρεις καλη καρτα κανεις τη δουλεια σου και με μια 4850!Τα 1600γιουρια ειναι πολλα και κριμα ειναι να μην εχεις μια 285 και μια 24αρα οθονη για fullhd

Δημοσ.

Οθονη θα παρω fullhd αλλα δεν εχω καταληξει ακομα.Η 285 ακριβη ειναι,αργοτερα θα κανω ενα sli και θα ειμαι κομπλε πιστευω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...