Προς το περιεχόμενο

Dota Insomnia clan

Street-Fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εεε καλα τι να πω ...

holy sith:p

Επισκέπτης
Δημοσ.
έπεσε και το αναμενόμενο nerfάρισμο στο troll :P

Για πες το nick σου να μπουμε σε κανα game :P....

• Super Moderators
Δημοσ.

στο battlenet πλέον είναι το ίδιο με εδώ :-)

δεν παίζω τελευταία γιατί έχω ένα προβληματάκι με τους drivers της Nvidia και το multi War3...

driver has stopped responding και έτσι...μόνο σε multiplayer war3/dota έτσι και σε κανένα άλλο game...

Δημοσ.

εγω παντως πιστευω πως τοσο καιρο αξιζε η ανομονη για την 6.60!δηλαδη εχουν αλλαξει πολλα και ετσι σε κανει να μην το βαριεσαι :P!

Δημοσ.

Το trollaki δεν το nerfaran αλλα το boostaran ...Παλια ηταν δυσκολο pick και επρεπε το team που 8α επαιρνε trollaki να μπορει να το supportarei ωστε να βγαλει τα πρωτα του items και μετα να κανει τα 8αυματα του μονο του.

Τωρα εχει το ιδιο bash και το ιδιο base damage 3ο skill ειναι σαν του rexxar και απλα αν σε πιασει μια φορα bush μετα κανε τσιγαρο κανε οτι 8ες...Το ulti βοη8αει το team...ειναι ονειρο ο troll...Αλλα με διαφορα αυτος που πρεπει να φαει nerf εινια ο sven.

• Super Moderators
Δημοσ.

εμένα μου φάνηκε ότι έφαγε nerf το ulti και το 3ο skill, περίεργο φαίνεται ότι δεν θα διάβασα καλά...

Δημοσ.
εμένα μου φάνηκε ότι έφαγε nerf το ulti και το 3ο skill, περίεργο φαίνεται ότι δεν θα διάβασα καλά...

το 3ο ειναι ακριβως σαν το τριτο του rexxar...(δεν 8υμαμαι αν εινα και στα νουμερα το ιδιο)

Το ulti το δινει σε ολους και για 5 sec και ο ιδιος το κραταει 3 παραπανω δλδ 8 sec και το εχει κα8ε 20 sec...

• Super Moderators
Δημοσ.

το 3ο stackάρει με κάθε hit δλδ? αυτό είναι nice...

τώρα για το ulti προτιμούσα το παλιό :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...